Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εγώ ούτε εσκεμμένη βουτιά ούτε πέναλτι βλέπω. Φαίνεται να παραπαταει κάπως, μπετδευεται και με τη μπάλα, και πέφτει. Τωρα αν ζητάει κάτι μετα είναι αντίδραση του και τι να πει άλλωστε, ότι ειμαι τραγικός που παραπατησα μόνος μου; Στα του ματς, έγκλημα Μουρινιο η έξοδος Higuain με το ματς στο 0-0 και τραγικότατοι οι Ozil, Marcelo, Alonso. Η Βαλενθια αν ήταν πιο προσεκτική μπορούσε να είχε πάρει το διπλό αλλα και εμείς ήμασταν άτυχοι σε ορισμένες φάσεις. Και τώρα μόνο νίκη στο Calderon. Sent from my iPhone using Insomnia
flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κι εγώ αυτό λέω. Για ποιο λόγο; Αν το βαρούσε είναι 99% γκολ απο εκεί και με τη μπάλα ανασηκωμένη κάνεις ότι θέλεις τον τερματοφύλακα. Τον σκοτώνεις με ένα δυνατό σουτ, ή πλασέ, ή κρέμασμα, και μετά τελείωνει το ματς. Edit: Εκτός αν παραπατάει, με τη φόρα που έχει όπως λέει ο Cygnus. Αλλά δε το συνηθίζει ο Ρονάλντο αυτό. Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε. Με μια καλή σοβαρή εμφάνιση θα το παίρναμε το ματς, αλλά αφήσαμε να φύγει ο έλεγχος απο τα χέρια μας. Νίκη μέσα στο Καλντερόν με μια Ατλέτικο που καίγεται για βαθμούς, αλλά δε παίζει και καλά. Έχασε 2-0 απο Λεβάντε. Καυτή έδρα θα βρούμε μπροστά μας, τουλάχιστον έχουμε ισχυρή προϊστορία. Αν το πάρουμε το ματς, παραμένουμε φαβορί.
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καταφερα και το παγωσα την στιγμη που επρεπε: (τον παταει αρκετα εξω απο την περιοχη, χανει την ισορροπια του και μετα απο λιγα βηματα πεφτει) Αν τον πατάει (γιατί και πάλι δεν είμαι σίγουρος, όντως τον πατάει), βλέπεις πόσο έξω είναι, έτσι;
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Και σε καλυτερη αναλυση φαινεται ακομα καθαροτερα. Βεβαια για να διακρινεις προθεση πρεπει να δεις βιντεο και οπως ειπα δεν μοιαζει να εχει προθεση και ειναι στον βηματισμο. Αλλά εαν θελεις 30 ριπλει για να δεις εστω και την επαφη τοτε η αποφαση του διαιτητη οποια και αν ειναι αυτη ειναι σεβαστη....
demessakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν τον πατάει, 5 μέτρα έξω από την περιοχή και αυτός συνεχίζει (αφήνεται πλεονέκτημα), και πάει και πέφτει όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο του πέναλτι (σαν κάτι μεταξύ ποδοσφαίρου και μπότσια), σταματάει να ισχύει το πλεονέκτημα, και άρα, δεν δίνεται τίποτα.
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν τον πατάει (γιατί και πάλι δεν είμαι σίγουρος, όντως τον πατάει), βλέπεις πόσο έξω είναι, έτσι; Χανεις την ισορροπια σου ετσι και προφανως οταν τρεχεις με τοση ταχυτητα τοτε πεφτεις αναποφευκτα και μερικες φορες οχι αμεσως. Μερικοι που εχουν παιξει μπαλα καταλαβαινουν τι λεω. Μπορει να σε πατησουν και να πεσεις μετα απο 4-5 βηματα!
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ένιωσε το πάτημα και σκέφτηκε, "μακριά είμαι ρε πστ μου, 5-6 βήματα ακόμα και πέφτω".
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν τον πατάει, 5 μέτρα έξω από την περιοχή και αυτός συνεχίζει (αφήνεται πλεονέκτημα), και πάει και πέφτει όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο του πέναλτι (σαν κάτι μεταξύ ποδοσφαίρου και μπότσια), σταματάει να ισχύει το πλεονέκτημα, και άρα, δεν δίνεται τίποτα. Καμια σχεση!!!!!!! Φυσικα και δινεται φαουλ(ενα υπαρχει προθεση βεβαιως στο πατημα) στην αρχικη θεση που εγινε η επαφη.
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Χανεις την ισορροπια σου ετσι και προφανως οταν τρεχεις με τοση ταχυτητα τοτε πεφτεις αναποφευκτα και μερικες φορες οχι αμεσως. Μερικοι που εχουν παιξει μπαλα καταλαβαινουν τι λεω. Μπορει να σε πατησουν και να πεσεις μετα απο 4-5 βηματα! Όταν σε πατάνε αρχίζεις και παραπατάς αμέσως. Αυτός τρέχει σα να μη συμβαίνει τίποτα και ξαφνικά σκοντάφτει.
Andy Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Χανεις την ισορροπια σου ετσι και προφανως οταν τρεχεις με τοση ταχυτητα τοτε πεφτεις αναποφευκτα και μερικες φορες οχι αμεσως. Μερικοι που εχουν παιξει μπαλα καταλαβαινουν τι λεω. Μπορει να σε πατησουν και να πεσεις μετα απο 4-5 βηματα! επισης μερικοι που εχουν παιξει μπαλα ξερουν οτι εαν γινει αυτο που λες παραπατας και μετα σαβουριαζεσαι..δν κανεις αυτο που κανει ο ροναλντο..δηλαδη σηκωνει και τα δυο ποδια στο αερα και μπαμ παρτον κατω..γιατι αυτο κανει
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 επισης μερικοι που εχουν παιξει μπαλα ξερουν οτι εαν γινει αυτο που λες παραπατας και μετα σαβουριαζεσαι..δν κανεις αυτο που κανει ο ροναλντο..δηλαδη σηκωνει και τα δυο ποδια στο αερα και μπαμ παρτον κατω..γιατι αυτο κανει Eνταξει τον θεατρινισμο τον εχει μεσα του αυτο δεν τον αφηνει αλλά το πατημα δικαιολογει την πτωση και το οτι εχασε την ισορροπια του. Τελοσπαντων με κανετε και υπερασπιζομαι την Ρεαλ. Αν και δεν υπερασπιζομαι την Ρεαλ και τον Ροναλντο αλλά την λογικη και την δικαιοσυνη.
flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μάλλον ήθελε να συνεχίσει επίτηδες, αλλά βλέπω πως ίσως στα αλήθεια παραπατάει μόνος του στη συνέχεια χωρίς να το θέλει. Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, και με τη μπάλα μπροστά, ένα κλικ να γίνει χάνεις βηματισμό. Μπορεί να συνεζίσεις μερικά βήματα που φαίνονται κανονικά αλλά δεν είναι. Ευτυχώς που δε χάσαμε. Η διαφορά 3 ή 4 βαθμοί είναι τεράστια, μιας και τώρα μια ήττα τη δικαιούμαστε. Απλά πριν χανόταν με 2 ήττες ή 1 ήττα και 1 ισοπαλία, τώρα χάσαμε και το δικαιώματα 1 ήττας και 1 ισοπαλίας.
Andy Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Eνταξει τον θεατρινισμο τον εχει μεσα του αυτο δεν τον αφηνει αλλά το πατημα δικαιολογει την πτωση και το οτι εχασε την ισορροπια του. Τελοσπαντων με κανετε και υπερασπιζομαι την Ρεαλ. Αν και δεν υπερασπιζομαι την Ρεαλ και τον Ροναλντο αλλά την λογικη και την δικαιοσυνη. δεν αντιλεγω..απλα κοιτα την στιγμη που πεφτει..δεν πεφτει απλα.σηκωνεται στν αερα και μετα πεφτει..εε ετσι εγω δεν μπορω να πω οτι εχασε την ισορροπια του!
demessakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καμια σχεση!!!!!!! Φυσικα και δινεται φαουλ(εαν υπαρχει προθεση βεβαιως στο πατημα) στην αρχικη θεση που εγινε η επαφη. Πιστεύω πως ξέρεις πολύ καλά, πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Και μετά είναι και ο τρόπος που πέφτει κάποιος .
skipperas Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μάλλον ήθελε να συνεχίσει επίτηδες, αλλά βλέπω πως ίσως στα αλήθεια παραπατάει μόνος του στη συνέχεια χωρίς να το θέλει. Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, και με τη μπάλα μπροστά, ένα κλικ να γίνει χάνεις βηματισμό. Μπορεί να συνεζίσεις μερικά βήματα που φαίνονται κανονικά αλλά δεν είναι. Ευτυχώς που δε χάσαμε. Η διαφορά 3 ή 4 βαθμοί είναι τεράστια, μιας και τώρα μια ήττα τη δικαιούμαστε. Απλά πριν χανόταν με 2 ήττες ή 1 ήττα και 1 ισοπαλία, τώρα χάσαμε και το δικαιώματα 1 ήττας και 1 ισοπαλίας. η διαφορά δεν είναι τεράστια...αν σκεφτεις τι ματς έχει η ρεαλ τις επόμενες αγωνιστικές θα το καταλάβεις.τα πράματα είναι δύσκολα! και επίσης σκέψου ότι το ντέρμπυ με την μπάρτσα είναι χαμένο από τα αποδυτήρια..οπότε η διαφορά είναι στο +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα