Cygnus Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δε θα ήθελα να γίνει εδώ τέτοια κουβέντα. Νομίζω έχει καλυφθεί αρκετά σε άλλα νήματα.
flik Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι παιδιά παρακαλώ τους φίλους της Ρεάλ να μη χαλάσουμε ξανά το θέμα μας. Ναι Cygnus έχω μια εμμονή με την ηλικία και θέλω νέους παίχτες πάντα. Δηλαδή 26 max να αγοράζουμε.
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ημιτελικός με Bayern λοιπόν, το αναμενόμενο δηλαδή. Αυτόν τον Varane κάθε φορά που τον βλέπω μου αρέσει περισσότερο. Για να καθιερώνεται σιγά σιγά. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι φάγαμε γκολ με την είσοδο του Albiol. ΥΓ. Και με πέναλτι κατά μας..όχι υπέρ μας
flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ημιτελικός με Bayern λοιπόν, το αναμενόμενο δηλαδή. Αυτόν τον Varane κάθε φορά που τον βλέπω μου αρέσει περισσότερο. Για να καθιερώνεται σιγά σιγά. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι φάγαμε γκολ με την είσοδο του Albiol. ΥΓ. Και με πέναλτι κατά μας..όχι υπέρ μας Ρε συ ναι, και έλεγα να μη το γράψω γιατί νόμιζα οτι είναι ιδέα μου αλλά είναι παιχτούρα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και μη γίνει καμιά στραβή. Πάρα πολύ σωστές τοποθετήσεις, σωστές επεμβάσεις, καθόλου επιρροή στα λάθη όπως πχ ο Ράμος, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Μόνο που βλέπω τον Αλμπιόλ φτύνω τον κόρφο μου ε. Ο Χαμίτ μπροστά του είναι για χρυσή μπάλα. Ο Ντι Μαρία ασίστ και γκολ κατευεθείαν. Επόμενο ματς με Βαλένθια, αν εμφανιστούμε σοβαροί το έχουμε ειδικά μέσα στο Μπερναμπέου. Και μετά με Ατλέτικο εκτός. Δύσκολο πρόγραμμα γιατί μετά έρχεται και η φάση με την Μπάγερν και το κλάσικο.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η Μπάγερν υπερτερεί στο κέντρο έχω την αίσθηση. Σβαϊνι-Γκουστάβο-Κροός εναντίον Αλόνσο-Κεντίρα-Οζίλ. Τον Σαχίν δεν τον βάζω μέσα, αποκλείεται να παίξει σε μάτς τέτοιου επιπέδου, δεν είναι έτοιμος. Και μπροστά με Ρόμπεν-Ριμπερύ-Γκόμες σε 100% φόρμα πετούν φωτιές, και η άμυνα της Ρεάλ δεν είναι οτι το καλύτερο φέτος. Πολύ δύσκολο για την Ρεάλ πραγματικά. Εσείς τι πιστεύετε;
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Είναι πιο δυνατή η τριάδα τους αλλά δημιουργικά υστερεί πολύ. Και έχουμε το κουαρτέτο Ronaldo-Benzema-Kaka-Higuain σε καλή φόρμα. Θα είναι δύσκολοι ημιτελικοί και πολλά θα κριθούν στο πρώτο ματς του Μονάχου.
Rabican Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μην ξεχνατε τον ΝτιΜαρια που φαινεται να γυρισε κεφατος..
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πολυ ωραια τα γκολ του κακα και του Ροναλντο(το φαουλ) , χτες Οι ημιτελικοι θα ναι πολυ σκληρα ματς, θα πρεπει να προσεξουμε πολυ
flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η Μπάγερν είναι πιο ασταθής απο τη Ρεάλ. Σε τέτοια ματς, και με Μουρίνιο στον πάγκο, νομίζω δύσκολα ή εύκολα θα περάσουμε. Είναι η πιο δύσκολη ομάδα μετά τη Μπαρτσελόνα αλλά αφού πάμε για τίτλο οφείλουμε να τη περάσουμε. Και επειδή είναι διπλός αγώνας πιστεύω πολύ οτι η Ρεάλ θα περάσει.
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τους χρωστάμε κιόλας από εκείνον τον αποκλεισμό με τις χειρονομίες του Van Bommel.
flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έτσι, μη μου το θυμίζεις.. Μακάρι να πάμε εκεί και να βάλουμε και γκολ για να πάρουμε σαφές προβάδισμα. Μπορούμε να το κάνουμε. Παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Μαρσέιγ-Μπάγερν και δεν με εντυπωσίασαν καθόλου με την απόδοσή τους, άσχετα που νίκησαν 0-2. Μιλάμε για μια Μαρσέιγ που παραπέει. Κυριακή κοντή γιορτή τέλος πάντων, προς το παρόν προσοχή με Βαλένθια και Ατλέτικο και μετά βλέπουμε.
kirileman Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Λογικά θα περάσετε εύκολα, ίσως και από το πρώτο ματς.
flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η Ρεάλ έχει δείξει σε όλα τα ματς, ακόμα και με τη Μπαρτσελόνα πολύ θετικότερα στοιχεία απο ότι η Μπάγερν. Όταν σε ματς του Τσ. Λ. χάνεις απο τη Βασιλεία 1-0, άσχετα με το πως πήγε το ματς στο Μόναχο, τότε δείχνεις οτι έχεις πολλές αδυναμίες. Είναι ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό, και θα δούμε μπάλα.
rabesatratana Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εγω κραταω μια πισινη για 3 λογους. Πρωτον η Μπαγερν εχει καλη παραδοση με Ρεαλ, 2ον οι Γερμανοι ειναι Γερμανοι και 3ον σε ποιο γηπεδο γινεται ο τελικος?
imperium Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 δεν ειναι ευκολα τα ματς με την φετινη Μπαγερν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα