Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σου το κάνω ταλιράκια γιατί δεν το έπιασες φαίνεται.

Εσένα τι σε νοιάζει περισσότερο ?

Να νικάς τις "μικρές" ή να νικήσεις έστω μια φορά τον μεγάλο σου αντίπαλο και πραγματικό ανταγωνιστή ?

Δημοσ.

Καταρχήν αν θεωρείς την Espanyol μικρή ομάδα μάλλον δεν έχεις ιδέα από ισπανικό ποδόσφαιρο.

Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα. Αν αυτό έρθει με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στα ντέρμπι (Atletico, Barcelona, Valencia), ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Μόνο ο Μουρίνιο το μπορούσε αυτό ( έχει να επιδείξει και σωρεία νικών με την Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.... ναι ναι :D ).

Καλοί αλλά λίγοι είστε.

Ναι δεν τις εχει κανει τιποτα της Μπαρτσελονα ο Μουρινιο. Οταν τις πηρε τα σωβρακα π.χ. με την Ιντερ (μια ομαδα 3 κλασεις κατωτερη απο την μπαρτσελονα) δεν ηταν τιποτα ε?

Στο 2ο χρονο του στη Ρεαλ θα παρει πρωταθλημα ΣΙΓΟΥΡΑ και πιστευω θα σηκωσει και το champions.

Και απεναντι σε μια ομαδα που ειναι οντως υπερομαδα αλλα υπερπροστατευετε και απο τους διαιτητες.

Χτες ηταν ή δεν ηταν σφαγη? Για την κοκκινη τι εχεις να πεις? Το ακυρωθεν γκολ? Τα ανυπαρκτα φαουλ υπερ της Μπαρτσα στο τελος οταν πιεζε η ρεαλ (μιλαμε για φαουλ που δεν υπηρχε καν επαφη!!!)?

Ασχετα απο την προκριση τους πηρε τα σωβρακα χτες ναι ή οχι? Για ταληρο ηταν η Μπαρτσελονα χτες...

Δημοσ.

Ναι δεν τις εχει κανει τιποτα της Μπαρτσελονα ο Μουρινιο. Οταν τις πηρε τα σωβρακα π.χ. με την Ιντερ (μια ομαδα 3 κλασεις κατωτερη απο την μπαρτσελονα) δεν ηταν τιποτα ε?

Στο 2ο χρονο του στη Ρεαλ θα παρει πρωταθλημα ΣΙΓΟΥΡΑ και πιστευω θα σηκωσει και το champions.

Σε ρωτανε αν εισαι ομορφος και λες αμα εκανα προταση να βγω με την Τσεσικα Αλμπα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου ελεγε ναι. Αν με εβλεπε επισης η Στικουδη ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου ζητουσε γονατιστη παρακαλωντας με να τα φτιαξουμε. ΑΡΑ ειμαι ομορφος ναι.

Φυσικα η λογικη σου ειναι τραγικη διοτι για να ανυψωσεις τον Μουρινιο και να δειξεις πόσο καλος ειναι, υιοθετεις πραγματα που δεν εγιναν ακομα, μελλοντικα.

Και εγω σου λεω λοιπον με την ΙΔΙΑ λογικη ΣΟΥ, οτι ο Μουρινιο ειναι παναχρηστος διοτι με τα τοσα εκατομμυρια που ξοδεψε η Ρεαλ ΣΙΓΟΥΡΑ φετος δεν θα παρει ουτε πρωταθλημα ουτε Τσαμπιονς λιγκ.

Σπουδαια λογικη χρησιμοποιεις.... :-( :eek: :-(

Και απεναντι σε μια ομαδα που ειναι οντως υπερομαδα αλλα υπερπροστατευετε και απο τους διαιτητες.

Χτες ηταν ή δεν ηταν σφαγη? Για την κοκκινη τι εχεις να πεις? Το ακυρωθεν γκολ? Τα ανυπαρκτα φαουλ υπερ της Μπαρτσα στο τελος οταν πιεζε η ρεαλ (μιλαμε για φαουλ που δεν υπηρχε καν επαφη!!!)?

Αστο φιλε. Τα βλεπεις ΤΕΛΕΙΩΣ μονοπλευρα. Δεν μπορει να συζητησει κανείς μαζι σου.

Χθες ο διαιτητης δεν εδωσε και και πεναλτι υπερ μας καθαροτατο στο τελος του Πεπε στον Σαντσεζ. Μας εκοψε 2 οφσαιντ που θα βγαιναμε τετ α τετ. Μην βλεπεις μόνο οσα σε συμφερει. Αλλά φυσικα ετσι κανετε.... :mad: Χθες ο διαιτητης παροτι εκανε πολλα λαθη, τα εκανε εκατερωθεν και ηταν 50-50.

50 λαθη υπερ της Ρεαλ , 50 υπερ της Μπαρτσελονα. :-D

Ασε που εχει μνημη λες και σου εκαναν φορματ προχθες. Τα του προηγουμενου αγωνα τα ξεχνας μηπως?? Που επρεπε η Ρεαλ να παιζει με 9 για να μην πω με 8.

Ασχετα απο την προκριση τους πηρε τα σωβρακα χτες ναι ή οχι? Για ταληρο ηταν η Μπαρτσελονα χτες...

Αλλο ματς εβλεπες....

Δημοσ.

Σταματησα να διαβαζω το ποστ του φιλου εκει που εγραφε οτι της πηρε τα σωβρακα με την Ιντερ. Να θυμηθω, 2-3 μετρα οφσαιντ το 3ο γκολ και αλλο ενα ακυρωθεν γκολακι στο Ναο. Να χουμε να δειχνουμε βιντεος στα εγγονια μας για το πουλμανακι και γενικα για το χρονικο ενος προδιαγεγραμμενου "θριαμβου". Τουλαχιστον χθες ειδαμε και μπαλα απο τη Ρεαλ και αυτο το πιστωνονται οι παιχτες παρα ο καφρος προπονητης που παταει σε πτωματα για δικο του οφελος και μονο.

android.png

Δημοσ.

rabesatratana δεν της πηρε τα σωβρακα χτες ε? Καμια δεκαρια τετ α τετ μονο...

Οσο για την χτεσινη διαιτησια δεν θα σου απαντησω, απλως θα μαντεψω κατι.

Εισαι γαβρος ε???? Μονο αυτοι το βλεπουν ετσι το 50-50...

Και με την Ιντερ φυσικα τους πηρε τα σωβρακα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στον κοσμο αλλος προπονητης που μπορουσε να αποκλεισει την Μπαρτσελονα με την Ιντερ εκεινη την εποχη. Τοσο απλα...

Δημοσ.

Όταν αρχίζουν τα ζόρια, μέχρι και σε thread της Ρεάλ, πάντα υπάρχει ένας βάζελος να μας πει για τη διαιτησία που σφάζει την ηθική Ρεάλ.

Και μετά αναρωτιέται για τον άλλο αν είναι γάβρος.

Επίσης λέει ότι η Barca έχει οπλοπολυβόλα και 9/10 παιχνίδια η Ρεάλ θα πάει να την αντιμετωπίσει με ξύλο και κατενάτσιο.

(δεν αντιμετωπίζεις τα οπλοπολυβόλα με πέτρες κλπ)

Αν αυτό δεν είναι παραδοχή ότι η Ρεάλ είναι ομαδούλα, τότε ποιά μπορεί να είναι?

Δημοσ.

rabesatratana δεν της πηρε τα σωβρακα χτες ε? Καμια δεκαρια τετ α τετ μονο...

Μόνο 10?? 78 τετ α τετ εχασε η Ρεαλ χθες. :-(

Οσο για την χτεσινη διαιτησια δεν θα σου απαντησω, απλως θα μαντεψω κατι.

Εισαι γαβρος ε???? Μονο αυτοι το βλεπουν ετσι το 50-50...

Εισαι μεγαλος μαντης τελικα.

ΠΑΟΚ ειμαι.

Και με την Ιντερ φυσικα τους πηρε τα σωβρακα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στον κοσμο αλλος προπονητης που μπορουσε να αποκλεισει την Μπαρτσελονα με την Ιντερ εκεινη την εποχη. Τοσο απλα...

Πηρε και τα σωβρακα του ποδοσφαιρου. Το ξεφτελησε..... :-(

Δημοσ.

Επίσης λέει ότι η Barca έχει οπλοπολυβόλα και 9/10 παιχνίδια η Ρεάλ θα πάει να την αντιμετωπίσει με ξύλο και κατενάτσιο.

Αν αυτό δεν είναι παραδοχή ότι η Ρεάλ είναι ομαδούλα, τότε ποιά μπορεί να είναι?

Όλα τα παραπάνω είναι παντελής έλλειψη ποδοσφαίρου και διαψεύστηκαν χθες.

Δημοσ.

Όταν αρχίζουν τα ζόρια, μέχρι και σε thread της Ρεάλ, πάντα υπάρχει ένας βάζελος να μας πει για τη διαιτησία που σφάζει την ηθική Ρεάλ.

Και μετά αναρωτιέται για τον άλλο αν είναι γάβρος.

(δεν αντιμετωπίζεις τα οπλοπολυβόλα με πέτρες κλπ)

Οοοοχχιιιιι θεε μου δεν πιστευω πως το διαβασα και αυτο!!!

Εισαι μεγαλος μαντης τελικα.

ΠΑΟΚ ειμαι.

Γαβρος του βορρα. Το ιδιο ειναι...

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω είναι παντελής έλλειψη ποδοσφαίρου και διαψεύστηκαν χθες.

Αν εννοείς ότι διαψεύστηκαν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι παίχτες της Ρεάλ (του Μουρίνιο και στα ματς με τη Μπάρτσα συγκεκριμένα, το ξεκαθαρίζω γιατί δε θέλω να είμαι άδικος) δεν έπαιξαν χθες ξύλο, τότε σε παρακαλώ, αν όχι προκαλώ, να ξαναδείς τον αγώνα με μεγαλύτερη ψυχραιμία, γιατί σίγουρα χθες ή ένταση κοβόταν με μαχαίρι. Αν μου πεις: "Τσο και λό, Ρεάλ είμαστε, η βασίλισσα, και έχουμε και το δικαίωμα να ρίχνουμε και μπουνιές και κλωτσιές και σφαλιάρες και να ξεγλυστράμε ατιμώρητοι", θα το δεχτώ. Δε δέχομαι, όμως, τα περί "διάψευσης", υποτιμά τη νοημοσύνη μου και τη νοημοσύνη όλων των μελών του φόρουμ που μας διαβάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...