margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εδω δε πηραμε καν δεξι μπακ ο λασανα μας πειραξε.....
Cygnus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Σωστά. Βέβαια έχουμε 10 μέρες ακόμα αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα.
flik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 O Μόντριτς θα έρθει, αλλά με τις εμφανίσεις του Κεντίρα στο euro, δε ξέρω αν θα παίζει βασικός. Σίγουρα όμως χρειάζεται στην ομάδα, για rotation, καθώς μόνο ο Γκρανέρο είναι αξιοπρεπής αλλά όχι αρκετός. Για δεξί μπακ, πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να παίζει. Τόσοι παίχτες υπάρχουν που δεν είναι χειρότεροι του Αρμπελόα, θα τρελαθούμε τελείως;
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ο Μοντριτς δε θα παρει τη θεση του Κεντιρα. Αφου ειναι διαφορετικοι παιχτες .. Ο Κεντιρα την εχει καπαρωσει τη θεση σιγουρα..
margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ειλικρινα δε.μπορω να το καταλαβω...ολη τη χρονια καναμε υπομονη με τον αμπαλο τον Αρμπελοα πιστευοντας οτι δε θα τον ξαναδουμε βασικο και τελικα δε κουνιεται φυλλο.... Και μου φαινεται δυσκολο ο Ζοζε να μην ηθελε αλλον... Τι επαιξε καβουριαση? Και κατι διαβασα για κακα δανεικο στη γιουναιτεντ....
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ο Αρμπελοα δεν ειναι κακος στα αμυντικα του θεματα.. Στα μπροστα θεματα υστερει λιγο. Αν ηταν το αντιθετο θα ειχατε προβλημα ... 1
margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οχι και δεν ειναι κακος ρε συ... Και μπροστα ανυπαρκτος αλλα και πισω ειναι ο αδυναμος κρικος.
alexdelpiero Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ο Αρμπελοα δεν ειναι κακος στα αμυντικα του θεματα.. Στα μπροστα θεματα υστερει λιγο. Αν ηταν το αντιθετο θα ειχατε προβλημα ... Nαι αμυντικα μια χαρα αξιοπρεπης ειναι.Μπροστα ειναι που δεν..Αλλα για τα δυσκολα ματς σαν και αυτο με την Βαλενθια κατα την γνωμη μου καλως ξεκιναει.
Cygnus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σήμερα πάλι γράφουν για Maicon. Είπαμε το θέμα αυτό δεν έχει τελειώσει και πιστεύω ότι αν πάρουμε δεξι μπακ, θα είναι αυτός. Sent from my iPhone using Insomnia
flik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ελπίζω να έρθει, και να μπορέσει να αποδώσει. Ο Αρμπελόα είναι καλούτσικος αμυντικά, αλλά είναι και αργός και δε μπορεί να βοηθήσει όταν χρειάζεται. Όχι τίποτα τρελό, αλλά ούτε να ανέβει και πολύ, γιατί δε μπορεί να γυρίσει μετά. Μακάρι ο Κοεντράο να ήταν αριστερός. Επίσης, ακόμα και με τον Αρμπελόα, είναι η μόνη θέση στην οποία δεν υπάρχει backup.
didr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ο Μοντριτς δε θα παρει τη θεση του Κεντιρα. Αφου ειναι διαφορετικοι παιχτες .. Ο Κεντιρα την εχει καπαρωσει τη θεση σιγουρα.. Στα ευκολα ματς της πριμερα ισως γινει και αυτο. Να παιζει με μοναδικο κοφτη τον Αλονσο και σαν 8αρι ο Μοντριτς με τον Οζιλ να εχει ελυθερο ρολο εντελως. Σε καλα ματς ομως θα ειναι εγκλημα αν γινει αυτο και ο Ζοζε εγκληματα δε κανει! Γενικα παντως δε νομιζω οτι τον χρειαζοταν η Ρεαλ ιδιαιτερα τον Μοντριτς, πιο πολυ χρειαζεται παικτη σε αλλες θεσεις εστω κα ισαν εναλλακτικες (εναν εξτρα αμυντικο χαφ, εναν στοπερ και ενα δεξι μπακ).
margaritagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλη τυχη στην ομαδα σημερα. Δυστυχως η απωλεια του πεπε ειναι πολυ σημαντικη
flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Σε καλύτερη φόρμα η Μπαρτσελόνα, πατάει πολύ καλά ο Μέσι και ο Ινιέστα, αλλά κυρίως ο πρώτος. Μπορεί η Ρεάλ όμως σε αντεπίθεση να βγάλει το γκολ, γι' αυτό λίγο παραπάνω προσοχή. Ο Αλμπιόλ δεν έπαιξε τόσο άσχημα όσο περίμενα, αλλά η κίτρινη που έχει ήδη είναι μεγάλο μείον. Ο Ρονάλντο προσπάθησε, φαίνεται οτι του λείπει η φυσική κατάσταση, έκανε 2-3 καλές ενέργειες, και δεν κράτησε παραπάνω τη μπάλα απο όσο χρειαζόταν. Ο Οζίλ δεν μπόρεσε να φανεί πάλι. Πολύ μου αρέσει ο Κοεντράεο, ενώ δεν έχω παράπονα απο τον Αρμπελόα, αν και δεν είχε το δύσκολο έργο του Κοεντράο. Μπορεί η Ρεάλ σε αντεπίθεση το γκολ, αλλά είναι πιο πιθανό να μείνει με 10 παίχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα