Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμαυρώνουν την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης μπαμπουϊνοι τύπου Πέπε, Ράμος. Αυτοί την στιγμή μέχρι και στην Αγγλία τους κράζουν.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλάνο δεν έχει ρε παιδιά. Αμυνόμαστε έτσι, κρατάμε τη μπάλα στο κέντρο έτσι και όταν βγαίνουμε στην επίθεση κάνουμε αυτό. Απλά πράγματα.

Εδώ φάγαμε γκολ από κόρνερ από ομάδα με μ.ο. ύψους 1.70 ξέρω γω.

Δημοσ.

Τώρα πας τόσα χρόνια πίσω ψάχνοντας τι; Αν δεν έχει η Ρεάλ τους παίκτες να αντιμετωπίσει τους Busquets και Abidal, ΠΟΙΟΣ τους έχει; Ότι να 'ναι βραδιάτικα, σόρρυ κιόλας.

Εγώ δεν θεωρώ πως η Ρεάλ έχει καλύτερο σύνολο/παίκτες.

Δημοσ.

Ναι, αλλά είσαι Ρεάλ. ΔΕΝ κατεβαίνεις με αυτή την ενδεκάδα ποτέ. Στον προηγούμενο αγώνα του πρωταθλήματος, ο Ρονάλντο αν έπαιζε όπως σήμερα, σοβαρός, μπορούσαμε το x.

Ας μη τους νικήσουμε, ας χάνουμε πάντα με τέτοια σκορ.

Αλλα θα ντρεπόμουν περισσότερο αν νικούσαμε με τέτοια ενδεκάδα, και τέτοια μαρκαρίσματα.

Καλύτερα που χάσαμε, αν νικούσαμε 1-0 φαντάζομαι τι θα κατέβαζε στο δεύτερο ματς.

Τώρα λες μπας και κατεβάσει κανονική ενδεκάδα.

Μα Άλτιντοπ και Καγεχόν; Οζίλ, Κακά, Μαρσέλο;

Αυτό που είπε ο Wael90, μεταφέρεις απίστευτο κόμπλεξ στους παίχτες σου κατεβάζοντας τέτοια ενδεκάδα, και επιτρέποντας τέτοια μαρκαρίσματα.

Πονάνε τα ματάκια μας ρε παιδιά, έγινε μια φορά, έγινε 2, φτάνει.

Και προηγήθηκαμε κιόλας, και έλεγα, αν δεν αλλάξει τακτική στο 2ο ημίχρονο, αφού με μισή φάση βάλαμε γκολ, ήταν δεδομένο οτι θα ισοφάριζαν και μετά άντε πιάσε τους.

Δημοσ.

Να πάρει το πρωτάθλημα, να πάρει και τον Pepe και να παει στη ManUtd να ησυχάσουμε και εμείς και εκείνος.

Δε γίνεται να βάζεις 3αρες και 4αρες με συγκεκριμένο σύστημα και σύνθεση σε όλα τα ματς και με τη Barcelona να βάζεις ό,τι κουλό σου κατέβει και να προσπαθείς να κλέψεις το ματς.

Ρόλαρε την ομάδα σου και βαλε την καλύτερη ενδεκάδα σου να χτυπήσεις στα ίσια το ματς.

Τα "δε νικιέται η Barcelona" δεν αποτελεί δικαιολογία πλέον. Δεν είναι ατρωτη, καμία ομάδα δεν είναι.

Στο 1-3 παντως την κανονικη ομαδα νομιζω κατεβασε και ηταν και μια χαρα ολοι τους. Παιξανε οσο καλυτερα μπορουσαν εννοω.

Παραμένω στην άποψή μου. Το παιχνίδι ήταν χορηγία Mourinho καθαρά. Έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη για αυτόν σιγά σιγά. Και για να μην προτρέχουμε, όχι δεν θα τον πω κακό προπονητή και κακό άνθρωπο, απλά δεν συμφωνώ με τις τακτικές του ενάντια στην Φάρσα. Την φοβάται και αυτό το μεταδίδει στην ομάδα.. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως η ομάδα χρειάζεται Ισπανό προπονητή και έναν συγκεκριμένο Ισπανό για να ξαναδούμε άσπρη μέρα. Και το πρωτάθλημα να πάρουμε, δεν μου λέει κάτι από την στιγμή που έχω χάσει ήδη 3 φορές από τους ακατανόμαστος φέτος.. Προσωπικά, δεν το δέχομαι. Αυτοί είναι συμβιβασμοί για μικρές ομαδούλες κι όχι για την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

αντε παλι με αυτο το Φαρσα. το εκανα ηδη ριπορτ αλλά αλλαξε το αλλιως, παλι θα αρχισω να σας λεω Κρεαλ κλπ και θα γινει ξανα μπαχαλο το τοπικ.

Και μην μου πειτε ποιος το ξεκιναει. Οχι εγω παντως....

Δημοσ.

Στο 1-3 παντως την κανονικη ομαδα νομιζω κατεβασε και ηταν και μια χαρα ολοι τους. Παιξανε οσο καλυτερα μπορουσαν εννοω.

Μπα, είχε βγει ο Ντι Μαρία, ο Ρονάλντο έκανε ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του επίσης. Μας χάλασε πολλές φάσεις, και κυρίως εκείνη που η μέση ισπανική ομάδα θα το είχε κάνει 2-0.

Η Μπαρτσελόνα, φέτος τουλάχιστον, μπορεί να νικηθεί. Με τη καλύτερη ενδεκάδα, και σοβαρότητα, πιστεύω πως μπορεί. Πιο εύκολα απο ποτέ τα τελευταία 3 χρόνια.

Δημοσ.

