Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή να σταματήσω τα ισπανικά που ξεκίνησα με κίνητρο να διαβάζω As και Marca; :P

Κι εγώ το ίδιο κάνω καμιά φορά.. :P Μας έμεινε η As τουλάχιστον! Άσε που θέλω να πιστεύω πως θα ανανεώνουν τα νέα πιο γρήγορα στα Ισπανικά από τα Αγγλικά.. :Ρ

Δημοσ.

Ο Κριστιάνο «έφτυσε» 10χρονο κορίτσι!

http://www.sport-fm.gr/article/556577

Μια απο τα ιδια:

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/294598-eleos-re-kristiano

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να δώσει αυτόγραφο σε ένα 10χρονο κοριτσάκι που τον λατρεύει, επειδή αυτό φορούσε φανέλα της Μπάρτσα και ο πατέρας του έγραψε κάρτα επί τούτου σε εφημερίδα.

«Θα ήθελα πολύ να κοιτάξω στα μάτια τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω: Εχασες τη μεγαλύτερη οπαδό σου!». Ετσι ξεκινάει η κάρτα που έστειλε στην πορτογαλική εφημερίδα Record κάποιος αναγνώστης της ονόματι Ρομπέρτο Φιλίπε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το κατηγορώ ενός πατέρα που είδε το 10χρονο κοριτσάκι του να κλαίει, επειδή ο Κριστιάνο αρνήθηκε να του δώσει ένα αυτόγραφο.

Θα βγει πρώτος σκόρερ στο Euro 2012 ο Κριστιάνο Ρονάλντο; 15.50 πληρώνει στην betfair

Πατέρας και κόρη βρίσκονταν έξω από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Πορτογαλίας, όταν η μικρή έτρεξε προς το ίνδαλμα της. Εκείνος όμως την περιφρόνησε γιατί όπως ο ίδιος ο Κριστιάνο της είπε, φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα! «Την προηγούμενη ημέρα ήμασταν στη Βαρκελώνη και της την αγόρασα. Εάν είχαμε πάει στη Μαδρίτη, θα της έπαιρνα μία της Ρεάλ», αιτιολόγησε ο Φιλίπε, για να ολοκληρώσει την κάρτα του:

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το προσπαθείς να βλέπεις ένα 10χρονο κορίτσι πληγωμένο χωρίς λόγο. Και μάλιστα από το μεγαλύτερο ίνδαλμα της, το οποίο μάλιστα φοράει τη φανέλα της Εθνικής, την οποία η μικρή ανυπομονεί να δει στο EURO!» Ντροπή ρε Κριστιάνο να πουλάς οπαδιλίκι και να το παίζεις ζόρικος σε ένα παιδάκι...

:shock: :shock:

Αρχιζει και γινεται τελειως αντιπαθητικος τελικα. Κριμα..... Κριμα και αισχος βεβαια! Τετοια πραγματα ειναι τραγικα.

Δημοσ.

Ναι μωρέ το κοριτσάκι κρίμα, δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.. Και ο πατέρας της κατ' ευθείαν στις εφημερίδες να τρέξει ε; Στεναχωρήθηκε κι αυτός.. Ε ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί.. Κραχ' τε όσο θέλετε, λες και πριν τον γουστάρατε ή αυτόν τον ένοιαζε.. Μόνος του εναντίον όλων ήταν από εποχές United..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QRXZ2yydTuw

Κι άντε γειά σας..

Δημοσ.

Ναι μωρέ το κοριτσάκι κρίμα, δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.. Και ο πατέρας της κατ' ευθείαν στις εφημερίδες να τρέξει ε; Στεναχωρήθηκε κι αυτός.. Ε ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί.. Κραχ' τε όσο θέλετε, λες και πριν τον γουστάρατε ή αυτόν τον ένοιαζε.. Μόνος του εναντίον όλων ήταν από εποχές United..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QRXZ2yydTuw

Κι άντε γειά σας..

Ενταξει εσυ εισαι ο τυπικος κολλημενος οπαδος. :-(

Ναι μωρέ το κοριτσάκι κρίμα, δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια..

Πόσο ποιο τραγικος μπορεις να γινεις? :shock: Δικαιολογεις αυτο που εκανε ο Ροναλντο! Δικαιολογεις τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ του!!

Που δεν εδωσε σε ενα 10χρονο κοριτσακι αυτογραφο επειδη φορουσε φανελα της Μπαρτσελονα!

Και το κοριτσακι αρχισε να κλαιει. Και δικαιολογεις εσυ τον Ροναλντο και χλεβαζεις και ειρωνευεσαι μαλιστα το κοριτσακι και τον πατερα της. :eek:

Ε ρε ξυλο που θελουν μερικοι πραγματι..... :mad:

Καλα μιλαμε αρρωστια.... :eek: :-( Εγω σε λυπαμαι αλλά λυπαμαι και τον κοσμο που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι με τετοια νοοτροπια.

Δημοσ.

Ενταξει εσυ εισαι ο τυπικος κολλημενος οπαδος που η σκεψη του οταν αφορα την ομαδα του, φτανει-δεν φτανει την σκεψη που θα ειχε ενα ραδικι. :-(

Πόσο ποιο τραγικος μπορεις να γινεις? :shock: Δικαιολογεις αυτο που εκανε ο Ροναλντο! Δικαιολογεις τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ του!!

Που δεν εδωσε σε ενα 10χρονο κοριτσακι αυτογραφο επειδη φορουσε φανελα της Μπαρτσελονα!

Και το κοριτσακι αρχισε να κλαιει. Και δικαιολογεις εσυ τον Ροναλντο και χλεβαζεις και ειρωνευεσαι μαλιστα το κοριτσακι και τον πατερα της. :eek:

Καλα μιλαμε αρρωστια.... :eek: :-( Εγω σε λυπαμαι αλλά λυπαμαι και τον κοσμο που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι με τετοια νοοτροπια.

Λυπήσου τον εαυτό σου και κράτα τους χαρακτηρισμούς για πάρτη σου κι άσε με εμένα.. Entiendes? Βρήκατε όλοι τροφή να βγείτε από την σπηλιά σας..

Δημοσ.

Λυπήσου τον εαυτό σου και κράτα τους χαρακτηρισμούς για πάρτη σου κι άσε με εμένα.. Entiendes? Βρήκατε όλοι τροφή να βγείτε από την σπηλιά σας..

Εσενα λυπαμαι γιατι ειναι αρρωσια, πραγματικη αρρωστια αυτο το πραγμα.

Να δικαιολογεις τον Ροναλντο σε ο,τι ασχημο και τραγικο κανει μόνο και μόνο επειδη παιζει στην Ρεαλ.

Τραγικα πραγματα....

Δικαιολογεις τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ του Ροναλντο!!

Και το κοριτσακι αρχισε να κλαιει.

Αυτα ειναι απιστευτα πραγματα....

Δημοσ.

Ο τυπος με το κοριτσακι προφανως το μονο που ηθελε ηταν να κραξει τον Ροναλντο και να δημιουργησει θεμα. Ετρεξε πρωτος πρωτος και εβγαλε το θεμα στις εφημεριδες γιατι πληγωθηκε το 10χρονο κοριτσακι του που ζει και αναπνει για τον κριστιανο.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Τι αλλο θα πιστεψετε ακομα????

Δημοσ.

Ενώ εσύ που βρήκες ευκαιρία να κράξεις είσαι λιγότερο κομπλεξικός ε; Που είστε όταν τρέχει σε φιλανθρωπίες; Δεν πειράζει, κραχ' τε, έτσι γουστάρει αυτός κι εμείς μαζί.. Μου την είδατε όλοι υπδείγματα ευγενής άμιλλας και θιχτήκατε επειδή το κοριτσάκι δεν πήρε αυτόγραφο.. Ελεεινοί..

Το αν τρεχει σε φιλανθρωπιες δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι απειρως κομπλεξικος και δεν εδωσε αυτογραφο σε 10χρονο κοριτσακι επειδη φορουσε την φανελα της Μπαρτσελονα.

Το "ελεεινοι" δεν το προσπερασα BTW....

Δημοσ.

Ο τυπος με το κοριτσακι προφανως το μονο που ηθελε ηταν να κραξει τον Ροναλντο και να δημιουργησει θεμα. Ετρεξε πρωτος πρωτος και εβγαλε το θεμα στις εφημεριδες γιατι πληγωθηκε το 10χρονο κοριτσακι του που ζει και αναπνει για τον κριστιανο.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Τι αλλο θα πιστεψετε ακομα????

Κάτσε, μπορεί και να έπαθε ψυχολογικό τραύμα το κοριτσάκι και να ζητάνε αποζημίωση τώρα για ψυχική οδύνη.. Και ίσως φιλικό της Ρεάλ στην αυλή του σπιτιού τους.. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή..

Δημοσ.

Ενώ εσύ που βρήκες ευκαιρία να κράξεις είσαι λιγότερο κομπλεξικός ε; Που είστε όταν τρέχει σε φιλανθρωπίες; Δεν πειράζει' date=' κραχ' τε, έτσι γουστάρει αυτός κι εμείς μαζί.. Μου την είδατε όλοι υπδείγματα ευγενής άμιλλας και θιχτήκατε επειδή το κοριτσάκι δεν πήρε αυτόγραφο.. Ελεεινοί..[/quote']

Δηλαδη αν εσυ πηγαινες για αυτογραφο και επειδη δεν ειχες κουρευτει οπως αυτος δεν στο εδινε δεν θα σε πειραζε?γιατι ο λογος που δεν το εδωσε σε ενα 10χρονο!!!κοριτσακι ηταν εξισου γελειος με αυτον που σου ανεφερα!αα και μαγκια ειναι να κανεις φιλανθρωπιες στα κρυφα,οχι να διατυμπανιζεις μονο και μονο για να πουν κατι πορωμενοι σαν εσενα αχχ τι καλος!αν ηταν οντως φιλανθρωπος θα το εδινε αλλα απο οτι φαινεται!απο τις μεγαλυτερες βλακειες που εχει κανει και ο cristianoloveronaldo7halarealmadrid κλπ σπευδει να υποσυηριξει την καφριλα και βλακεια που κουβαλαει αυτος ο ανθρωπος..τ χανουμε με την κριση το μυαλο!!

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημοσ.

Όσο γελοία θεωρείς την είδηση, τόσο γελοίο θεωρώ εγώ πως με κάθε ευκαιρία βγαίνουν κάθε φορά και μέλη που δεν έχω πετύχει εδώ μέσα, για να κράξουν..

Εγώ λέω να μαζευτείτε όλοι παρεούλα και να στείλετε γράμμα υποστήριξης προς το άτυχο κι άμοιρο κοριτσάκι που περνάει δύσκολες στιγμές..

Δημοσ.

Τίμιος Cristiano Ronaldo τότε!

Ο πατέρας πρέπει να μάθει την κόρη του να ντύνεται ευπρεπώς :-P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...