Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι και παρουμε τη κουπα κανεις δε θα σκεφτεται τα κλασσικο. Ενας τετοιος τιτλος θα τονωσει πολυ τους παιχτες και θα δωσει χρονο στον ζοζε να δουλεψει την ομαδα

android.png

Δημοσ.

Ετσι και παρουμε τη κουπα κανεις δε θα σκεφτεται τα κλασσικο. Ενας τετοιος τιτλος θα τονωσει πολυ τους παιχτες και θα δωσει χρονο στον ζοζε να δουλεψει την ομαδα

android.png

Θα διαφωνήσω.. Για εμένα είναι θέμα αρχών. Θα πάρουμε δηλαδή La Liga ενώ θα 'χουμε χάσει 3 clasico μέσα σε μια χρονιά (χωρίς να έχει έρθει η ώρα των άλλων 2 σίγουρων) και θα συμβιβαστούμε κιόλας; Να το βράσω το πρωτάθλημα πραγματικά.. Δεν είμαστε η Δόξα Δράμας και δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι.. Σαν μικρή ομάδα δηλαδή.. Ο José το μόνο που θέλει μου φαίνεται είναι να κάνει την δουλειά του και να τελειώνει να πάει στην Αγγλία που του λείπει τόσο πολύ. Ο επόμενος προπονητής δεν πρέπει να 'ναι τσίρκο και για εμένα πρέπει να 'ναι Ισπανός μόνο. Και ούτε αντιδράω υπερβολικά πιστεύω, οι φήμες περί αντικατάστασης έχουν αρχίσει καιρό και επαναλήφθηκαν ΠΑΛΙ χθες, στα χέρια του είναι το θέμα δηλαδή. Και προς Θεού, δεν λέω να τον διώξουμε, η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται. Απλά δεν είμαι σύμφωνος με το πως προσπαθεί να την κάνει στα clasico όπου είναι και τα highlights της χρονιάς.

Δημοσ.

Kι εμενα δε μ αρεσει αλλα τι να κανουμε, ειναι ανωτερη ομαδα. και σιγουρα οι δικοι μας εχουν αποκτησει κακη ψυχολογια απεναντι τους. Συνεπως αν παρουν την κουπα θα τονωθει η αυτοπεποιθηση τους και δε θα τους βλεπουν ετσι. Τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο

α και κατι αλλο... διωξτε τον Πεπε χθες.

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει ο Κοεντράο, και πολύ καθαρά. Μόνο ο Πέπε και ο Ράμος κάνει μπάμ ότι πηγαίνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να τραυματίσουν συμπαίκτη τους κάθε φορά.

Αυτος που εκει στη γωνια του κορνερ που ηταν κατω ο Μεσι τον επιασε απο τα μαλλια και του εσπρωξε το κεφαλι κατω με δυναμη ....

Απο τους πιο καθαρους ...rolleyes.gif

http://www.youtube.com/watch?v=7EP6JcSco44

Wael ποιον Ισπανό λες;

Update #1:

Πλεόν πάμε μόνο για το πρωτάθλημα καθώς και στο CL κάποια στιγμή θα βρεις τη Barcelona.

Άσε που στο πρωτάθλημα μας σπρώχνουν κιόλας καθώς μαθαίνω. Το ακούσαμε και αυτό.

Update #2:

5 νίκες ο Guardiola μέσα στο Bernabeu. Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε; Του φτιάξαμε το βιογραφικό του ντοπέ έλεος.

Σορι αλλα δε χρειαζοταν οι 5 νικες στο Μπερναμπεου για να φτιαξει το βιογραφικο του ο Πεπ...

Με ολα αυτα που εχει κανει εχει μπει ηδη στο πανθεον του παγκοσμιου ποδοσφαιρου ...

Δημοσ.

Κι εγω στεναχωρηθηκα με την εικονα της Ρεαλ χθες.

Αλλα δεν μπορω να πω κατι για το Μουρινιο.Εχει προσπαθησει να χτυπησει τη Μπαρτσελονα στα ισια,με κλεφτοπολεμο,με ξυλο ακομα ψαχνει τον τροπο αλλα τροπος δε βρισκεται.Γιατι το υλικο και η ομοιογενεια της ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο της Ρεαλ.

Επισης,ελαχιστοι παικτες της Ρεαλ μπορουν να σταθουν σε παιχνιδι με τη Μπαρτσελονα,ζητημα ειναι αν ειναι 6-7.

Ειδικα Μπενζεμα και Ιγκουαιν πολυ λιγοι χθες και θεωρω πως το ταβανι τους ειναι να ριχνουν τριαρες σε τιποτα οσασουνες.Πεταχτηκαν απιστευτα λεφτα στις μεταγραφες δυστυχως..

ps:Ο Πεπε ειναι καλος παιχτης δυστυχως ομως η συμπεριφορα του επρεπε να τον θεσει εκτος συλλογου.Βεβαια καποιος του λεει να τα κανει αυτα..

Δημοσ.

Αυτος που εκει στη γωνια του κορνερ που ηταν κατω ο Μεσι τον επιασε απο τα μαλλια και του εσπρωξε το κεφαλι κατω με δυναμη ....

Απο τους πιο καθαρους ...rolleyes.gif

http://www.youtube.com/watch?v=7EP6JcSco44

Σε ξέρω για σωστό μέλος πάνω κάτω που μιλάει συνήθως σοβαρά.. Ένας από τους λίγους αντιπάλους που postάρουν εδώ μέσα και δεν βγάζουν φυσική κακία/μίσος ή γενικώς crap.

Πάρε κι αυτό λοιπόν.

http://www.youtube.com/watch?v=rddBVMOPiIg

Δημοσ.

Κι εγω στεναχωρηθηκα με την εικονα της Ρεαλ χθες.

Αλλα δεν μπορω να πω κατι για το Μουρινιο.Εχει προσπαθησει να χτυπησει τη Μπαρτσελονα στα ισια,με κλεφτοπολεμο,με ξυλο ακομα ψαχνει τον τροπο αλλα τροπος δε βρισκεται.Γιατι το υλικο και η ομοιογενεια της ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο της Ρεαλ.

Επισης,ελαχιστοι παικτες της Ρεαλ μπορουν να σταθουν σε παιχνιδι με τη Μπαρτσελονα,ζητημα ειναι αν ειναι 6-7.

Ειδικα Μπενζεμα και Ιγκουαιν πολυ λιγοι χθες και θεωρω πως το ταβανι τους ειναι να ριχνουν τριαρες σε τιποτα οσασουνες.Πεταχτηκαν απιστευτα λεφτα στις μεταγραφες δυστυχως..

ps:Ο Πεπε ειναι καλος παιχτης δυστυχως ομως η συμπεριφορα του επρεπε να τον θεσει εκτος συλλογου.Βεβαια καποιος του λεει να τα κανει αυτα..

Ναι ρε φιλε κι εγω απορω με το ιδιο πραγμα ..

Πως ο Μουρινιο δεν εχει παρει επιθετικο που να κανει πολυ βρωμικη δουλεια και να ειναι και παραλληλα και γκολτζης ...

Πως ηταν προπερσι ο Μιλιτο ??

Απορω πως εχει μεινει με τον Ιγκουαιν και τον Μπενζεμα ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς πως με το σύστημα που έπαιξε χθες η ομάδα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΘΕΣΗ; Ποιός να οργανώσει παιχνίδι; Ο LASS; Ο PEPE; Είδα ειδικά μια κούρσα που πήγε να κάνει ο Pepe και παραπατούσε σαν κατσίκι.. Έπρεπε χθες να παίξουν τουλάχιστον 3 τεχνήτες στο κέντρο, αν είναι να φας γκολ να βάλεις κιόλας.. Η επίθεση ήταν εντελώς αποκομμένη, στην φάση του γκολ γύρισε ο Benzema πίσω από το κεντρό και έφτιαξε το παιχνίδι, έλεος δηλαδή! Δεν υπήρχε συνδετικός κρίκος του κέντρου με την επίθεση.. Πραγματικά δεν χρειάζεσαι πτυχίο προπονητικής για να καταλάβει κανείς.. Ή είδατε το παιχνίδι ή όχι, δεν φταίει η επίθεση μας χθες.

Δημοσ.

Συγγνωμη ρε παιδια ειναι δυνταον να χει χτες καποιος παραπανο για τους επιθετικους μας??? Ολη η ομαδα πισω επαιζε, κι οταν βγηκε μπροστα ποιος θα τους εδινε μπαλα? ο Αλονοσ, ο Λας ή ο πεπε???

Δημοσ.

Σε ξέρω για σωστό μέλος πάνω κάτω που μιλάει συνήθως σοβαρά.. Ένας από τους λίγους αντιπάλους που postάρουν εδώ μέσα και δεν βγάζουν φυσική κακία/μίσος ή γενικώς crap.

Πάρε κι αυτό λοιπόν.

http://www.youtube.c...h?v=rddBVMOPiIg

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...smilie.png

Αλλα δε ξερεις τι ξυλο εχει φαει ο συγκεκριμενος και γενικα ολοι οι παιχτες της Μπαρτσας ...

Το να κανει ενα σπρωξιματακι ειναι οντως ΜΕΓΑΛΟ λαθος γιατι δινεις δικαιωμα αλλα και παλι το θεωρω σχεδον τπτ μπροστα στα ξυλικια που εχει φαει ...

Ναι ξερω θα μου πεις " τωρα τι μας λες το ενα ειναι αντιαθλητικο το αλλο οχι " και σου λεω ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΓΑΛΟ απλα ομως σκεψου οτι ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ ...

Αν ηταν αλλοι υπο αυτες τις συνθηκες θα παιζαν τις μπουνιες με τους παιχτες σας οχι απλα ενα σπρωξιματακι ....

Συγγνωμη ρε παιδια ειναι δυνταον να χει χτες καποιος παραπανο για τους επιθετικους μας??? Ολη η ομαδα πισω επαιζε, κι οταν βγηκε μπροστα ποιος θα τους εδινε μπαλα? ο Αλονοσ, ο Λας ή ο πεπε???

Θυμησου Ετο , Μιλιτο , Παντεφ προπερσι στην Ιντερ ...

Παλι ολοι αμυνα αλλα οι επιθετικοι κανα πολλα πραγματα ..

Ηταν παιχτες ΕΡΓΑΛΕΙΑ ολοι τους ...

Μεγαλη απωλεια ο Ντι Μαρια παντως ..

Κανει πολλη δουλεια ο τυπος ...

Δημοσ.

Μεγαλη απωλεια ο Ντι Μαρια παντως ..

Κανει πολλη δουλεια ο τυπος ...

μαλλον γιαυτο ζηταει αυξηση. απο τους πιο παραγωγικους παιχτες της ρεαλ (νομιζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...