Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φήμες θέλουν τον Pellegrini να απομακρύνεται την Τετάρτη, σήμερα δηλαδή. Aν ακούς τους παίχτες να λένε ότι τον στηρίζουν, πάει να πει ότι η απόφαση είναι ειλημμένη. Το έχω δεί το έργο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τώρα για Μουρίνιο δεν ξέρω κάτι. Κοίτα μην σκάσει κανένας Michel και γελάνε και οι πέτρες :P

Δημοσ.

Φήμες θέλουν τον Pellegrini να απομακρύνεται την Τετάρτη, σήμερα δηλαδή. Aν ακούς τους παίχτες να λένε ότι τον στηρίζουν, πάει να πει ότι η απόφαση είναι ειλημμένη. Το έχω δεί το έργο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τώρα για Μουρίνιο δεν ξέρω κάτι. Κοίτα μην σκάσει κανένας Michel και γελάνε και οι πέτρες :P

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, η Ρεάλ έχει διοίκηση λαικής βάσης όπως η Μπάρτσα, ή βάζει τα χρήματα αποκλειστικά απο την τσέπη του ο εκάστοτε πρόεδρος;

Δημοσ.

Είναι λαϊκής βάσης, με socios δηλαδή. Τώρα ποιος βάζει τα λεφτά, για μεταγραφές πχ, δε βγαίνει προς τα έξω.

Δημοσ.
παιρνετε Μουρίνιο...

ξέρει κανείς πόσο δίνει ΤΩΡΑ κανα στοίχημα την Ρεαλ για το επόμενο Ch.L.???

σοβαρά...

Θα τα σαρώσει όλα μάλλον ;) Με CR9 μέσα , μάλλον έρχεται ashley cole , αν πάρει και αμυντικό χαφ χαιρετίσματα.

Δημοσ.
Θα τα σαρώσει όλα μάλλον ;) Με CR9 μέσα , μάλλον έρχεται ashley cole , αν πάρει και αμυντικό χαφ χαιρετίσματα.

Μα αφου δεν τον θελουν οι οπαδοι της Ρεαλ ....

Ακουγα ΝΕΤ το απογευμα και ελεγε πως 61% ψηφισαν αρνητικα στην ελευση του Μουρινιο ...

Αυτα ειναι για να τ ακους και να γελας ... :lol:

Το μονο πραγμα που θελει η Ρεαλ ειναι ενα προπονητη οπως ο Μουρινιο για να βαλει ταξη μεσα εκει και αυτοι δε θελουν ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...