flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω πως πλέον δεν θα τον έδιναν με 60. Παραπάνω θα ζητούσαν, και φυσικά είναι ό,τι πρέπει για τη Ρεάλ. Τώρα για το πόσο θα μείνει εκεί δε ξέρω. Edit: Ή τελικά καλά λες, στα 60 κοστολογείται; http://www.sport24.gr/football/omades/Chelsea/mythikh_protash_gia_falkao.1913910.html Υπήρχαν λέει προτάσεις απο ρωσική ομάδα και απο αγγλία μεριά για τον παίχτη πριν τον αγώνα. Λέτε να τον πάρει η Τσέλσι;
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν εγραφα το προηγουμενο ποστ δεν ειχα διαβασει τα δημοσιευματα για το προσυμφωνο Αθλετικο-Τσελσι στα 60εκ ..
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το υπέθεσα, γι' αυτό το έβαλα, ότι τελικά τα 60 εκατομ είναι λογικά. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και φέτος, θα έρθει προσφορά ακόμα μεγαλύτερη, που λογικά η Αθλέτικο δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Ο Αμπράμοβιτς άνετα θα τα διέθετε. Για να δούμε.
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ψιλοτραγική η Ρεάλ απόψε, αλλά λογικά θα βάλει και 2ο... Μπήκε.
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό ξεκίνημα είχε, ο Μόντριτς έβγαλε 2 πάσες φανταστικές, και η πρώτη έπρεπε να γίνει γκολ απο τον Καγεχόν. Γενικά με σβηστές μηχανές πήγε, με αλλαγές, για ξεκούραση μιας και ακολουθούν παιχνίδια με εθνικές. Ο Μόντριτς μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση στο ξεκίνημα, ακόμα καλύτερα απο όσο περίμενα και ήμουν και αισιόδοξος. Μετά το 20-25 όμως έπεσε, δεν ήταν πολύ κινητικός και ίσως δεν είναι τόσο καλός σε κλειστούς χώρους. Έχει όμως εκπληκτικό ξεπέταγμα, γρήγορη και ακριβέστατη πάσα, και αρκετά καλό σουτ. Είναι για 8άρι καθαρό η θέση του, αλλά λογικά θα παίζει λίγο σαν 10άρι, λίγο σαν δημιουργικός μέσος. Μπορεί να μπει αλλαγή στον Αλόνσο, και στον Οζίλ, και στα εύκολα ματς και αντί για Κεντίρα.
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Τις δηλωσεις του ροναλντο πως τις ειδατε??
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/322037-zitise-na-fygei-o-cr7
Sred Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το ελεγε ποιο νωρις?τωρα που τελειωσαν οι μεταγραφες θελει να φυγει?
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ωχ ωχ ωχ να το το εγκεφαλικο πρωι πρωι
Rabican Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα γιατι μου φαινεται αρθρο τυπου "να χαμε να λεγαμε" και δεν προκεται να γινει τιποτα; 1
Cygnus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι το βλέπω και εγώ. Τώρα επειδή τα έσπασε προσωρινά με τον Marcelo και τον Pepe δε σημαίνει ότι θα φύγει κιόλας. Θα τα βρουν σε καμία από τις επόμενες νυχτερινές εξόδους τους.
gavros10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ετσι οπως τον ειδα στις δηλωσεις, ηταν λες και ειχε ηδη φυγει. δεν ξερω. μακαρι να παει στον united του χρονου. van persie, rooney, cristiano, περνεις και καποιον αμυντικο και εισαι γαματος. εκτος και αν διωξει τον rooney ο φεργκι. μονο η τσελσι και η city και η united μπορουν να τον παρουν. στις 2 πρωτες ουτε λογος, οποτε...
MJBulls23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Ρονάλντο είναι λυπημένος γιατί... Ο Ροναλντο ειναι λυπημενος επειδη σαν ενας νεοπλουτος κακομαθημενος/καλομαθημενος ποδοσφαιρικος σταρ ειδε την φορολογια στην Ισπανια να αλλαζει απο 24% στο 43% και βλεπει οτι "δεν βγαινει" πλεον και θελει (μεγαλη) αυξηση. Αυτο το αρνηθηκε η Ρεαλ.Μ. να συμβει και ο Ροναλντο "κλωτσαει". Ολα για τα $$$$$$$$$$ γινονται.
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ κάπου διάβασα πως δε πανηγύρισε τ γκολ επειδή σαν χτες πριν χρονια πέθανε ο πατερας του ... Τώρα πως καταλήξαμε πως θέλει να φύγει δε ξέρω .. Πιπες είναι μαλον για να γίνεται ντορος ... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα