Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλό φρούτο και ο Carvalho.. Τα νεύρα μου..
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 η ομαδα κοιμοταν αδικαιολογητα τοση ωρα. Και απο που κι ως που εκτος ο Μαρσελο... Πεπε δρομο, ντροπη για την ομαδα εχεις καταντησει.
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ο Marcelo έξω με την λογική του ότι ο Sanchez θα τον είχε κάνει ιερόδουλη 20 φορές μόνος του.. Αφού το παιδί δεν το 'χει στην άμυνα.
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το πάλεψε πάλι ο Μουρίνιο αλλά δεν μπόρεσε για ακόμη μία φορά. Έχει ο θεός.
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Π@π@ρια πάλεψε. Με κατεβασμένα χέρια έχασε και απλα κοίταζε στον πάγκο. Πειράματα στην ενδεκάδα, πλάνο παιχνιδιού που δεν αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και τραγικές αλλαγές. Πλέον δεν τον θέλω στην ομάδα και αμφιβάλλω αν μπορέσει να κερδίσει ποτε την Barcelona.
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Γιατί τι είχε το πλάνο του; Μια χαρά ήταν. Αν ήταν λίγο τυχερός και περνούσαν μερικές κάθετες... Της έχει πάρει και μια κούπα της Μπαρτσελόνα ο Ζοζέ. Αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος, θα φύγει.
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Άθλιος ο Mourinho πραγματικά.. Όταν είναι να πούμε κάτι θα το πούμε, δεν θα κολλήσουμε.. Αυτό δεν ήταν στήσιμο ομάδας. Παίζεις μέσα στο παλάτι σου με 90.000 κόσμο και όχι μόνο πειραματίζεσαι με το σύστημα και το αλλάζεις, μου πετάς και 2 κόφτες στο κέντρο δίπλα από τον Alonso και παίζεις χωρίς 10ρι την στιγμή που έχεις δύο 10ρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ κλάσης. Τι τσίρκο ήταν αυτό; Τι σκεφτότανε ο άνθρωπος; Ο Πέπε πρέπει να φάει ποινή μετά από αυτήν την εμφάνιση καθώς ήταν ο μόνος που έπαιζε συνεχώς και εσκεμμένα σαν ΓΥΦΤΟΣ. Ναι έγιναν κι άλλα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά δεν θεωρώ πως ήταν τρομερή υπόθεση.. Βέβαια δεν παρέλειψε και ο Sanchez το θεατρικό στο τέλος αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Είμαι ευχαριστημένος με Κριστιάνο γιατί το παιδί έδειξε εντελώς άλλο πρόσωπο.. Και γκολ έβαλε και μάρκαρε και προσπαθούσε να οργανώσει.. Αλλά που να πάρει μπάλα αυτός, ο Μπενζεμά και ο Ιγκουαΐν έτσι όπως την έστησε την ομάδα ο Ζοζέ..
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη έχει κατεβάσει κανα σύστημα και να μην χάσει; Τι να έκανε δηλαδή; Είπε να ανακατέψει την τράπουλα, να κάνει κανα κουλό μπας και... Αφού "δεν νικιέται" αυτή η Μπάρτσα.
Cygnus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να πάρει το πρωτάθλημα, να πάρει και τον Pepe και να παει στη ManUtd να ησυχάσουμε και εμείς και εκείνος. Δε γίνεται να βάζεις 3αρες και 4αρες με συγκεκριμένο σύστημα και σύνθεση σε όλα τα ματς και με τη Barcelona να βάζεις ό,τι κουλό σου κατέβει και να προσπαθείς να κλέψεις το ματς. Ρόλαρε την ομάδα σου και βαλε την καλύτερη ενδεκάδα σου να χτυπήσεις στα ίσια το ματς. Τα "δε νικιέται η Barcelona" δεν αποτελεί δικαιολογία πλέον. Δεν είναι ατρωτη, καμία ομάδα δεν είναι.
flik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο τότε που είδα την εντεκάδα κατάλαβα. Δεν είναι Ρεαλ αυτό ρε παιδιά, πως να το κάνουμε. Ελπίζω στο δεύτερο να παίξουμε με την κανονική μας εντεκάδα, και έχει ο θεός. Νομίζω πως μπορούσαμε να τους παίξουμε στα ίσια. Με τον Πέπε κάτι περίπτερο να γίνει ε. Το μόνο καλό σήμερα ήταν η εμφάνιση του Ρονάλντο..
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παραμένω στην άποψή μου. Το παιχνίδι ήταν χορηγία Mourinho καθαρά. Έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη για αυτόν σιγά σιγά. Και για να μην προτρέχουμε, όχι δεν θα τον πω κακό προπονητή και κακό άνθρωπο, απλά δεν συμφωνώ με τις τακτικές του ενάντια στην Φάρσα. Την φοβάται και αυτό το μεταδίδει στην ομάδα.. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως η ομάδα χρειάζεται Ισπανό προπονητή και έναν συγκεκριμένο Ισπανό για να ξαναδούμε άσπρη μέρα. Και το πρωτάθλημα να πάρουμε, δεν μου λέει κάτι από την στιγμή που έχω χάσει ήδη 3 φορές από τους ακατανόμαστος φέτος.. Προσωπικά, δεν το δέχομαι. Αυτοί είναι συμβιβασμοί για μικρές ομαδούλες κι όχι για την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Απο τότε που είδα την εντεκάδα κατάλαβα. Δεν είναι Ρεαλ αυτό ρε παιδιά, πως να το κάνουμε. Ελπίζω στο δεύτερο να παίξουμε με την κανονική μας εντεκάδα, και έχει ο θεός. Νομίζω πως μπορούσαμε να τους παίξουμε στα ίσια. Με τον Πέπε κάτι περίπτερο να γίνει ε. Το μόνο καλό σήμερα ήταν η εμφάνιση του Ρονάλντο.. Εγώ νομίζω πως δεν έχει του παίκτες να το παίξει στα ίσια το παιχνίδι η Ρεάλ. Στο 6-2 πως είχε παίξει; Είχε κάνει τίποτε αλχημείες; Θα μου πεις άλλη ομάδα τώρα...
Wael90 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εγώ νομίζω πως δεν έχει του παίκτες να το παίξει στα ίσια το παιχνίδι η Ρεάλ. Στο 6-2 πως είχε παίξει; Είχε κάνει τίποτε αλχημείες; Θα μου πεις άλλη ομάδα τώρα... Τώρα πας τόσα χρόνια πίσω ψάχνοντας τι; Αν δεν έχει η Ρεάλ τους παίκτες να αντιμετωπίσει τους Busquets και Abidal, ΠΟΙΟΣ τους έχει; Ότι να 'ναι βραδιάτικα, σόρρυ κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα