Iphon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι υποστηρικτής φανατικός καμίας ομάδας,φαίνεται καθαρά ότι η Ρεάλ έχει θέμα μόλις αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα.Διακατέχεται πλέον από αίσθημα κατωτερότητας.Είναι θέμα νοοτροπίας των δυο ομάδων.Ξέρει η Μπάρτσα ότι την έχει και η Ρεάλ προσπαθεί με κόλπα να κερδίσει κλέβοντας τη νίκη.Η μπάλα εκδικείται.Θα έπρεπε να παίξει η Ρεάλ απλά το παιχνίδι της,γιατί τα αποτελέσματα με τις άλλες ομάδες δείχνουν ότι απλά είναι καλύτερη φέτος.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μόνο Μουρίνιο,είναι συνολικής νοοτροπίάς.
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Wael ποιον Ισπανό λες; Update #1: Πλεόν πάμε μόνο για το πρωτάθλημα καθώς και στο CL κάποια στιγμή θα βρεις τη Barcelona. Άσε που στο πρωτάθλημα μας σπρώχνουν κιόλας καθώς μαθαίνω. Το ακούσαμε και αυτό. Update #2: 5 νίκες ο Guardiola μέσα στο Bernabeu. Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε; Του φτιάξαμε το βιογραφικό του ντοπέ έλεος.
RedBomb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 H real θελει δουλεια ακομα για να φτασει το επιπεδο τις Μπαρτα που δειχνει πολυ δουλεμενη ομαδα πιστευω οτι χρειαζεται αλλαγη νοοτροπιας στην real για να μπορεσει να χτυπησει την Μπαρτσελονα. Το καλο θα ειναι τωρα για την Ρεαλ να στραφει στο πρωταθλημα και να εκμεταλευτει το πανω χερι που εχει.
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ελπιζω ολοι αυτοι που κραζουν τον μουρινιο σημερα να τα θυμουνται στο τελος της χρονιας οταν η ρεαλ θα σηκωνει το πρωταθλημα. Γιατι το πρωταθλημα το εχει χαλαρα φετος...
Rabican Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ξερω οτι θα με θεωρησετε υποκειμενικο, μιας και ειμαι Μπαρτσα, αλλα κατι φασεις που εδειχνε το γηπεδο απο πανω, φαινοταν ποσο καλα δουλεμενη ειναι η μπαρτσελονα. οι πασεις ηταν ακαριαιες και ακριβειας. κατι τετοιο δεν το εχω δει στη ρεαλ. η αν το κανει, η μπαρτσα το κανει σε καλυτερο βαθμο. τι να πω.. νομιζω οτι αν και φαν της ρεαλ, πρεπει να το παραδεχτειτε. αλλιως ριχτε μου κραξιμο!!!αχαχαχαχ
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δε διαφωνούμε Rabican ούτε θα σε κράξουμε. Όσο λέγονται λογικές και ορθές σκέψεις δεν υπάρχει λόγος για κράξιμο αν βλέπουμε τα πράγματα από κάποια απόσταση. Χθες ήταν εμφανές αυτό που λες και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, η ομάδα μου δεν έπαιξε όπως μπορεί ή τουλάχιστον έχει δείξει όλη τη χρονιά και απέναντι στη Barcelona στο πρώτο ημίχρονο του 1-3 και πέρσι στον τελικό. Για το ποιος φταίει ο καθένας έχει την άποψή του και έχω πει τη δική μου.
Rabican Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δε διαφωνούμε Rabican ούτε θα σε κράξουμε. Όσο λέγονται λογικές και ορθές σκέψεις δεν υπάρχει λόγος για κράξιμο αν βλέπουμε τα πράγματα από κάποια απόσταση. Χθες ήταν εμφανές αυτό που λες και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, η ομάδα μου δεν έπαιξε όπως μπορεί ή τουλάχιστον έχει δείξει όλη τη χρονιά και απέναντι στη Barcelona στο πρώτο ημίχρονο του 1-3 και πέρσι στον τελικό. Για το ποιος φταίει ο καθένας έχει την άποψή του και έχω πει τη δική μου. θεωρω, προσπαθωντας να το δω οσο αντικειμενικα μπορω, οτι πολυ δυσκολα θα το φτασει η ρεαλ στο βαθμο που το εχει φτασει η μπαρτσα. μην ξεχνας οτι ο βασικος κορμος της μπαρτσα ειναι απο τη Μασια. εχουν μαθει να παιζουν ετσι. αντιθετα, στη ρεαλ ειναι παιχτες απο διαφορες ομαδες, διαφορες εθνικοτητες με διαφορετικη κουλτουρα. οπως για παραδειγμα η Σιτυ! οσα λεφτα και να ριξουν οι αραβες, αν δεν παραξουν παιχτες απο ακαδημιες ωστε να τους εμφυτευσουν αυτο το στιλ παιχνιδιου και να βγαινει τελειως μηχανικα, δυσκολα θα φτασουν στο επιπεδο της μπαρτσα. απεναντι σε αλλες ομαδες θα το καταφερουν, αλλα απεναντι στη μπαρτσα θα φανει η διαφορα. δεν ειναι οτι η ρεαλ εχει κακους παιχτες. αλιμονο! ουτε ο Κριστιανο ειναι κακος, ουτε ο Μπενζεμα, ουτε ο Οζιλ, ουτε ο ΝτιΜαρια, ουτε ο Καρβαλιο η ο Κοεντραο. απλα δεν ειναι τοσο δεμενο συνολο. αυτο δε θελει ουτε λεφτα, ουτε μεταγραφες. θελει παραγωγη παιχτων (ταπεινη μου αποψη) και οπου χωλαινεις, μεταγραφες.
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σωστά όλα αυτά που λες αλλά ισχύουν ΜΟΝΟ αν θες να παίξεις το συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι παιχνιδιού και άλλοι τρόποι να κερδίσεις την Barcelona. H Real αρέσκεται, μαζί και εγώ, στο λεγόμενο direct football δηλαδή με 5-6 μπαλιές να βγάζεις ευκαιρία και να εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά το transition και την αντεπίθεση. Φυσικά αυτό προϋποθέτει δύναμη στο παιχνίδι σου, στα πλαίσια του αθλητικού πάντα. Το έχει παίξει αυτό η ομάδα, το παίζει κατά κόρον και το έχει παίξει και με τη Βarcelona αποτελεσματικά με πιο εμφατικό το πρώτο ημίχρονο του τελικού πέρσι. Τώρα γιατί δεν το έκανε χθες είναι άλλη ιστορία και έχω πει ήδη γιατί.
Rabican Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 εντωμεταξυ το direct football που λες ειναι ο ιδανικος τροπος να αντιμετωπισεις μια ομαδα που παιζει με υψηλη κατοχη και αρεσκεται να κλεινει τον αντιπαλο στο 1/3 του γηπεδου. με 2-3 πασες να εχεις βγει στην πλατη του. δεν ξερω γιατι δεν πιανει. ισως επειδη εχει καποιους καλους αμυντικους η μπαρτσα και προλαβαινουν να γυρισουν πισω; επειδη η συνεχομενη κατοχη φερνει ευκαιριες και τελικα βαζει παραπανω απο οσα δεχεται; δεν ξερω...
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 @vlachaquito: αδερφέ άντε και το πήραμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε τα 32. Δεν αμφισβητώ ότι πρόκειται για μεγάλο τίτλο και επίτευγμα αλλά δε μου αρκεί αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ενδεχομένως CL θα μετράς 6 ήττες σε clasico. Περίμενα παραπάνω από τον Mourinho ειδικά σε τακτική. @Rabican: εκτός από αυτά που λες, direct football δε μπορείς να παίξεις με Xabi, Lass και Pepe στο κέντρο και Hamit δεξί μπακ. Δεν παίζεται με τους 3 επιθετικούς μόνο το σύστημα.
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Wael ποιον Ισπανό λες; Τον ίδιο που μόλις έδιωξε ο τότε ταπεινός Perez, καταστραφήκαμε αγωνιστικά. Για να τα λέμε όλα πάντως, δεν μειώνω την αξία του Mourinho, είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο αυτήν την στιγμή και φαίνεται.. Αλλά κανείς άνθρωπος δεν είναι μεγαλύτερος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν Ρεάλ Μαδρίτης και ένιωσα εκτεθειμένος στην καφετέρια που φορούσα την φανέλα και παράλληλα έβλεπα αυτό το βασανιστήριο που αποκαλούσαμε μπάλα. Όπως είπες και εσύ, άντε να πάει Αγγλία και να πάρει και τον Pepe να ησυχάσουμε όλοι μάζι.
Rabican Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καταλαβα που το πας. απο την αλλη ομως, αν δεν εχεις και καποιους καλους αμυντικογενεις παιχτες, θα αρπαξεις πολλα γκολ. αν παιξεις με κατα βαση επιθετικογενεις, ποιος θα κλεισει ινιεστα, φαμπρεγκας, μεσσι, σαντσες; ειδικα οταν σε παιζουν στα 2/3 και σε εχουν κλεισει πισω. δεν ξερω, ισως το βλεπω λαθος.. εσυ με ποιους παιχτες θα ηθελες να δεις τη ρεαλ; πως φανταζοσουν την ενδεκαδα της ωστε να παρει τη μπαρτσα;
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα σου απαντήσω ποια ενδεκάδα θέλω να δω στο Camp Nou σε ματς χωρίς άγχος για εμάς. Casillas, Lass, Ramos, Varane, Marcelo, Xabi, Sahin, Ozil, Ronaldo, Di Maria, Benzema.
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 @vlachaquito: αδερφέ άντε και το πήραμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε τα 32. Δεν αμφισβητώ ότι πρόκειται για μεγάλο τίτλο και επίτευγμα αλλά δε μου αρκεί αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ενδεχομένως CL θα μετράς 6 ήττες σε clasico. Περίμενα παραπάνω από τον Mourinho ειδικά σε τακτική. εγω παλι φιλε μου δεν περιμενα παραπανω απο τον mourinho. Στην τσελσυ δεν καταφερε να φερει ευρωπαικο τιτλο με τα εκκ. του αμπραμοβιτς, ενω με την ιντερ παιζοντας το γνωστο πουλμανακι εκανε αυτα που εκανε. Με την ρεαλ δεν τον παιρνει να κανει τα ιδια (αν και 3 κοφτες στο κεντρο κατι τετοιο ειναι) και τα αποτελεσματα φαινονται. Ελπιζω να μην τον παρει η μαντσεστερ. οπως εχω ξαναπει, μου προκαλει τεραστια αντιπαθεια. απλα θα σταματησω να ακολουθω την ομαδα, και οταν με το καλο ξεκουμπιστει θα βγαλω παλι την φανελα απο την ναφθαλινη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα