rabesatratana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν πάμε καλά.. στο σκορ. στο παιχνιδι το ημιχρονο ηταν μοιρασμενο. αλλα αυτη τη φορα δεν εχετε δικαιολογιες. εβαλε και Κακα μεσα και Οζιλ και πιεζουν μπροστα κλπ.
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν πάμε καλά.. Θα μπορούσες με λίιιιγη τύχη να είσαι μπροστά. Μία το δοκάρι, μία ο Πίντο, κάποιο θα έμπαινε τελικά. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, τα δύσκολα θα έρχονταν μετά ούτως ή άλλως.
rabesatratana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Άλλο ένα ακυρωμένο γκολ στο Camp Nou. ετσι μου αρεσει να διαμαρτυρεστε και εσεις για διαιτησια. πολυ μου αρεσει. δεν ξεχνω οτι στο 1ο παιχνιδι σας χαρισε καμια 10ρια κιτρινες καρτες και 2 κοκκινες(Πεπε, Καρβαλιο).
Cygnus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φαντάζομαι θα είπες το ίδιο πράγμα στα αντίστοιχα σημερινά μαρκαρίσματα των Busquets και Alves που δεν είδαν κίτρινη. Ρε τον "κλαψιάρη"..
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τίμιος, το χρέος του το έκανε... και 2-2!
Merdock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Βούτηξε ο Alves και ο διαιτητής νόμιζε ότι του έκανε foul ο Ramos
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι ωραίο ποδόσφαιρο βλέπουμε όταν ο διαιτητής δεν "σταυρώνει" τον αμυντικό!
kanesaxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κακώς ακύρωσε το γκόλ... και η 2η κίτρινη του ράμος ήταν τραβηγμένη. Αφού έβγαλε αυτην,θα πρεπε να βγάλει πριν καμμιά 15ρια σε όλους...
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ενταξει, μας ακύρωσαν το γκολ-μας στέρησαν την ρποκριση. Ε βεβαια να μη περναγε η πολυδιαφημισμένη Μπαρτσελονα?ντροπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα