Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Για να παίξει ο μεγάλος Albiol..Ρε αυτός παραπατάει μόνος του τον είδες;
flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Χα χα τον είδα. Σβούρες έκανε και λέω να τώρα θα πέσει μόνος του και θα το φάμε. Αν ήταν όχι ο Μέσι, ακόμα και ο Πέδρο θα τον είχε ρίξει κάτω. Τρέμω να τον βλέπω πραγματικά. Και όταν τον πήραμε απο Βαλένθια πίστεψα οτι θα στέκεται καλά.
Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Και εγώ το ίδιο..είχα κάποιες ελπίδες για αυτόν αλλά αποδείχτηκε τραγωδία πραγματική. Και να το βράσω το ύψος του αν δεν παίρνει ούτε μια κεφαλιά.
alexis333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εχει κανεις το video που εχει βγει για τη φαση με το Ροναλντο που ζηταει πεναλτι και δειχνει να τον παταει ο αντιπαλος απο πισω ΑΛΛΑ εξω απ την περιοχη ? Ετσι λενε στον Superport Fm ... Εγω δεν εχω δει κανενα πατημα ...
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 4 σελίδες πίσω. Τα πέναλτι που ζητάει η Ρεάλ.
Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τα δύο κρατήματα δίνονται με το αυστηρό γράμμα του νόμου αλλά εντάξει τα έχουμε ξαναπει αυτά.
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ότι δεν πρέπει να ξαναμιλήσει κανείς για τον Μπούσκετς;
Rabican Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 κι οτι ο πεπε κλωτσαει και τους δικους του!!!
RedBomb Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τραγικη η περιπτωση του ανθρωπου που λεγεται Πεπε στην κυριολεξια μονο γελιο μου προκαλει!
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Και στους οπαδούς της Ρεάλ θυμό. Να είσαι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και να σε κάνει ρόμπα ο Πέπε και ο κάθε Πέπε!
RedBomb Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τον μονο σκληροτραχηλο που περασε απο την ρεαλ και θυμαμαι εγω ειναι ο Γκραβενσεν ο οποιος ηταν απο την φυση του μποξερ τωρα ο πεπε τι παει να κανει η κλανια δεν μπορω να καταλαβω!
flik Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πέρασε και ο Γκαρσία μη ξεχνάτε... Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω, εκείνες τις επιχές που δεν είχαμε αμυντικό μέσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα