Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άτυχη η Ρεάλ σήμερα. Θα μπορούσε να φύγει με το διπλό εύκολα. Ωραίο ποδόσφαιρο.

οπως θα μπορουσε στο 1ο παιχνιδι η Μπαρτσελονα να φυγει με το 1-5.

μου αρεσει παντως πολυ οταν ο ευνοημενος αδικειται και ξεχναει τα προηγουμενα. πολυ μου αρεσει που η μνημη σας περιοριζεται στο σημερα.

Δημοσ.

ενταξει, μας ακύρωσαν το γκολ-μας στέρησαν την ρποκριση. Ε βεβαια να μη περναγε η πολυδιαφημισμένη Μπαρτσελονα?ντροπη

ε βρε μαργαρίτα...Δεν έβγαλε άλλες πόσες. Ας μην βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας,στην αρχή του ματς, να γινοταν 0-2 και τα λέγαμε.

Οπως επίσης και τα άλλα ζώα,αντί να διευρύνουν το 2-0 κάναν φερ πλεί μέχρι το 2-2.

Στη τελική,θα πάρει η ρεάλ το πρωτάθλημα. Και επειδή ο κόσμος ξεχνάει και κοιτάζει μόνον αριθμούς, 10 χρονια μετά, θα λένε ο μουρίνιο ο καλυτερότερος όλων και δε θα θυμάται κανείς πως σε 14 ματς με τη μπάρτσα είχε μια νίκη και κάνα 2 Χ...

Δημοσ.

Φήμες λένε πως στο τέλος του παιχνιδιού οι πιστοί οπαδοί της διαστημικής ομάδας αντί να πετάξουν τις κλασικές κορδέλες/ροδέλες για να πανηγυρίσουν, πέταξαν χαρτί υγείας AKA κωλόχαρτα.

Κι ας αρχίσει το κόμπλεξ. :rolleyes:

Δημοσ.

οπως θα μπορουσε στο 1ο παιχνιδι η Μπαρτσελονα να φυγει με το 1-5.

μου αρεσει παντως πολυ οταν ο ευνοημενος αδικειται και ξεχναει τα προηγουμενα. πολυ μου αρεσει που η μνημη σας περιοριζεται στο σημερα.

Δεν με νοιάζει τι έκαναν στο άλλο παιχνίδι. Ούτε Ρεάλ ούτε Μπαρθελόνα είμαι.

Δημοσ.

Ο Μουρίνιο απο τη μία έδειξε πως έχει γίνει δουλειά στην ομάδα καθώς η Ρεάλ ήταν ανώτερη της Μπαρτσελόνα σήμερα, αλλά απο την άλλη εκτέθηκε με την εντεκάδα που κατέβασε στο προηγούμενο ματς.

Το ίδιο περίπου έγινε και πέρυσι στο Ch.L.

Τέλος πάντων, ήξερα πως πρόκριση δεν πέρναμε, αλλά παίξαμε καλύτερα απο όσο περίμενα, ειδικά με 2-0 στη πλάτη.

ΥΓ: Πάντως και το γκολ του Ράμος να μετρούσε, καθαρό δεν θα το έλεγες. Βούτηξε υπερβολικά ο Άλβες, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω πως ευνοήθηκε κανείς σήμερα.

Πάμε για πρωτάθηλμα, ελπίζω μετά απο αυτή την εμφάνιση η ομάδα να είναι συσπειρωμένη για τη συνέχεια.

Δημοσ.

Σφαγειο παλι χτες. Κοκκινη της πλακας, το γκολ που ακυρωθηκε τραβηγμενο απο τα μαλλια, και προς το τελος ο διαιτητης εκανε το παν για να κρατησει τη ρεαλ μακρυα. Δυο φαουλ που εδωσε στην μπαρτσελονα χωρις καν να τους ακουμπησουν αναφερω μονο.

Επρεπε να καρφωσει το τριτο γκολ ο Πεπε να πεσουν ταβλα οι πριμαντονες...

Μονο ο ζοζε γινεται να γυρισει αυτο το ματς παντως (και θα το γυρνουσε αν τον αφηναν).

Δημοσ.

Μόνο ο Μουρίνιο το μπορούσε αυτό ( έχει να επιδείξει και σωρεία νικών με την Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.... ναι ναι :D ).

Καλοί αλλά λίγοι είστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...