imperium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 αντισταθηκε πολυ καλα ο ΑΠΟΕΛ αλλα δεν γινοταν να τους απειλησει καθολου με την εισοδο Κακα και Μαρσελο αλλαξε την ομαδα στο καλυτερο σιγουρα ο επαναληπτικος θα ειναι πιο χαλαρος και θα δουμε ωραια μπαλα
firewalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Και καμιά αλλαγή να μην έκανε η Ρεάλ, κάποια στιγμή θα τα έβαζε νομίζω. Ας το πάρουν λίγο χαλαρά το 2ο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να "ξεφτιλίσουν" μία πρωτάρα ομάδα.
imperium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 καλα ηταν θεμα χρονου για γκολ πιστευω οτι θα σεβαστουν τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικο.
flik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ελπίζω να δούμε πολλούς αναπληρωματικούς στον επαναληπτικό. Ας μη παίξει ο Ρονάλντο δεν έγινε και τίποτα αν δε βαλει πολλά γκολ φετος στη διοργάνωση. Το καλό λοιπόν είναι ότι έχουμε τη πολυτέλεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα μέχρι τους ημιτελικούς.
flik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Di Maria to return from injury against Osasuna - report Νομίζω οτι θα τον χρειαστούμε. Σε τέτοια ματς αντιμετωπίζουμε κλειστή άμυνα, πιεστικά και σκληρά μαρκαρίσματα στο κέντρο και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Εκεί χρειαζόμαστε την διεισδυτικότητα του Ντι Μαρία, είτε όταν μπουκάρει απο πλάγια, είτε όταν πασάρει ανάμεσα στους αμυντικούς όπως ξέρει αυτός. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε φόρα.
Cygnus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μας έχουν λείψει τα τρεξίματά του και οι ασίστ του.
Cygnus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Τι έβαλε ο Benzema αλλά και τι έβαλε ο Ronaldo!!! Sent from my iPhone using Insomnia
flik Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Απίστευτα γκολ πραγματικά. Πήραμε ένα δύσκολο παιχνίδι απο την αρχή επιθετικά με πάθος και το κάναμε εύκολο. Έτσι πρέπει σε κάθε επόμενο ματς. Απο την αρχή πίεση. Έχουμε 11άδα όπου μπορεί να γίνει rotation, ο ΑΠΟΕΛ δε μας κούρασε, άρα δεν έχουμε δικαιολογίες για χαμηλές αποδόσεις. Με 60% αποδόση μπορούμε να πάμε με 3ποντα μέχρι το κλάσικο.
Rabican Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 σε μια φαση ο ροναλντο τρακαρε με τον ιγουαιν;;; τι παιχτηκε εκει; δεν το ειδα καθαρα..!
Cygnus Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 «Ψάχνονται» για δεξί μπακ στη Ρεάλ Η αλήθεια είναι ότι με ένα σοβαρό δεξί μπακ, στη θέση του μέτριου Arbeloa, η άμυνα και όλη η ομάδα ανεβαίνει άλλο ένα επίπεδο.
flik Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εγώ θα ήθελα Van der Wiel. Βασικά και οι 4 που αναφέρει το άρθρο μου κάνουν αντί για Αρμπελόα. Ο Αρμπελόνα σπάνια παίζει αρκετά καλά για να δικαιολογεί τη θέση του δεξιού μπακ σε αυτή την ομάδα. Στάσιμος, προσπαθεί, ξέρει απο τακτική, αλλά δεν έχει τα προσόντα.
Cygnus Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ε ναι να μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά ώστε να μη χρειάζεται o Ozil να βγαίνει τόσο στα πλάγια. Θα προτιμούσα Iraola εγώ λόγω ότι ξέρει το πρωτάθλημα αλλιώς Van der Wiel λόγω ηλικίας.
we_will_rise Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk Κουβέντα να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα