kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και με αυτή τη σταθερή... διαιτησία, αν εξαιρέσουμε τη χθεσινή σφαγή, κατά τον Μουρίνιο!
Rabican Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 δε θελω να το παω διαιτητικα. οσο και να πιστευω οτι εχει ευνοηθει η ρεαλ, αν εμεις ημασταν πιο σταθεροι φετος, μπορουσαμε να τους το παρουμε.
Cygnus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Επόμενο ματς μεθαύριο Τετάρτη στο Madrigal με τη Villareal. Δύσκολο.
flik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δύσκολο αλλά πιστεύω θα το πάρουμε. Αρκεί να σκοράρουμε στο α΄ ημίχρονο. Καλή εμφάνιση του Ντιαρά εχθές. Έκανε αισθητή τη παρουσία του στην επίθεση, και είναι και καλός στο μαρκάρισμα. Για να δούμε μήπως πάρει τη θέση απο τον Αρμπελόα.
Cygnus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μακάρι γιατί ο Arbeloa δε μας τα λέει καλά τελευταία. Επίσης η Villareal σήμερα άλλαξε προπονητή.
flik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τώρα ξαναείδα το πρόγραμμά μας. Δύσκολο είναι απο εδώ και πέρα. Η Μπαρτσελόνα έχει πιο εύκολο, και πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό μη κάνουμε τέτοια λάθη. Ελπίζω με τον ΑΠΟΕΛ να καθαρίσουμε εύκολα, μη μας ταλαιπωρήσει και αυτό.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το ληξε ... 1 - 1 τελικο αποτελεσμα ... Στο + 6 πλεον ... Και με το κλασικο στο Καμπ Νου .. Μια γκελα και ..... http://www.youtube.com/watch?v=Ov6H0JV0zLs&feature=player_embedded Πως το φαγε ??
flik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάλι φάουλ-γκολ στο 81' και δεν ήταν και φάουλ κιόλας, βρήκε καθαρά πρώτα μπάλα ο Χαμίτ. Απο το πρώτο ημίχρονο φάνηκε οτι ποδόσφαιρο δε θα παιχτεί, αλλά γιατί να το φάει στο τέλος απο εκτέλεση φάουλ δεν το καταλαβαίνω. Οι παίχτες της Βιγιαρεάλ έπαιξαν πολύ άδικα, στο πρώτο ημίχρονο έτρεχαν συνέχεια να πάρουν τη μπάλα απο τα ballboys στο πλάγιο και τη κρατούσαν και δεν την έδιναν. Στο 80+ έριξαν δεύτερη μπάλα μέσα για να διακοπεί το ματς. Συνέχεια ξερά φάουλ. Ο Cani έπρεπε να φάει και δεύτερη κίτρινη. Γενικά χάλια ματς, και εκ του αποτελέσματος φυσικά. Δε ξέρω γιατί βγήκε ο Οζίλ, ο Ράμος δίκαια με δεύτερη κίτρινη. Μόνο σε εμένα μου μυρίζουν στημένα αυτά τα 2 τελευταία ματς;
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Στημένα 2 κιόλας μάτς με την διαφορά στο -6 πλέον, και ένα σωρό δύσκολα παιχνίδια (San Mames κλπ) μέχρι το Κάμπ Νου; Δεν νομίζω. Απλά ντεφορμαρίστηκε η Ρεάλ στο χειρότερο σημείο μετά απο τόσους μήνες.
alexis333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Στημενα ? Ζεις στην Ελλαδα ? Μηπως ασχολεισαι και με ελληνικο πρωταθλημα ? Αν οχι τοτε δε βλεπω καποιο λογο να το πεις κανεις αυτο ...
flik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κοιτάζοντας την εικόνα στο β' ημίχρονο στα 2 τελευταία, πόσο ίδια είναι. Σαν να φαίνεται οτι δεν θέλουμε τη νίκη. Το γκολ που έφαγε τώρα ο Κασίγιας δεν το έχει φάει ποτέ του. Είναι δύσκολο να το σκεφτείς, αλλά περνάει απο το μυαλό μου κυρίως γιατί έλεγα οτι θα φάμε πάλι γκολ απο στημένη φάση σήμερα, και μόλις έγινε το φάουλ εκεί, λέω να 100% το τρώει, αλλά δεν περίμενα γκολ σε τόσο εύκολο σουτ.
Rabican Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Νομιζω στο φαουλ φερει ευθυνη ο κασιγιας. το χτυπαει δεξιοποδαρος αρα λιγο πολυ ξερει πως θα κατευθυνθει η μπαλα και τι φαλτσα θα παρει. μου φανηκε οτι εκανε πατημα προς τα δεξια οταν σουταρε ο σενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα