flik Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Τι έχουν σήμερα τα δοκάρια δε ξέρω... Υπήρχε και τράβηγμα-πέναλτι στην αρχή πάνω στον Higuain επίσης, το ξέχασα στο προηγούμενο post μου.
imperium Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 σερβιρουν δεν εννοω διπλα στην γραμμη..εννοω οτι δημιουργουν για αυτο και του δινουν την μπαλα στο καταλληλο σημειο την καταλληλη στιγμη και αυτος την κανει γκολ πολυ συχνα!(μεγαλο προσον αυτο) καλα ολοι δημιουργουν αυτοι που ανεφερες ειναι παιχταραδες και κανουν την δουλεια τους πολυ καλα αλυσιδα παει και απο αυτος ξεκινανε τα γκολ οποις και να τα βαλει απλα λεω οτι ειναι ο Γκομεζ ενας πολυ καλος σεντερ φορ που ξερει να βαζει γκολ οταν του δινουν μπαλα και δεν αστοχει ευκολα αλλα και εχει δυναμη και κεφαλια και ξερει να κρατα την μπαλα. Αυτα πρεπει να προσεξει η αμυνα της Ρεαλ για να μπορεσει να εχει πιθανοτητες προκρισης ασχετα το τι θα κανει η επιθεση της Ρεαλ που εχει περισσοτερους ικανος γκολτζηδες
greekboy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 εχω την εντυπωση οτι για ακομα μια φορα θα μπει κακα και θα αλλαξει προσωπο η ρεαλ,για να δουμε...
moldovan20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αυτός ο pepe είναι busquets στο τετράγωνο ..Μέχρι και οι συμπαίχτες του τον τραβάνε να σηκωθεί ..
flik Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ο Pepe είναι περίγελος κανονικά. Ο Κακά θα μπει, ο Οζίλ ή είναι κουρασμένος ή δε θέλει να κουραστεί. Edit: Στη θέση του Κεντίρα, που εκτός απο 1-2 μαρκαρίσματα πολύ βαρύς και αυτός. Γενικά απο φρεσκάδα 0. Ο Ρονάλντο προτιμά να πέσει παρά να τελειώσει το τετ α τετ, έλεος σήμερα, όλοι βλακείες κάνουν.
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τι εχασε ο Ροναλντο?? Σαν αυτο που εχασε και ο Μεσι χθες αν και ο Ροναλντο εχει δικαιολογια γιατι τον πατησαν και ηταν φαουλ.
flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πότε λες ρε; Στο τετ α τετ που έπεσε; Δε πρόσεξα πάτημα. Φόρτωσε η Ρεάλ επίθεση, για να δούμε πόσο θα αντέξει η Βαλένθια. Κι άλλη χαμένη ευκαιρία τώρα. Ο Μπενζεμά...
moldovan20 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δε θέλει ο θεός της μπάλας να μπει . Τραγικό παίκτες της κλάσης του ronaldo να κάνουν τέτοιες κολοτούμπες .
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πω ρε τι εχασε η Βαλενθια!!!!!!! Γενικα μεγαλες φασεις χαθηκαν αποψε.
margaritagr Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 λιγα λεπτα μενουν γαμωτο.... Κι ακομα μια γκελα.......
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ρεσιτάλ από τους τερματοφύλακες. Κερδισμένος η ομάδα μου, βεβαίως, και οι ουδέτεροι που το είδαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα