MJBulls23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ κάπου διάβασα πως δε πανηγύρισε τ γκολ επειδή σαν χτες πριν χρονια πέθανε ο πατερας του ... Τώρα πως καταλήξαμε πως θέλει να φύγει δε ξέρω .. Πιπες είναι μαλον για να γίνεται ντορος ... Nope. Δεν ειναι.... Οι δηλωσεις δυσαρεσκειας του που εγιναν εις τριπλουν το αποδεικνυουν. Τα αρκετα λιγοτερα λεφτα (που δεν παιρνει φετος) τον ενοχλουν παρα πολυ.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στο παρελθόν παίκτες πολύ καλύτερους απο τον Ρονάλντο, και φυσικά θα επιβιώσει και χωρίς αυτόν. Μην τρελαίνεστε. Απο την άλλη, όταν ο άλλος είναι απλός μισθοφόρος αυτά θα κάνει. Η Σίτυ λογικά θα είναι αυτή που θα κάνει το μπάμ αν φύγει απο τη Ρεάλ.
Sred Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Για εμενα ο καλυτερος ποδοσφαιρστης τα τελευταια χρονια αλλα θα τον φανε τα κοτερα-αυτοκινητα και το τρελο ifestyle που ακολουθει.
demessakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είχε δηλώσει ο προπονητής του, πως αν φύγει ο Κριστιάνο, θα φύγει και ο ίδιος. Εκτός από Μάντσεστερ Σίτυ, μπορεί να πάνε και στην Παρί, που ως γαλλική ομάδα, έχει άφεση από έναν Γάλλο που επινόησε το οικονομικό fair play, όσον αφορά το οικονομικό fair play. Αν πάντως ισχύουν πως έχει κόντρα με τον Μαρτσέλο (ο οποίος στήριξε Κασίγιας), τότε πιθανότατα, άλλος θα δει την πόρτα της εξόδου. ΥΓ1. Το αν όλα αυτά, αποδειχθούν, πως είναι απλά για λόγους διαφήμισης, δεν θα εκπλαγώ. ΥΓ2. Ο μόνος, από τα μεγάλα ονόματα, που δεν αξίζει να παίζει σε αυτή τη Ρεάλ, είναι ο Κασίγιας.
gavros10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ΥΓ2. Ο μόνος, από τα μεγάλα ονόματα, που δεν αξίζει να παίζει σε αυτή τη Ρεάλ, είναι ο Κασίγιας. Ω Χριστε μου τι διαβαζω. Μακαρι να εννοεις οτι ειναι ο καλυτερος ανθρωπος, οχι παικτης, εκει μεσα και ολοι οι αλλοι πρεπει να φυγουν λογω χαρακτηρα αλλιως εχεις μεγαλο προβλημα και συγνωμη που το λεω ετσι
demessakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μίλησα για όλους τους παίχτες. ΥΓ. Το να λες, πως έχω πρόβλημα, που ξεχώρισα τον Κασίγιας, ενώ εσύ, που μου κάνεις την υπόδειξη, ξεχωρίζεις πάλι τον Κασίγιας, τότε καλύτερο θα ήταν, σε άλλον να κάνεις την υπόδειξη, και συγγνώμη που το λέω έτσι.
kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ΥΓ2. Ο μόνος, από τα μεγάλα ονόματα, που δεν αξίζει να παίζει σε αυτή τη Ρεάλ, είναι ο Κασίγιας. Σου δίνω Βαλντέζ και μου δίνεις το παλτό τον Κασίγιας + 10 μύρια ευρώ. 1
demessakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σου δίνω Βαλντέζ και μου δίνεις το παλτό τον Κασίγιας + 10 μύρια ευρώ. Μα κι εγώ, μόνο Βαλντέζ έχω να δώσω. Και δεν είπα πουθενά, και ποτέ, πως ο Κασίγιας είναι παλτό
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Σάκης ανέφερε τον Κασίγιας προφανώς απο πλευράς χαρακτήρα.
Panos.Powers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 O Casillas ειναι πολυ υπουλος και εχει και προφιλ good guy δειτε ενα μαγκα http://www.youtube.com/watch?v=EcRxVUM7Isc
speedy23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 "Ας αφησω τη μυξα στο μικρο.Ετσι κι'αλλιως δεν θα παρει χαμπαρι"
Sred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγαλη χαμουρα ο Κασιγιας σαν ποιο παλιος μεσα στην ομαδα θα πρεπει να ειναι το τσατσακι του περεθ.
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε όλοι κωλόπαιδα είναι στη Real. Μην το ψάχνετε!
alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ο Ρονάλντο δεν είναι καλά στη Ρεάλ… :P
kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αυξήθηκε η φορολογία, πήγε 40τόσο και δε βγαίνει το παληκάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα