Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραία γκολ εχθές. Ας μην έρθει κανείς επιθετικός, ή μέσος, ή αμυντικός. Μια χαρά είμαστε. Ιγκουαίν, Καγεχόν, Γκρανέρο, Σαχίν, Κοεντράο, Κακά, Μοράτα (πολύ καλός φαίνεται) κάνουν για rotation. Και ο Κεντίρα φέτος ακόμα καλύτερος, μπράβο του.

Όμως δεξί μπακ χρειαζόμαστε. Τι θα γίνει;

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαικον εχω να δω απο τοτε που ηταν ο Μουρινιο στην Ιντερ ..

Αλλα λενε πως δεν ειναι ο Μαικον που ηταν.

Εχει πεσει πολυ.

Δημοσ.

Έχει πέσει ο Μαικόν, αλλά πιστεύω πως με τον Μουρίνιο θα ανακάμψει.

Το κλίμα στην Ίντερ δεν είναι κατάλληλο. Και ό,τι και να ναι, με μια μικρή βελτίωση απο τον Αρμπελόα δεν μπορεί, καλύτερος θα είναι.

Απλά έπεσε η κινητικότητα πολύ. Βέβαια δε μπορεί, κάτι θα τσιμπήσουμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα το Ρεαλ_Βαλενθια.

Δεν μου αρεσε η Ρεαλ...Καλα στημενη απο τον Μουρινιο αλλα δεν ηταν σε καλη μερα οι παικτες της και σκορπισε δυο βαθμους.

Ο Ντι μαρια ειχε καποιες εκλαμψεις ,αλλα σε ολο το ματς ειχε μεταπτωσεις,ο Οζιλ σε ασχημη μερα,ο Ροναλντο(κατα την γνωμη μου ο καλυτερος παικτης στον κοσμο) δεν φανηκε ο Ιγκουαιν περα απο το γκολ που εβαλε λιγα πραγματα.

Αντιθετα μου αρεσε η Βαλενθια.Κρατησε καλα πισω και εχει παικτες που ξερουν μπαλα μπροστα οπως ο Τζονας και ο Σολδαδο.Πολυ καλο το τερμα ο Αλβες.

Δημοσ.

Η Βαλένθια πολύ γερή ομάδα. Ποιοτική, δυνατή, με καλό στήσιμο.

Έχασα όμως στο δεύτερο ημίχρονο πολλές ευκαρίες η Ρεάλ, κυρίως το οριζόντιο του Higuain.

Πρέπει να βρει ρυθμό, έτυχε απλά το πρώτο ματς να είναι με μια έτοιμη Βαλένθια.

Δημοσ.

Δεν τΑ ισοπεδώνουμε ολλα από ένα παιχνίδι φέτος η Ρεάλ θα τα πάρει ολλα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Kαι εγω νομιζω οτι θα τα παρει ολα.Απο ποιον να χασει ο Μουρινιο..Απο το βοηθο του Γκουαρδιολα?...Το Τσαμπιονς λιγκ κατα την γνωμη μου ειναι της Ρεαλ φετος.Απλα πρωτη αγωνιστικη ηταν δεν ειναι ετοιμη ακομα...

Δημοσ.

Καλο ξεκινημα εμεις ..

Ακομα καλυτερο εσεις ...

Σας ευχομαι να συνεχισετε ετσι ... :P

Στο νοσοκομείο ο Πέπε (video)

Εχει ενα διαφωτιστικο videaki που χτυπανε και πεφτουν σα κοτοπουλα ο ενας πανω στον αλλον ..

Προφανως ειχαν χασει τις αισθησεις τους εκεινη την ωρα.

Και αμφιβολος για το Σουπερ Καπ ?

Πολλα καλα νεα μαζεμενα ...

Καλη χρονια να εχουμε παιδες ...

Ευτυχως αρχισαν οι αγωνιστικες γιατι ειχα μουχλιασει ...

Δημοσ.

Όλα στραβά χθες παρά το γρήγορο γκολ. Στραβό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τραυματισμός Pepe.

Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα, πόσο μάλλον για πρώτο ματς με ντέρμπι. Καλά τα φιλικά αλλά τα επίσημα έχουν κόστος.

Δημοσ.

Με βασικό τον Λασανά, που άλλες χρονιές δεν θα περνούσε έξω απο τη Μαδρίτη, και γενικά είναι παίκτης που θα μπορούσε να είναι βασικός μόνο σε κάνα ΟΣΦΠ, και όχι σε Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται οτι έχετε τεράστια τρύπα στο κέντρο. Αν δεν φέρετε τον Μόντριτς θα έχετε πρόβλημα. Πόσο να αντέξει ο Αλόνσο να δημιουργεί.

Δημοσ.

Εντάξει ο Lassana δεν είναι βασικός, η θέση είναι του Khedira απλά για κάποιο λόγο δεν έπαιζε χθες. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται παίχτης στο κέντρο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...