Sred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αυξήθηκε η φορολογία, πήγε 40τόσο και δε βγαίνει το παληκάρι. Ξερεις τι ειναι να βγαζεις 40 εκ το χρονου και να σου περνουν τα 18?
kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερεις τι ειναι να βγαζεις 40 εκ το χρονο Όχι.....
Sred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι..... Χα!Ουτε και εγω. Κατι αλλο,γνωριζει να μου πει καποιος αν οι οπαδοι του παναθηναικου εχουν γινει brothers με τους ultras τις Ρεαλ?
Cygnus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι αλλο,γνωριζει να μου πει καποιος αν οι οπαδοι του παναθηναικου εχουν γινει brothers με τους ultras τις Ρεαλ? Είχαν γίνει παλιότερα επαφές με τους "Orgullo Vikingo" αλλά δε γνωρίζω αν κατέληξαν σε κάτι. Με τους κατεξοχήν ultras της Real, τους "Ultras Sur", δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.
MJBulls23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ο μεγαλος Αραγκορν λεει μερικα απο αυτα που λεγαμε και εδω για το πόσο ακαταλληλος ειναι ο Μουρινιο και το αμυντικογενες στυλ του καθως και η τραγικη/υποκριτικη/θεατρινιστικη συμπεριφορα του, για την Ρεαλ Μαδριτης. Δεν τα βλεπουμε δηλαδη μόνο εμεις οπως φαινεται. Βεβαια μια βολτα στα φορουμ της Ρεαλ να μπει κανείς με την βοηθεια ενος translator βεβαια, θα δει οτι υπαρχουν παρα πολλες τετοιες φωνες που λενε οτι ο Μουρινιο υποβαθμιζει την Ρεαλ με τα καμωματα του, τις δηλωσεις του, τους θεατρινισμους αλλά και την αγωνιστικη του νοοτροπια. http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/mourinio/mortensen_deilos_o_moyrinio.1918443.html
Sred Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να ειναι ενα καρτουν στους παγκους αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κακος προπονητης,τουλαχιστον δεν εχει κρυφτει ποτε οτι παιζει αμυντικα.
Cygnus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Site: Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα για το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε όλοι, απέναντι ή μη, και όχι αν ο Mourinho είναι γραφικός ή βεβηλώνει την ιστορία της Real κατά την άποψη του καθενός. 2
demessakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ο μεγαλος Αραγκορν λεει μερικα απο αυτα που λεγαμε και εδω για το πόσο ακαταλληλος ειναι ο Μουρινιο και το αμυντικογενες στυλ του καθως και η τραγικη/υποκριτικη/θεατρινιστικη συμπεριφορα του, για την Ρεαλ Μαδριτης. Δεν τα βλεπουμε δηλαδη μόνο εμεις οπως φαινεται. Βεβαια μια βολτα στα φορουμ της Ρεαλ να μπει κανείς με την βοηθεια ενος translator βεβαια, θα δει οτι υπαρχουν παρα πολλες τετοιες φωνες που λενε οτι ο Μουρινιο υποβαθμιζει την Ρεαλ με τα καμωματα του, τις δηλωσεις του, τους θεατρινισμους αλλά και την αγωνιστικη του νοοτροπια. http://www.sport24.g...io.1918443.html Είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα: ΥΓ2. Ο μόνος, από τα μεγάλα ονόματα, που δεν αξίζει να παίζει σε αυτή τη Ρεάλ, είναι ο Κασίγιας. Όσο υπάρχει αυτός στον πάγκο της κάποτε μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, θα γίνεται όλο και πιο μικρή ομάδα. Αλλά με την κρίση, υπάρχει και ένας ακόμη παράγοντας. Πως δεν είναι διατεθειμένες οι τράπεζες της Ισπανίας, να την στηρίξουν, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Άραγε, αν δεν της έκαναν "δωράκια", μήπως το βιοτικό επίπεδο της χώρας θα ήταν κατά πολύ καλύτερο, και ο Κριστιάνο, δεν θα ήταν λυπημένος τώρα; Μπορει να ειναι ενα καρτουν στους παγκους αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κακος προπονητης,τουλαχιστον δεν εχει κρυφτει ποτε οτι παιζει αμυντικα. Μα δεν παίζει μόνο αμυντικά. Κόντρα σε μικρές ομάδες, μια χαρά επιθετικά παίζει. Αλλά αυτό που κάνει έναν προπονητή σπουδαίο, είναι, εφόσον έχει το υλικό, να τηρεί το ίδιο σύστημα, κόντρα στον οποιονδήποτε . Site: http://www.sport-fm....77862''>Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα για το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε όλοι, απέναντι ή μη, και όχι αν ο Mourinho είναι γραφικός ή βεβηλώνει την ιστορία της Real κατά την άποψη του καθενός. Ως προς το πρώτο σκέλος, συμφωνώ. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στην Ισπανία, πρέπει να αλλάξουν. Θα είναι εις βάρος 2-3 ομάδων, αλλά οι ωφελημένες, θα είναι πολύ περισσότερες, και το επίπεδο θα ανέβει κατά πολύ. Ως προς το δεύτερο και ως απέναντι, θα συμφωνούσα. Αλλά, δεν μου αρέσει να βλέπω την μεγαλύτερη ομάδα του παρελθόντος, να αφήνεται έρμαιο στα χέρια ενός επικίνδυνου ανθρώπου. Στην τελική, δεν έχω ακούσει από κανέναν να έγινε Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του Μουρίνιο, αλλά λόγω της ιστορίας της.
MJBulls23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Απο την άλλη, όταν ο άλλος είναι απλός μισθοφόρος αυτά θα κάνει. Η Σίτυ λογικά θα είναι αυτή που θα κάνει το μπάμ αν φύγει απο τη Ρεάλ. Τελειως απλος μισθοφορος ειναι. Και τελικα οπως ελεγα το θεμα ηταν 100% τα χρηματα. Οικονομικο fair play. Δινουμε 6 εκατομμυρια τον χρονο αυξηση στον Ροναλντο για να μην μυξοκλαιει. Ποση καταντια πια ο Ροναλντο? Και ποση οικονομικη ανεση (δεν) εχει η Ρεαλ(και ομως με καποιον τροπο τα χρηματα ρεουν αφθονα.... )? http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/324255-dinoyn-48-ek-ston-kristiano
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οατν ο παιχτης εχει ΤΕΤΟΙΑ ποιοτητα ανεχεσαι και τις παραξενιες του
Cygnus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ας περιμένουμε πρώτα τα επίσημα νέα και μετά κράζουμε/αποθεώνουμε. 1
demessakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κριστιάνο: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιό μου» Μέσω του προφίλ που διατηρεί το facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να αισθάνεται στεναχωρημένος. Στην γραπτή του δήλωση ο Πορτογάλος άσος επανέλαβε ότι στόχος του δεν ήταν ποτέ ένα νέα καλύτερο συμβόλαιο αλλά μόνο να κατακτήσει τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης. «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με απασχολεί το συμβόλαιό μου, παρά μόνο να κερδίζω κάθε παιχνίδι και κάθε τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης με την μεγάλη βοήθεια των συμπαικτών μου», αναφέρει. ΥΓ. Να δεις, που τελικά θα αποδειχθεί πως όλο αυτό ήταν τρικ του "προπονητή" του, για να μην ασχολείται κανείς με το - 5.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά αν ήμουν προπονητής της Ρεάλ, θα πουλούσα άμεσα τον Ρονάλντο, και στη θέση του (με τα 150 εκ. € που θα έδινε καμιά Σίτυ) θα έπερνα πακέτο Φαλκάο-Νάνι-Χούμελς για να καλύψω τα κενά της ομάδας μου.
flik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ θα το ήθελα, αν φυσικά υπήρχε τέτοια πρόταση, και αν μπορούσαν να έρθουν αυτοί οι παίχτες. Σίγουρα θα γινόταν πιο δυνατή η ομάδα.
Sred Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κριστιάνο: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιό μου» ΥΓ. Να δεις, που τελικά θα αποδειχθεί πως όλο αυτό ήταν τρικ του "προπονητή" του, για να μην ασχολείται κανείς με το - 5. Μπορει να παιζει και αυτο που λες μιας και τον μουρινιο τον εχω ικανο για ολα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι και το ποσο ξεφτιλιζεται αυτη η ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα