Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι μόνο φέρει ευθύνη, είναι καθαρά δικό του φταίξιμο. Άσχετα με το βήμα προς τα δεξιά του, έπρεπε να προλάβει. Δεν πήγε δυνατά η μπάλα, ούτε ψηλά. Φαίνεται καθαρά απο το replay.

Τέλος πάντων, αν γυρίσει ο Ντι Μαρία μετά τη Σοσιεδάδ, μπορεί η Ρεάλ να πάμε σερί νίκες μέχρι το Καμπ Νου. Αν φέρει και κανένα Χ η Μπαρτσελόνα ακόμα καλύτερα, αλλά νομίζω η Ρεάλ μπορεί. Η Ατλέτικο δεν είναι που φοβάμαι όσο εκτός με Οσασούνα και εντός με Βαλένθια.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι στημένο..

543148_2821635662170_1297305714_32041442_1103552679_n.jpg

Δεν μας χ*ζ*τε λέω εγώ, όλο προκλήσεις και ειρωνία συνεχώς.. Μπράβο ρε, να την χαίρεστε την ομάδα σας.

Και ο Ozil βγήκε με απ' ευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.. Ο Higuain κίτρινη μετά την λήξη για τον ίδιο λόγο.. Αλλά βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι λογικά πράγματα αυτά.. Μπράβο και πάλι..

Δημοσ.

Μην πέρνετε στα σοβαρά το πόστ του αποπάνω, αυτό που πόσταρε είναι πλαστό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ξανακοίταξα πάλι σε 3 διαφορετικά sites.

Δημοσ.

Δεν ήθελα να το πάω εκεί, η Ρεάλ δεν πρέπει να έχει παράπονα απο τη διαιτησία φέτος. Αν τα βάλεις όλα μαζί κάτω δηλαδή. Αλλά δεν ήθελα να σχολιάσω τη διαιτησία, απλά "ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε" οτι "έπρεπε" να γίνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ή κάπως έτσι.

Η εμφάνιση όμως που κάναμε παραμένει τραγική. Απλά δε μπορώ να τη δικαιολογήσω. Αν είναι ντεφορμάρισμα τέτοιου βαθμού τι να πω, τότε την έχουμε βάψει αν δεν επανέλθουμε, και εκεί ελπίζω με τον Ντι Μαρία. Να δώσει λίγο πνοή και φρεσκάδα.

Δημοσ.

Μην πέρνετε στα σοβαρά το πόστ του αποπάνω, αυτό που πόσταρε είναι πλαστό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ξανακοίταξα πάλι σε 3 διαφορετικά sites.

Ρε μεγάλε μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας κιόλας;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7Qk6DachBM

Λίγη ντροπή

http://soccernet.espn.go.com/match?id=323775&cc=5739

το βλέπεις ή είναι κι αυτό πλαστό;

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός; Τι θα πει δεν ίσχυσε; Του την έδειξε και την σημείωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.. Δεν μπορώ να κατανοήσω πως προσπαθείς να μπαλώσεις το σκάνδαλο που γίνεται αυτήν την στιγμή.. Όλη η Ισπανία το αναφέρει..

Κόκκινη σε Pepe μετά το παιχνίδι όπως και σε Mourinho κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.. Καθαρά πράγματα.. Ξεφτίλες..

Δημοσ.

Όχι. Όλη η Ισπανία αναφέρει τα δύο πέναλντι που δεν έδωσε στη Βιγιαρεάλ. Και ευχαριστημένοι να είστε με τον βαθμό δηλαδή.

Aoi69qCCQAIs8HG.jpg

Ικανοποιημένος;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ και στα 2 είναι ο Αρμπελόα. Πόσο βλάκας...

Και δεν του βγήκε και του Μουρίνιο το πλάνο με τον Λασανά. Γιατί δεν έβαλε απο την αρχή Καγεχόν; Φοβήθηκε την Βιγιαρεάλ και έπεξε με 3 αμυντικούς μέσους;

Δημοσ.

Καλά εσείς είστε άλλο φρούτο όμως.. Πάντα γυαλάκια κι ότι σας συμφέρει.. Δεν λέει να ξαναπώ μπράβο, αφού έτσι σας αρέσει το ποδόσφαιρο και μπορείτε να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας καλά κάνετε.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, σε είδα οτι έφτιαξες πρίν λίγο account. Τόσο καιρό που ήσουν; Καλά να πάθετε απόψε, αν θές τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, σε είδα οτι έφτιαξες πρίν λίγο account. Τόσο καιρό που ήσουν; Καλά να πάθετε απόψε, αν θές τη γνώμη μου.

Εδώ σου βγάζω το καπέλο.. Καλά να πάθετε να λες... Όχι να μας ειρωνεύεσε και από πάνω περί πλαστών posts και ιστορίες..

Επίσης, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ποιός είμαι.. Είμαι αυτός που πάντα περιοριζόμουν στα λιμέρια μου και δεν έχωνα την μύτη μου σε threads που θεωρητικά δεν ανήκω για να προκαλέσω κόσμο γιατί στην ουσία αυτό γίνεται πολύ καιρό τώρα εδώ πέρα..

Δημοσ.

Όχι. Όλη η Ισπανία αναφέρει τα δύο πέναλντι που δεν έδωσε στη Βιγιαρεάλ. Και ευχαριστημένοι να είστε με τον βαθμό δηλαδή.

Aoi69qCCQAIs8HG.jpg

Ικανοποιημένος;

Χαχαχαχα τζαμπα τα ποσταρεις ρε. Δεν βλεπεις οτι σε αυτα που δεν τους συμφερει γινονται τυφλοι και τα αγνοουν??

Δημοσ.

Κακώς, γιατί τα δεύτερα accounts απαγορεύονται.

Κάντε μου μήνυση.. Και ο από πάνω μου 2ος λογαριασμός είναι επειδή μπλοκαρίστηκε ο πρώτος του.. Έτσι κι εγώ λοιπόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...