Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Μαρσέλο πολύ καλός όντως. Ο Μουρίνιο περίμενε τέτοιο ματς, γι' αυτό άφησε τον Μαρσέλο αν χρειαστεί να μπει αλλαγή για να κάθεται μπροστά. Είναι φοβερός επιθετικά, έχει μόνο μερικά προβλήματα κάλυψης χώρου, όχι μαρκαρίσματος γιατί κάνει και καλά τάκλιν.

Εμένα μου άρεσε ο Σαχίν. Έπεπε μετά η απόδοσή του αλλά στα πρώτα 30' αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά καλός, με καλές πάσες. Μπορεί να πάρει σιγά σιγά περισσότερους αγώνες στα πόδια του για να μπορεί και να έχει φυσική κατάσταση που του έλειπε σήμερα, και ψυχολογία για να παίρνει πρωτοβουλίες, γιατί την μακρινή πάσα την έχει σχεδόν στο επίπεδο του Αλόνσο.

Μετριότατος Κεντίρα (αυτός είναι για άμυνα μόνο, και σήμερα γι' αυτό δεν απέδωσε που χρειαζόταν η Ρεάλ παίχτες με καλή κυκλοφορία).

Ο Ρονάλντο λίγο καλός, αν έβαζε το γκολ όμως θα πήγαινε στους κορυφαίους του ματς γιατί μοίρασε πολύ παιχνίδι, κρατούσε πάνω του πάντα 3-4 παίχτες. Απλά δεν του βγήκαν τα σουτ.

Κακός Higuain, πάλι σε ματς με κλειστή άμυνα αντιπάλου χάθηκε. Αυτός είναι για ανοιχτούς χώρους, να φύγει ευθεία με γκάζι και να καρφώνει.

Αρκετά καλός και ο Οζίλ, απλά η μπάλα δε παίχτηκε πολύ απο τη πλευρά του.

Μέτριος Αρμπελόα, mvp ο Κακά για εμένα, με μικρή διαφορά απο τον Μαρσέλο. Ο Κακά το μόνο ελάττωμα του και αυτό που του κοστίζει τη θέση του απο τον Ντι Μαρία είναι η φυσική κατάσταση. Ο Ντι Μαρία τρέχει όλο τη πλευρά που παίζει, και δίνει περισσότερες assist. Αλλά σε τέτοια ματς ο Κακά τα καθαρίζει με την ψυχριαμία και εμπειρία του.

Πότε επιστρέφει ο Ντι Μαρία; Τον θέλω για τα ματς πρωταθλήματος και για την Μπάγερν.

Τέλος, η διαιτησία αρκετά καλή. Έχασε 1-2 φάουλ υπέρ του Αποέλ στην αρχή, και κανα offside που δεν ήταν για τη Ρεάλ.

Δεν είχε και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, όλο το ματς ήταν ένας μονόλογος.

Το Αποέλ στο πρώτο ημίχρονο κυρίως έδωσε ρεσιτάλ αλληκολύψεων και πάθους. Αν ήταν ΟΣΦΠ/ΠΑΟ στη θέση του θα είχε καθαρίσει απο πολύ νωρίτερα το ματς. Συγκρινητική προσπάθεια.

Δημοσ.

Και εμένα ο Sahin μου φάνηκε αρκετά καλός μέχρι το σημείο που άντεξε. Κυκλοφορούσε την μπάλα και φρόντιζε να τη σπάει και στα πλάγια. Θα είχε και ασίστ αν δεν το έχανε ο Benzema. Μη ξεχνάμε ότι δεν έχει πολλά αγωνιστικά λεπτά.

Kaka και Ozil έπαιξαν πολύ στην πτέρυγα με αποτέλεσμα ιδίως ο Ozil να χάνεται λίγο και όταν συνέκλινε προς τα μέσα να γίνεται περισσότερο χρήσιμος.

Arbeloa στα γνωστά του μέτρια επίπεδα τελευταία ενώ και ο Khedira δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Marcelo και Kaka άλλαξαν το παιχνίδι.

Πάμε τώρα στη Pamblona για το πιο δύσκολο ματς της εβδομάδας

Δημοσ.

Την Οσασούνα πάντα τη φοβάμαι. Πρέπει να παίξουμε απο την αρχή πολύ σοβαρά, και να είναι προετοιμασμένοι για συχνά φάουλ στο κέντρο, καθυστερήσεις και γενικά οτι δεν θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι τους.

Αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μια φάση στο πρώτο ημίχρονο αρκεί για να μπει γκολ.

Για να δούμε.

Δημοσ.

Ο sahin πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης, για να φτιαξει και τη φυσικη του κατασταση. Ηταν θετικος χτες, αλλα πιστευω ο Μαρσελο κι ο Κακα αλλαξαν την εικονα μας, μολις μπηκαν.

Δεν εχουμε περιθωρια γι αλλη γκελα... νικη παση θυσια!

Δημοσ.

Ιγκουαιν και Μπενζεμα μαζί χτες ...

Γι αυτο δεν υπήρχε ανάπτυξη στην καλη άμυνα του ΑΠΟΕΛ ...

Ο Κακά έκανε αμεσως τη διάφορα με το που μπήκε ....

Λόγω και της κούρασης του ΑΠΟΕΛ φυσικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...