Μα ναι, έχει γίνει τόσο συνήθεια, που δεν πειράζει πλέον. Κατάντια..

Μέσα στην έδρα της Ρεάλ, να είναι δεδομένη η ανατροπή...όχι ρε.

Δημοσ.

Θέλει να κερδίζει ο ίδιος και όχι η ομάδα ίσως.

Εγώ που δεν είμαι Ρεάλ, μου αρέσει όλο αυτό το σκηνικό με τον Ζοζέ. Τα τερτίπια του, οι αλχημείες κ.τ.λ.

Δημοσ.

αντε παλι με αυτο το Φαρσα. το εκανα ηδη ριπορτ αλλά αλλαξε το αλλιως, παλι θα αρχισω να σας λεω Κρεαλ κλπ και θα γινει ξανα μπαχαλο το τοπικ.

Και μην μου πειτε ποιος το ξεκιναει. Οχι εγω παντως....

Κάνε όσα report γουστάρεις, τις υποδείξεις σου όμως να τις αφήσεις για τον σκύλο σου ή οποιοδήποτε άλλο pet (ΑΝ) κατέχεις ένα. Εδώ είναι μια ελεύθερη κοινότητα και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από την στιγμή που δεν συγκρούεται με τους κανονισμούς της σελίδας. Η διαφορά μας είναι πως εγώ το λέω από συνήθεια και αυθόρμητα ενώ εσύ μπλοκαρίστηκες ήδη μια φορά επειδή απλά και μόνο ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ εσκεμμένα αρκετούς από εμάς. Δεν σε υποχρεώνει κανένας σαν οπαδός της Φαρσελόνα να μπαίνεις στο topic της μισητής αντιπάλου σου και να διαβάζεις πράγματα που δεν σου αρέσουν γιατί είναι απολύτως φυσικό πως αυτό θα γίνεται. Με είδες ποτέ εμένα να κόβω βόλτες στο topic σας; Είναι επειδή δεν έχω καμιά δουλειά εκεί, αν θέλω να πω κάτι θα το πω εδώ με τους δικούς μου και θα το πω όπως θέλω εγώ. Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα εδώ και επειδή δεν έχω την όρεξή σου, κάνε με report και βάλε ότι αιτιολογία θες, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου η προκλητική στάση σου και οι απειλές σου αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

Κάνε όσα report γουστάρεις, τις υποδείξεις σου όμως να τις αφήσεις για τον σκύλο σου ή οποιοδήποτε άλλο pet (ΑΝ) κατέχεις ένα. Εδώ είναι μια ελεύθερη κοινότητα και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από την στιγμή που δεν συγκρούεται με τους κανονισμούς της σελίδας. Η διαφορά μας είναι πως εγώ το λέω από συνήθεια και αυθόρμητα ενώ εσύ μπλοκαρίστηκες ήδη μια φορά επειδή απλά και μόνο ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ εσκεμμένα αρκετούς από εμάς. Δεν σε υποχρεώνει κανένας σαν οπαδός της Φαρσελόνα να μπαίνεις στο topic της μισητής αντιπάλου σου και να διαβάζεις πράγματα που δεν σου αρέσουν γιατί είναι απολύτως φυσικό πως αυτό θα γίνεται. Με είδες ποτέ εμένα να κόβω βόλτες στο topic σας; Είναι επειδή δεν έχω καμιά δουλειά εκεί, αν θέλω να πω κάτι θα το πω εδώ με τους δικούς μου και θα το πω όπως θέλω εγώ. Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα εδώ και επειδή δεν έχω την όρεξή σου, κάνε με report και βάλε ότι αιτιολογία θες, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου η προκλητική στάση σου και οι απειλές σου αυτήν την στιγμή.

ΟΚ τοτε. αφου αποκαλεις με υποτιμητικους χαρακτηρισμους την Μπαρτσελονα θα κανω και εγω το ιδιο για την Κρεαλ Μαδριτης. και θα την λεω Τρελαλ Μαδριτης απο εδω και περα.

και θα μπαινω οπου θελω, σε οποιο τοπικ θελω. δεν θα μου λες που να μπαινω....

Δημοσ.

Ο Πέπε ας μείνει έξω στο απόμενο ματς. Να παίξει ο Βαράνε άμυνα. Αλλά κάτι να γίνει. Και ο Κοεντράο παίζει καμιά φορά σκληρά, αλλά ο Πέπε το έχει παρακάνει. Ελπίζω να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του.

Περιμένω την επόμενη φορά να παίξουμε όπως πρέπει, και αν είναι να αποκλειστούμε, να γίνει με ψηλά το κεφάλι.

Δημοσ.

Σωστός με την διαφορά του ότι του Coentrao αυτό είναι το στυλ του. Δεν πέφτει ποτέ αντικανονικά, δυναμικά ίσως αλλά έχει καλό μαρκάρισμα και δεν είναι τόσο πρόβλημα. Οι επαναφορές του είναι εξίσου καλές, μπορεί να τρέξει από την επίθεση στην άμυνα και να κλέψει μπάλα ή να επιχειρήσει άμυνα. Τον γουστάρω πολύ αυτόν τον παίκτη αλλά δεν γίνεται να περιμένουμε θαύματα από το πρώτο τετράμηνο. Περισσότερες ευκαιρίες ο Varane επειγόντως. Παίζει ώριμα, συγκεντρωμένα και σοβαρά. Οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται παρά την απειρία και την ηλικία του.

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει ο Κοεντράο, και πολύ καθαρά. Μόνο ο Πέπε και ο Ράμος κάνει μπάμ ότι πηγαίνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να τραυματίσουν συμπαίκτη τους κάθε φορά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...