demessakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ας πω κι εγώ την άποψή μου. Στην φάση με τον Αλόνσο, επειδή το βίντεο είναι σε αργή κίνηση, δεν μπορεί να βγει εύκολα κάποιο συμπέρασμα. Αν ήταν σε κανονική ταχύτητα, τότε προφανώς, και θα δικαιολογούσε την άποψη του Cygnus. Επομένως, ούτε για μένα υπάρχει πέναλτι, γιατί ναι μεν η μπάλα βρίσκει στο χέρι, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής και να ήταν, δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Στην φάση με τον Ράμος (αν και με κάλυψε ο José María Gutiérrez), επειδή υπάρχει πρόθεση αλλά ΚΑΙ επαφή της μπάλας με το χέρι, και επειδή η μπάλα έχει κατεύθυνση προς την εστία, είναι πέναλτι και αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα.
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Το ότι λέει άγγλος εκφωνητής κάτι σημαίνει κιόλας ότι ισχύει? Μόλις είδα τη φάση του ράμος, δεν έχω δει και διαβάσει τίποτα άλλο για το ματς. Σαφώς και είναι πέναλτι. Αν είναι δυνατόν σε τέτοιες φάσεις να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες.. Βάζει το χέρι του σε σημείο που προεκτείνει τον κορμό του σώματός του. Δεν υπάρχει περιθώριο για ερμηνείες. Και φίλε cygnus, δεν είναι δικαιολογία. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Πόσα αμφισβητούμενα ματς πρέπει να πάρει η ρεαλ και πόσα ακυρωμένα γκολ/πέναλτι να μην πάρει η μπαρτσελόνα για να μπορούμ να πούμε πως κάτι πάει στραβά και να μην θεωρηθούμε γραφικοί?
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλά αν τέτοιες φάσεις τις λέτε καθαρό χέρι, πέναλτι και αποβολή (με φανερή τη σκιά της μπάλας στο χέρι κιόλας) λογικό είναι να βλέπετε σε κάθε αγωνιστική αβάντα της Real και σφαγή της Barca.
flik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εκτός απο τα 2 χέρια της Ρεάλ, υπήρχε και άλλη αμφισβητούμενη φάση υπέρ της; Γιατί θυμάμαι ένα οφσάιντ στον Ρονάλντο που δεν ήταν, το χέρι της Μπέτις που αν είναι του Αλόνσο είναι και αυτό, και το σπρώξιμο-πέναλτυ πάνω στον Κακά. Η Μπαρτσελόνα έχει αδικηθεί παραπάνω απο τη Ρεάλ φέτος απο τα σφυρίγματα. Αλλά και στο άλλο ματς με το χέρι του Ράμος, στη προηγούμενη φάση υπήρχε φάση που μπορούσε με αυστηρότητα να δοθεί πέναλντυ υπέρ της Ρεάλ και δε δόθηκε. Αυστηρό, αλλά γιατί να μη το έδινε αν ήθελε να σρπώξει τόσο πολύ τη Ρεάλ; Το ποιος παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο όμως δεν αλλάζει. Η μπαρτσελόνα στα μισά ματς εκτός έδρας έπαιξε μπάλα, και πολύ λέω. Απο την αρχή της χρονιάς εννοώ, όχι το τελευταίο δίμηνο όπου μπορεί κανείς να πει οτι δεν το πιστεύουν κτλ. Εdit: Έχω ακόμα την εντύπωση πως η μπάλα χτυπάει στο γόνατο και σηκώνεται ψηλά προς στο στήθος. Αν έχει κάποιος βίντεο με αρκετά fps ας το βάλει. Δηλαδή θεωρείτε οτι είναι εύκολη απόφαση και πεντακάθαρη φάση; Εδώ στο youtube πολλοί barcelona fans λένε οτι δεν είναι. Γιατί να ακούσουμε εσάς και όχι τους άλλους;
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τις έδειξε τώρα τις φάσεις στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Πεντακάθαρα χέρια και τα δυο, πέναλτυ και τα δυο. Για να λήξει εδώ το θέμα.
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω cygnus, θα πιάσω κανένα μήνυμα από τους προηγούμενους και θα αρχίσω να γενικεύω ώστε να μιλάμε σε ίδια βάση. Φίλε φλικ, εγώ προσωπικά είπα -ευτυχώς- από πριν ότι μόνο αυτή τη φάση είδα. Και έγραψα μόνο για αυτήν. Ναι, η μπάλα βρίσκει πρώτα στον μηρό. Λίγο αλλά βρίσκει. Ο παίχτης όμως έχει τεντώσει το χέρι σε τέτοια θέση που προεκτείνει το σώμα του. Οι κανονισμοί είναι σαφής. Και προσωπικά για μένα, σαφώς και έχει πρόθεση να βρει μπάλα αν πάει προς τα εκεί. Και πήγε Τέλος πάντων, θα μπορούσαμε να βλέπουμε ένα πρωτάθλημα να παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική αλλά δυστυχώς λόγω διαιτητικών λαθών είναι πολλά με λίγα. Του χρόνου πάλι.
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι ναι θα το λήξουμε όπως θέλετε για να σταματήσουμε και να κοιμηθείτε ήσυχοι. Είδατε χέρι, χέρι θα ήταν. Έληξε.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν έχει νόημα να μιλάμε για διαιτησία στο -10. Δεν αξίζει ρε παιδί μου πλέον.
flik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Το καλύτερο είναι που το ματς με τη Μπαρτσελόνα θα είναι μόνο στον τελικό. Μετά το άλλο καλό είναι οτι με την απαραίτητη προσοχή, θα έχουμε εύκολη πρόκριση, και μετά η Μπάγερν..
Cygnus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σκληρό καρύδι η Malaga στα πρώτα λεπτά. Δε μας βλέπω καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα