RedBomb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα ομαδα ειναι η Ρεαλ και μην σας φαινονται ολ παραξενα μετα απο ηττα με την Μπαρτσελονα απλα η δευτερη ειναι ενα επιπεδο πανω. Ο Μπενζεμα και ο Ιγκουαιν μια χαρα επιθετικοι ειναι απλα οπως ειπαμε το συστημα τις Μπαρτσα ειναι τρομερα καλοδουλεμενο και δυστηχως δεν μπορει να το αντιμετωπισει καμια ομαδα ακομα και με αντιαθλητικο τροπο.
alexis333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καμαρώστε επίπεδο και δείτε τι δικαιώματα έχουμε δώσει. Γεια σου ρε Mourinho με τις επιτυχίες σου. Τι ακριβως σημαινει αυτο .. Το πιασα το νοημα αλλα ακριβως ακριβως μου λειπει μια λεξη .... Καλα μη το πεις μη φαμε κανα μπαν ...
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ... Αλλα δε ξερεις τι ξυλο εχει φαει ο συγκεκριμενος και γενικα ολοι οι παιχτες της Μπαρτσας ... Το να κανει ενα σπρωξιματακι ειναι οντως ΜΕΓΑΛΟ λαθος γιατι δινεις δικαιωμα αλλα και παλι το θεωρω σχεδον τπτ μπροστα στα ξυλικια που εχει φαει ... Ναι ξερω θα μου πεις " τωρα τι μας λες το ενα ειναι αντιαθλητικο το αλλο οχι " και σου λεω ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΓΑΛΟ απλα ομως σκεψου οτι ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ ... Αν ηταν αλλοι υπο αυτες τις συνθηκες θα παιζαν τις μπουνιες με τους παιχτες σας οχι απλα ενα σπρωξιματακι .... Δεν διαφωνώ πως πέφτει ξύλο. Σου λέω χθες αήδιασα από αυτήν την εικόνα.. Αυτήν την στιγμή τον Pepe τον θέλω εκτός ομάδας, πως να το πω. Ο Ramos αν κι έπεσε σκληρά σε ένα-δυο μαρκαρίσματα με ηρέμησε το γεγονός πως σήκωσε το χέρι δείχνοντας πως έκανε λάθος σε μια από αυτές τις φάσεις. Δείχνει πολλά πράγματα αυτό, δεν μπήκε μέσα για πόλεμο ενώ ο Pepe ας πούμε ήταν δαιμονισμένος. Δεν προσπαθώ να ξεχωρίσω τους παίκτες απλά θέλω να αναφερθώ στην διαφορά της νοοτροπίας που είχαν μερικοί χθες. Σαφώς κι έχει φάει ξύλο ο Messi, μερικές φορές overreacting, άλλες όχι. (δικαίωμά του είναι να αντιδράσει όπως θέλει αφού η μαλακία έχει ήδη γίνει από εμάς) Από το χθεσινό κρατάω την εμφάνιση του Cristiano μόνο που έπαιξε έως και ηγετικά μπορώ να πω.. Γκολ στην πρώτη του φάση που όσο και να ρίχνουν μερικοί το φταίξιμο στον Pinto, η γωνία από την οποία σούταρε και η ταχύτητα με την οποία έτρεχε και είχε κολλημένη τη μπάλα στα πόδια δεν παιζόταν. Έτρεχε συνεχώς, μάρκαρε κι έβαζε τα πόδια του.. Πάντα έτσι πρέπει να παίζει.. Μια ολόκληρη γενιά βασίζεται πάνω του. Ο Benzema είχε πάντως μια assist και ένα δοκάρι, αυτό το λέω για όσους λένε πως το ταβάνι τους είναι οι Osasunες κλπ..
alexis333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οι τανεσπού του Bernabeu Aλλο πιστευα αλλα τεσπα δεν εχει σημασια ολα αυτα ειναι μλκιες ...
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, το πρωτοσέλιδο σημαίνει "αφεντικά του Bernabeu" και όχι "πουτάνες" απλά είναι ιδιομορφία της Ισπανικής γλώσσας. Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις απο το Gazzetta έτσι. Δεύτερον, αν μου έλεγες πρίν 5 χρόνια ότι θα ξεκινούν βασικοί σε κλάσικο ο Lassana και ο Altintop θα γελούσα. Έχει ξεπέσει πάρα πολύ αυτή η ομάδα δυστυχώς.
flik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ΜΑ Altintop;;;; ΠΩΣ? Κι εγώ τρελάθηκα μόλις το είδα; Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις. Δηλαδή μένουν τόσοι και τόσοι στον πάκγο, επειδή είναι αμυντικοί; Δηλαδή αν δεν είχαμε Altintop, θα έβαζε απο την castilla ένα δεξί μπακ; Προσπάθησε το παιδί, αλλά σε μεμονωμένες φάσεις το είχε. Πραγματικά ελπίζω στο επόμενο ματς να το παλέψουμε στα ίσια, και ας χάσουμε. Ε δε πιστεύω να φάμε και 5, αν παίξουμε με κανονική εντεκάδα, αλλα όχι πολύ ανοιχτά, ας χάσουμε 2-0 3-1. Δε με νοιάζει. Αλλά όχι έτσι, και όχι τσεκουριές. Δεν είναι κλάσικο αυτό. Ο Ζιντάν λέει τίποτα εκεί πέρα;
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο Ζιντάν τι να πεί; Θα εκτεθεί πλέον. Πήρε που πήρε την "προαγωγή" όταν πρίν μήνες αποθέωνε την ομαδάρα του Μουρίνιο, να μην τα χαλάσει τώρα...
