Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Πως γίνεται να ξεκολλήσουμε, όταν ακόμη υπάρχει μη κατανόηση των κανονισμών! Ο οποίος κανονισμός, αναφέρει, πως ασίστ, μπορεί να δωθεί από τον προτελευταίο, που δίνει πάσα στον σκόρερ, μέχρι και σε κανέναν! Όπως είπα, είναι καθαρά στην κρίση του καθενός, αν στην συγκεκριμένη φάση, δωθεί ή όχι η ασίστ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ή αν το προτιμάς διαφορετικά, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ! Δεν αναφέρει πουθενά, πόσο πρέπει να έχει τρέξει ο σκόρερ με την μπάλα. ΕΑΝ θεωρήσουμε, ότι ο σκόρερ, εφόσον κάνει έστω και ένα βήμα με την μπάλα, θεωρείται ντρίμπλα ή σόλο τρέξιμο (άρα ΔΕΝ πιστώνεται ασίστ σε κανέναν), τότε οι περισσότερες ασίστ, είναι... οφσάιντ. Άρα, εσύ πιστεύεις, πως τα μέτρα που διένυσε με την μπάλα, ήταν αρκετά ώστε να μην καταχωρηθεί ως ασίστ στον Μπενζεμά. Εγώ από την άλλη, που δεν καίγομαι και τόσο, κρατώ τις επιφυλλάξεις μου . demessakis, έχεις μπερδέψει τη συζήτηση. Στο πρώτο σου ποστ γράφεις ότι είναι και δεν είναι γιατί ισχύει ΚΑΙ το 1 ΚΑΙ το 5, ενώ τώρα μου πιάνεις κουβέντα για το πόσο σίγουρο είναι ότι ισχύει το 5. Δε πάμε πουθενά έτσι. ΥΓ. Πάντως, ακόμα και σε αυτή τη βάση να συζητήσουμε, η απάντηση είναι σαφής και ξεκάθαρη: παίρνει την μπάλα πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και σουτάρει πολλά μέτρα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Συνεπώς, διανύει μια πολύ μεγάλη απόσταση ντριπλάροντας. Άμα αυτό δε λέγεται ντρίπλα...
Wael90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η κατάσταση έχει πάρει μέγεθος κομπλεξικών διαστάσεων. Στο PES και στο FM πάντως, σαν assist μου την μετρούσε μια τέτοια φάση.
SlimData Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 demessakis, έχεις μπερδέψει τη συζήτηση. Στο πρώτο σου ποστ γράφεις ότι είναι και δεν είναι γιατί ισχύει ΚΑΙ το 1 ΚΑΙ το 5, ενώ τώρα μου πιάνεις κουβέντα για το πόσο σίγουρο είναι ότι ισχύει το 5. Δε πάμε πουθενά έτσι. ΥΓ. Πάντως, ακόμα και σε αυτή τη βάση να συζητήσουμε, η απάντηση είναι σαφής και ξεκάθαρη: παίρνει την μπάλα πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και σουτάρει πολλά μέτρα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Συνεπώς, διανύει μια πολύ μεγάλη απόσταση ντριπλάροντας. Άμα αυτό δε λέγεται ντρίπλα... Αν πρέπει να χρεωθεί κάποιος ασσιστ για το γκολ του κριστιάνο, αυτός είναι ο πίντο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η κατάσταση έχει πάρει μέγεθος κομπλεξικών διαστάσεων. Πραγματικά, όμως. Και το αποτέλεσμα είναι να ακούμε ατάκες όπως η παρακάτω: Στο PES και στο FM πάντως, σαν assist μου την μετρούσε μια τέτοια φάση. ...που παρεπιπτόντως, ακόμη και αυτό είναι λάθος, τουλάχιστον για το PES. Αν και έχω παίξει περισσότερο FM, δεν έχω παρατηρήσει τι συμβαίνει εκεί. Στο PES, όμως, επειδή με ενδιαφέρει όταν παίζω Become a Legend να βγαίνω πχ πρώτος στις ασίστ (ανάμεσα σε άλλα), έχω παρατηρήσει ότι η ασίστ μετράει όταν ο παίχτης έχει αγγίξει την μπάλα μετά την πάσα το πολύ 3 φορές και δεν έχει βρει μπροστά του κανέναν αντίπαλο / δεν έχει κάνει ντρίπλα (φαντάσου ότι εγώ όταν παίρνω την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, αν κάνω δύο μεγάλα ανοίγματα, στο τρίτο άγγιγμα σουτάρω για να χρεωθεί κανονικά η ασιστ, ακόμη και αν δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή θέση). Μάλιστα, αν ο επιθετικός ντριπλάρει ακόμη και τον τερματοφύλακα, έστω και λίγο (πχ κάνει κίνηση στα πλάγια για να βρει θέα προς το τέρμα), η ασίστ ακυρώνεται. Η συγκεκριμένη φάση, λοιπόν, είναι αδύνατον να χρεωθεί ως ασιστ στο PES. Περιμένουμε το επόμενο αντίστοιχα ισχυρό επιχείρημα. Ή το απλούστερο και λογικότερο, μια απλή παραδοχή ότι έγινε λάθος εκτίμηση της φάσης. Τόσο κακό είναι πια;
vlachaquito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 OMG get a life!!!!!!! Και εσυ ρε wael πες του οτι εχει δικιο, ελεος, δεν κοιμαται τα βραδυα αν δεν του το πεις!!! (η το αντιθετο!!)
Wael90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κάποιος που παίζει FIFA να το επιβεβαιώσει; Άντε να δούμε..
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν καταλαβαίνω καλά, από τη στιγμή που μεταξύ του γκολ και της "ασίστ" μεσολαβεί μια προσωπική ενέργεια του σκόρερ αποφυγής αντιπάλου και μάλιστα μεγάλης διάρκειας , τότε παύει να είναι ασίστ; Δηλαδή ασίστ λογίζεται η πάσα που δίνει στρωμένο γκολ ή καθαρή ευκαιρία για σουτ/κεφαλιά χωρίς την ανάγκη κάποιας παραπάνω ενέργειας από τον σκόρερ;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 OMG get a life!!!!!!! Και εσυ ρε wael πες του οτι εχει δικιο, ελεος, δεν κοιμαται τα βραδυα αν δεν του το πεις!!! (η το αντιθετο!!) Χαχα, από τη συζήτηση, εσύ αυτό που κατάλαβες είναι ότι εγώ είμαι ο πεισματάρης, έτσι; Ότι να 'ναι πραγματικά. Και μην ανησυχείς για τη ζωή μου. Τις υπόλοιπες 23 ώρες και 59 λεπτά που ΔΕΝ ασχολούμαι με αυτό το θέμα, τις περνάω τέλεια! Αν καταλαβαίνω καλά, από τη στιγμή που μεταξύ του γκολ και της "ασίστ" μεσολαβεί μια προσωπική ενέργεια του σκόρερ αποφυγής αντιπάλου και μάλιστα μεγάλης διάρκειας , τότε παύει να είναι ασίστ; Δηλαδή ασίστ λογίζεται η πάσα που δίνει στρωμένο γκολ ή καθαρή ευκαιρία για σουτ/κεφαλιά χωρίς την ανάγκη κάποιας παραπάνω ενέργειας από τον σκόρερ; Σωστά.
vlachaquito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/entash_sthn_proponhsh_ths_real.1585607.html οταν τελειωσετε με το ποιος την εχει πιο μακρυα στις ασσιστ, δειτε και αυτο..
alexis333 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δλδ ολες αυτες τις μπαλιες που βγαζει ο Τσαβι και ο Μεσι δεν μετρανε σαν ασσιστ αφου και ο τερματοφυλακας αντιπαλος ειναι αν το παμε ετσι με τη λογικη αυτη ... Αν ηταν αδειο το τερμα μονο θα μετρουσαν για ασσιστ ... http://www.sport24.g...al.1585607.html οταν τελειωσετε με το ποιος την εχει πιο μακρυα στις ασσιστ, δειτε και αυτο.. Οπου πηγαινε ο Μουρινιο το βασικο του ατου ηταν οτι ελεγχε τα αποδυτηρια και εδινε στους παιχτες κινητρο να παιζουν γι αυτον ... Να τα δινουν ολα.. Αμα χασει τα αποδυτηρια δεν τον βλεπω και πολυ καλα ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/entash_sthn_proponhsh_ths_real.1585607.html οταν τελειωσετε με το ποιος την εχει πιο μακρυα στις ασσιστ, δειτε και αυτο.. Ο μεταφραστης επρεπε να μετραει αντιστροφα τις ημερες του στη Ρεαλ απο το καλοκαιρι. Οσο αυτος ο ανθρωπος εχει τυφλη, για να μην την χαρακτηρισω αλλιως, υποστηριξη απο καποιους, τοσο τα φαινομενα αυτα θα πληθαινουν. Τοτε (το καλοκαιρι) μας λεγανε οτι τα καραγκιοζιλικια τα εκανε για να τραβα την πιεση και την προσοχη απο τους παικτες, επανω του. Τωρα αποτι φαινεται, ανακαλυπτουμε οτι περαν των ικανοτητων του (στις οποιες η ιστορια δειχνει οτι εχει ταβανι τελικα), ειναι θεμα καθαρα προβληματικου και συμπλεγματικου και ΥΠΕΡαυταρχικου χαρακτηρα. Αν λοιπον οι της Ρεαλ καταφερουν και ανακαλυψουν την Αμερικη και τον στειλουνε για μεταφρασεις, τοτε ισως να ανακαμψει ο συλλογος τους και κυριως να καταστει ανταγωνιστικος στα ντερμπι. Πολυ περισσοτερο, ισως δουμε και μια ΜΑΓΚΙΚΗ Ρεαλ σε ντερμπι, αντι να στηνεται πισω και να παιζει ξυλο με τοσους παιχταραδες στο ροστερ της. Ανθρωπος που αδυνατει να παραδεχθει αδυναμιες, λαθη και κακες επιλογες (και φροντιζει να τα φορτωνει παντα στους υπολοιπους, ειδικα στους παιχτες του), δεν ειναι για τη θεση που εχουν δωσει στο μεταφραστη. ΥΓ. Κομπλεξικος και ο Ραμος που του εδωσε πληρωμενη απαντηση, ε?! Απορω ο Κασιγιας πως παρεμεινε ψυχραιμος με αυτο που ακουσε. Κατι τετοια ειναι που σε κανουν να λες φευγω απτη Ρεαλ και παω Μπαρτσα για εκδικηση στον βοσκο που την ειδε προπονητης.
Wael90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ με Αλέξη από πάνω.. Επίσης πρέπει να καταλάβει ο José που βρίσκεται επιτέλους.. Δεν είμαστε ούτε Chelsea ούτε Inter που είχαν να δουν χαρά 50 χρόνια και με ένα πρωταθληματάκι θα γίνει θεός. Κανένας άνθρωπος δεν είναι μεγαλύτερος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν οι διαλόγοι στο άρθρο ισχύουν τότε θα έπρεπε να ντρέπεται που ανακρίνει τον Ramos την στιγμή που το παιδί προσπαθεί και παίζει καλά σαν stopper όλο το χρόνο.. (Σημείωση: Τον έκραζα δεόντως σαν δεξί back) O Pepe είναι ο καθαρός υπαίτιος του γκολ ότι και να λέμε.. Ίσως να φταίει και περισσότερο αυτός παρά τον ίδιο τον Puyol (που σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ). Και αυτό με τον Casillas τι είναι; Θα ζητήσει κι από εκεί ρέστα; Όλα κι όλα, πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι επιστήμονας και φοβερός προπονητής και πάντα βάζει τον εαυτό του να καλύψει τους παίκτες αλλά μην γινόμαστε και παράλογοι. Το φταίξιμο είναι όλο δικό του σε αυτόν τον αγώνα και θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να μην το αναγνωρίζει. Είμαι με την μεριά των παικτών σε αυτό το κομμάτι που αν μη τι άλλο, τουλάχιστον με αυτήν την στάση δείχνουν πως νοιάζονται για την φανέλα που φοράνε και δεν πάνε να παίξουν απλά ένα παιχνίδι. Άντε να πάει 22:30..
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα και στους διαλόγους που δημοσιεύτηκαν, πάντως, οι παίχτες δείχνουν ήθος και σοβαρότητα, σε αντίθεση με το Μουρίνιο που εξακολουθεί να πουλάει καφρίλα και να βγάζει μια αντιπάθεια όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Έχω την αίσθηση ότι σιγά σιγά οι οπαδοί της Ρεάλ αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το κακό που τους κάνει αυτός ο άνθρωπος.
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Είπαμε θα πάρει το πρωτάθλημα και το CL φέτος και θα φύγει/διώξουν.
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Είπαμε θα πάρει το πρωτάθλημα και το CL φέτος και θα φύγει/διώξουν. Το κυπελλο ξεχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα