Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά δε καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζετε ρεαλ μαδριτης η οποία τα χει πάρει όλα και δεν υποστηρίζεται Μπαρτσελονα που έχει λιγότερες επιτυχίες.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πειτε μου κατι μονο. Ο Μοντριτς ηταν εισηγηση του Ζοζε?

Σεντερ φορ δεν υπαρχει, δεξι μπακ δεν υπαρχει, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν υπαρχει (θα μου πεις, σιγα μην εισηγηθει να παρουν σοβαρο ανθρωπο στη θεση του...), η μονη θεση που ειστε υπερκαλυμενοι ειναι τα χαφ και τα 10ρια και παει και ξοδευει τοσα μυρια για ακομα ενα χαφο-10ρι.

Δημοσ.

γιατι εχει η μπαρτσα σεντερ φορ? γιατι εχει η μπαρτσα δεξι μπακ? (μονιμως μπροστα ειναι) :P

H μπαρτσα μονο φορ δεν εχει και φυσικα λαθος της, αλλα δεν εσκασε και ενα σκασμο λεφτα για να φερει 10ρι ας πουμε. Της ελειπε αριστερο μπακ, τσουπ τσιμπησε αριστερο μπακ με @@. Ο αλλος ο ανεκδιηγητος εχει 500 παιχτες για κεντρο και παει και παιρνει Μοντριτς. Να βγαλει εξω ποιον? Για μηπως χαλασε τοσα μυρια απτο μπατζετ του για να εχει ροτεισιον στο κεντρο? :devil:

Kεντιρα, Εζιλ, Τσαβι Αλονσο, Ροναλντο, Ντι Μαρια, Κακα, Ντιαρα, Γκρανερο, Καχεγον και παει και σκαει 35εκ ευρω για τον Μοντριτς, 10ος πρωτοκλασατος παιχτης για τις 5 θεσεις των χαφ, αφηνοντας τον Βυντρα της Ισπανιας να σουλατσαρει για ακομα μια σεζον απτην δεξια πλευρα. Να κερδισει/καλυψει τι και που? Ακομα και ο Κακα να φυγει παλι δεν βλεπω λογικη.

Ειναι καποια πραγματα που δυσκολευομαι να τα καταλαβω...

Δημοσ.

φορ δεν εχουν ρε παιδια; ιγουαιν και μπενζεμα...

Με τον Χιγκουαιν κατι δεν μου κολαει στο ολο στυλ παιχνιδιου, οπως δεν μου κολλαγε και με τον Ιμπραιμοβιτς οταν ηταν στην Μπαρτσα.

Για τον αλλον πολυ φασαρια για το τιποτα. Χρυση μετριοτητα με καλη φυσικη κατασταση.

Δημοσ.

http://www.sport24.g...io.1909787.html

Παλι τα ιδια αυτη η τριπλετα :-D Αυτα που του ειπε ο Κασιγιας και ο Ραμος εντωμεταξυ ειναι αυτα που λεμε απο προπερσι oρισμενοι εδω μεσα, αλλα ειμαστε φανατισμενοι, με παρωπιδες και fanboys της Μπαρτσελονα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο "special one" κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές του για έλλειψη συγκέντρωσης και τους έριξε την ευθύνη για την ισοπαλία με τη Βαλένθια και την ήττα από τη Χετάφε, προτρέποντάς τους να κάνουν αυτοκριτική.

Τότε ήταν που ήρθε η άμεση απάντηση του Κασίγιας: "Ο πρώτος που πρέπει να κάνει αυτοκριτική είσαι εσύ, για αυτά που κάνεις μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους", είπε ο αρχηγός της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, ο οποίος αναγνώρισε μεν πως οι "μερένγκες" δεν έπαιξαν καλά αλλά ζήτησε από τον Πορτογάλο τεχνικό να μην κριτικάρει ποτέ ξανά δημόσια την ομάδα και τα άτομα.

"Να είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο", του είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Μουρίνιο πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση. "Θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ σημαντικούς", ήταν η πιο χαρακτηριστική φράση του 49άχρονου, ο οποίος έκανε λόγο για μετριότητα μέσα στα αποδυτήρια αλλά και "παίκτες χωρίς φιλοδοξία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Φυσικά η απάντηση βγήκε αυτόματα από τα χείλη του Κασίγιας. "Εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε κερδίσει πολλά τρόπαια και έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλα", είπε ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου, για να πάρει κατόπιν τον λόγο ο Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός διεθνής σέντερ μπακ αναγνώρισε αρχικά το λάθος του στον αγώνα με τη Χετάφε (ήταν ο παίκτης που είχε αναλάβει να "προσέχει" τον Βαλέρα στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων) για να πει στη συνέχεια:

"Με τη Μπαρτσελόνα υπήρχαν αμυντικά λάθη αλλά εσύ ασχολήθηκες με τον βοηθό διαιτητή (σ.σ δεν είχε σηκώσει λανθασμένα την σημαία στο γκολ της ισοφάρισης του Πέδρο) αντί να μιλήσεις για αυτόν που έκανε τα λάθη (σ.σ ο Ράμος "φωτογράφιζε" τον Κοεντράο).

Γιατί με πούλησες στο ματς με τη Χετάφε; Γιατί προστατεύεις μερικούς και άλλους τους κατηγορείς δημόσια;", κατέληξε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...