Despotaros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για μένα προσωπικά δεν είναι το θέμα η ήττα. Εντάξει είναι καλύτερη η Μπαρτσελόνα και μας κερδίζει δεν είναι κάτι το τόσο τρομερό... Το θέμα είναι οτι αρχίζουν και χάνονται οι αξίες του συλλόγου με την συμπεριφορά κάποιων παικτών... Και σαφώς γι'αυτή την συμπεριφορά ευθύνεται ο Μουρίνιο. Είναι προπονητάρα για μένα ίσως ο καλύτερος. Αλλά τα καραγκοζιλίκα του δεν αρμόζουν στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Την ομάδα που δίνει τεράστια αξία στο ποδόσφαιρο. Που προσφέρει στιγμές μαγείας εδώ και 110 χρόνια... Εγώ προσωπικά δεν θα του κάνω τη χάρη... Η αγάπη μου λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης και όχι Ρεάλ ΜΟΟΥδρίτης... Για μένα ο σύλλογος έχει διαγραφεί μέχρι επιτέλους να ξαναλλάξει φιλοσοφία. Την φιλοσοφία που είχε απο πάντα... Να διασκεδάζει τον κόσμο και να τιμά το άθλημα με το fair play της...
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο Zidane πήγαινε έτσι κι αλλιώς για πόστο, το ότι απολύθηκε ο Valdano ήταν απλά η επιβεβαίωση. Για τον Altintop αν και εγώ παραξανέθηκα, δεν μπορώ να πω κάτι για το παιδί. Γενικώς δεν έφταιγε η άμυνα τόσο χθες αλλά το στήσιμο του Mourinho. Προσπάθησε πολύ η αμυντική τετράδα χθες και δεν μπορώ να τους ρίξω κάποιο φταίξιμο. Το 1ο γκολ εξ άλλου ήρθε από πελάγωμα Pepe που έβγαζε φωτογραφία τον Puyol στην κεφαλιά..
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να πάρει το πρωτάθλημα ο Μουρίνιο και να βρει την Μπάτσα στον τελικό του C.L. Εκεί ένα παιχνίδι είναι...
rabesatratana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο Benzema είχε πάντως μια assist και ένα δοκάρι, αυτό το λέω για όσους λένε πως το ταβάνι τους είναι οι Osasunες κλπ.. τι ασιστ ειχε ο Μπενζεμα?
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 τι ασιστ ειχε ο Μπενζεμα? Το γκολ του Cristiano είναι από πάσα του Benzema πίσω από το κέντρο. Assist δεν είναι μόνο όταν σουτάρει ο παίκτης χωρίς να κοντρολάρει την μπάλα.
rabesatratana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το γκολ του Cristiano είναι από πάσα του Benzema πίσω από το κέντρο. Assist δεν είναι μόνο όταν σουτάρει ο παίκτης χωρίς να κοντρολάρει την μπάλα. το ξερω απλα νομιζα οτι την ασιστ την εδωσε ο Πεπε γιατι ετσι ειπαν αρχικα οι Αγγλοι σχολιαστες. μετα το διορθωσαν τωρα το βλεπω. Αν και αυτο δεν ειναι ασιστ με τιποτα κατα τα κριτηρια μου. Πολυ καλη πασα ειναι και μετα ο Ροναλντο εκανε ολη την δουλεια.
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 το ξερω απλα νομιζα οτι την ασιστ την εδωσε ο Πεπε γιατι ετσι ειπαν αρχικα οι Αγγλοι σχολιαστες. μετα το διορθωσαν τωρα το βλεπω. Αν και αυτο δεν ειναι ασιστ με τιποτα κατα τα κριτηρια μου. Πολυ καλη πασα ειναι και μετα ο Ροναλντο εκανε ολη την δουλεια. Δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο, πάντα μειώνεις οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με δικούς μας παίκτες και μεγαλώνεις ότι έχει να κάνει σχέση με τους δικούς σου. Επισήμως είναι και assist πάντως και σε όποιον αρέσει.. Πως θα γίνει δηλαδή.. Ακόμα και για αυτό θα ανοίξουμε κουβέντα; http://www.livegoals.com/gamecenter/real-madrid-vs-fc-barcelona-18-01-2012 11' Karim Benzema with an assist there. 11' Cristiano Ronaldo is on target to give Real Madrid a 1 - 0 advantage. Φιλικά πάντα, δεν το έβαλα για να στην πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα