flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλά παιδιά προφανώς κρατάμε πισινή. Δε μιλάμε ούτε για σιγουριά ούτε για 95% πιθανότητα. Απλά λέω οτι θα ζοριστεί λίγο, με την έννοια οτι πιστεύω η Ρεάλ θα πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Ίδια είναι η επιθυμία και των 2 για τελικό, άσχετα που γίνεται στο Μόναχο. Εγώ δίνω 70-30 υπέρ Ρεάλ.
Cygnus Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Το ότι γίνεται ο τελικός στο Μόναχο δε λέει τίποτα. Πήγαμε εμείς πρόπερσι στο Bernabeu; Εγώ δίνω 55-45 στη Real λόγω του επαναληπτικού εντός.
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 η bayern ειναι πολυ καλη ομαδα..εχει μια δεξια μπακαρα εχει τερματοφυλακαρα και απο την μεση και μπροστα πεταει φωτιες... ΑΛΛΑ με τετοιο αμυντικο διδυμο δεν παει πουθενα..θελει τουλαχιστον εναν world class αμυντικο απο την νεα χρονια.. πιστευω οτι η ρεαλ θα περασει σχετικα ευκολα καθως θα πεταξει 1-2 γκολ στο μοναχο! μονο 20% δινω στην μπαγερν και αυτο εξαιτιας της τετραδας ρομπεν-ριμπερι-σβαινσταιγκερ... ο τεταρτος ειναι ο arbeloa αν κανει το λαθος και τον βαλει μεσα ο μουρινιο
imperium Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 η bayern ειναι πολυ καλη ομαδα..εχει μια δεξια μπακαρα εχει τερματοφυλακαρα και απο την μεση και μπροστα πεταει φωτιες... ΑΛΛΑ με τετοιο αμυντικο διδυμο δεν παει πουθενα..θελει τουλαχιστον εναν world class αμυντικο απο την νεα χρονια.. πιστευω οτι η ρεαλ θα περασει σχετικα ευκολα καθως θα πεταξει 1-2 γκολ στο μοναχο! μονο 20% δινω στην μπαγερν και αυτο εξαιτιας της τετραδας ρομπεν-ριμπερι-σβαινσταιγκερ... ο τεταρτος ειναι ο arbeloa αν κανει το λαθος και τον βαλει μεσα ο μουρινιο ο Γκομεζ ειναι ο πιο επικινδυνος της Μπαγερν
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ο Γκομεζ ειναι ο πιο επικινδυνος της Μπαγερν ποιο επικινδυνος επειδη εχει τους αλλους που αναφερα να του τα σερβιρουν!
alexis333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ποιο επικινδυνος επειδη εχει τους αλλους που αναφερα να του τα σερβιρουν! Μονο που ο Γκομεζ δεν εχει κανει καριερα μονο επειδη του σερβιρουν ... Ο ανθρωπος ειναι μεσα σε ολες τις φασεις .. Οποτε φυγει η μπαλα θα ειναι εκει για να τη στειλει στο σωστο μερος ... Μυριζεται καθε φαση ...... Μεγαλο προσον αυτο..
flik Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Είναι η ευκαιρία της Μπάγερν να αποδείξει πόσο αξίζει. Δεν έχει δοκιμαστεί σε τέτοιο επίπεδο καμία φορά, εκεί θα φανεί πόσο καλή είναι. Γιατί και η Αργεντινή στο Μουντιάλ έβαζε πολλά γκολ μέχρι που βρήκε τη Γερμανία μπροστά της. Κάπως έτσι μπορεί να γίνει κι εδώ. Κι εγώ στην άμυνά της στηρίζομαι. Τρώει εύκολα γκολ, ενώ δεν έχει τα τεράστια ποσοστά κατοχής που απαιτούνται ώστε να καλύψει το χαμηλότερο επίπεδο των αμυντικών. Εκεί έλελγα πως στηρίζομαι και εγώ. Να πάει η Ρεάλ να βάλει στο Μόναχο γκολ και να αποκτήσει προβάδισμα.
Andy Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Είναι η ευκαιρία της Μπάγερν να αποδείξει πόσο αξίζει. Δεν έχει δοκιμαστεί σε τέτοιο επίπεδο καμία φορά, εκεί θα φανεί πόσο καλή είναι. Γιατί και η Αργεντινή στο Μουντιάλ έβαζε πολλά γκολ μέχρι που βρήκε τη Γερμανία μπροστά της. Κάπως έτσι μπορεί να γίνει κι εδώ. Κι εγώ στην άμυνά της στηρίζομαι. Τρώει εύκολα γκολ, ενώ δεν έχει τα τεράστια ποσοστά κατοχής που απαιτούνται ώστε να καλύψει το χαμηλότερο επίπεδο των αμυντικών. Εκεί έλελγα πως στηρίζομαι και εγώ. Να πάει η Ρεάλ να βάλει στο Μόναχο γκολ και να αποκτήσει προβάδισμα. δεν υπαρχει περιπτωση κατα την γνωμη μου αυτη η ρεαλ να μην βαλει γκολ σε αυτη την αμυνα της μπαγερν!καλη ομαδα η μπαγερν αλλα οταν μετραει πιστευω δεν θα σηκωσει αναστημα..
imperium Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ποιο επικινδυνος επειδη εχει τους αλλους που αναφερα να του τα σερβιρουν! παραπανω απο τα μισα του γκολ τα εχει βαλει μονος του
Andy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 παραπανω απο τα μισα του γκολ τα εχει βαλει μονος του σερβιρουν δεν εννοω διπλα στην γραμμη..εννοω οτι δημιουργουν για αυτο και του δινουν την μπαλα στο καταλληλο σημειο την καταλληλη στιγμη και αυτος την κανει γκολ πολυ συχνα!(μεγαλο προσον αυτο)
flik Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μπήκαμε δυνατά στην αρχή, 3 ευκαιρίες για γκολ απο τον Ρονάλντο, μπορούσαν να μπουν και οι 3. Η 3η ήταν μισό εκατοστό πιο πάνω η σέντρα απο Higuain, κατα τα άλλα κεφαλιά απο πολύ κοντά αμαρκάριστος. Η Βαλένθια κέρδισε τις μάχες στο κέντρο, έκανε μια φάση πολύ καλή, δοκάρι πήγε η μπάλα απο πολύ κοντινή κεφαλιά του R. Costa νομίζω. Μετά το 30' ξαναπήρε τα ηνία η Ρεάλ, ανορθόδοξα όμως. Αυτό που βλέπω είναι το κέντρο και η κυκλοφορία της μπάλας είναι χάλια όταν παίζει ο Μπενζεμά έξω και ο Higuain μέσα. Ο Μπενζεμά πήγε πολύ καλά, έπαιρνε τη μπάλα απο το κέντρο, τη μοίραζε, αλλά ο Higuain δεν συνέφερε απολύτως τίποτα. Πρέπει να βγει να μπει Κακά ή Ντι Μαρία και να περάσει ο Μπενζεμά στη κορυφή. Επίσης πάλι άρχισε Αλμπιόλ αντί για Βαράν. Ο οποίος Αλμπιόλ τις περισσότερες μάζες είτε στο ψηλό παιχνίδι είτε με κάτω τη μπάλα τις έχασε. Για να δούμε αναμένεται καυτό β ημίχρονο με τα στατιστικά να φωνάζουν για γκολ. Edit: Μπήκε ο Di Maria ευτυχώς.
moldovan20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Την κίτρινη για θέατρο την έχουν καταργήσει ?
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εντάξει, γηπεδούχος είναι, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Το δοκάρι το είδατε;;;;
moldovan20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εντάξει, γηπεδούχος είναι, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Το δοκάρι το είδατε;;;; Το πρώτο που είπες όχι αυτό το είδα και το άκουσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα