Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντισταθηκε πολυ καλα ο ΑΠΟΕΛ

αλλα δεν γινοταν να τους απειλησει καθολου

με την εισοδο Κακα και Μαρσελο αλλαξε την ομαδα στο καλυτερο

σιγουρα ο επαναληπτικος θα ειναι πιο χαλαρος και θα δουμε ωραια μπαλα

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καμιά αλλαγή να μην έκανε η Ρεάλ, κάποια στιγμή θα τα έβαζε νομίζω.

Ας το πάρουν λίγο χαλαρά το 2ο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να "ξεφτιλίσουν" μία πρωτάρα ομάδα.

Δημοσ.

Ελπίζω να δούμε πολλούς αναπληρωματικούς στον επαναληπτικό. Ας μη παίξει ο Ρονάλντο δεν έγινε και τίποτα αν δε βαλει πολλά γκολ φετος στη διοργάνωση.

Το καλό λοιπόν είναι ότι έχουμε τη πολυτέλεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα μέχρι τους ημιτελικούς.

Δημοσ.

Di Maria to return from injury against Osasuna - report

Νομίζω οτι θα τον χρειαστούμε. Σε τέτοια ματς αντιμετωπίζουμε κλειστή άμυνα, πιεστικά και σκληρά μαρκαρίσματα στο κέντρο και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Εκεί χρειαζόμαστε την διεισδυτικότητα του Ντι Μαρία, είτε όταν μπουκάρει απο πλάγια, είτε όταν πασάρει ανάμεσα στους αμυντικούς όπως ξέρει αυτός.

Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε φόρα.

Δημοσ.

Απίστευτα γκολ πραγματικά. Πήραμε ένα δύσκολο παιχνίδι απο την αρχή επιθετικά με πάθος και το κάναμε εύκολο. Έτσι πρέπει σε κάθε επόμενο ματς. Απο την αρχή πίεση.

Έχουμε 11άδα όπου μπορεί να γίνει rotation, ο ΑΠΟΕΛ δε μας κούρασε, άρα δεν έχουμε δικαιολογίες για χαμηλές αποδόσεις.

Με 60% αποδόση μπορούμε να πάμε με 3ποντα μέχρι το κλάσικο.

Δημοσ.

σε μια φαση ο ροναλντο τρακαρε με τον ιγουαιν;;; τι παιχτηκε εκει; δεν το ειδα καθαρα..!

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα Van der Wiel. Βασικά και οι 4 που αναφέρει το άρθρο μου κάνουν αντί για Αρμπελόα. Ο Αρμπελόνα σπάνια παίζει αρκετά καλά για να δικαιολογεί τη θέση του δεξιού μπακ σε αυτή την ομάδα. Στάσιμος, προσπαθεί, ξέρει απο τακτική, αλλά δεν έχει τα προσόντα.

Δημοσ.

Ε ναι να μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά ώστε να μη χρειάζεται o Ozil να βγαίνει τόσο στα πλάγια.

Θα προτιμούσα Iraola εγώ λόγω ότι ξέρει το πρωτάθλημα αλλιώς Van der Wiel λόγω ηλικίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...