Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ειχα γραψει, δε βλεπω πως μπορει να το χασει φετος η Ρεαλ (και αυτη τη φορα το λεω με οση ειρωνεια μπορει να βαλει κανεις σε ενα μηνυμα)...

android.png

Δημοσ.

Έχω πει ότι ακόμα είναι νωρίς και το χθεσινό ματς το έδειξε καθώς δεν πίστευα σε ανατροπή.

Τώρα την ειρωνία δεν την πιάνω.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είδες το ματς. Εμπάση περιπτώσει, ο ισπανικός λαός μαστίζεται από την κρίση και την ανεργία, ας το πάρει, λοιπόν, η Ρεάλ αν είναι να νιώσουν έστω και λίγο καλύτερα όλοι αυτοί οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είδες το ματς. Εμπάση περιπτώσει, ο ισπανικός λαός μαστίζεται από την κρίση και την ανεργία, ας το πάρει, λοιπόν, η Ρεάλ αν είναι να νιώσουν έστω και λίγο καλύτερα όλοι αυτοί οι άνθρωποι.

Για ένα offside όλο αυτό το δράμα; Αυτές οι μονόπλευρες ευαισθησίες..

Δημοσ.

Καταρχάς αν ήθελε τόσο να μας βοηθήσει θα έδινε το πέναλτυ ακριβώς πριν. Που αν το πέναλτυ δεν ήταν μια φορά (δεν ήταν φυσικά, για τη φάση πάνω στον Καγεχόν μιλάω) το οφσάιντ δεν ήταν 1000.

Πραγματικά τραγική απόφαση. Έφευγε και πριν απο το κέντρο, και καλυπτόταν κιόλας. Νομίζω όμως πως αν συνέχιζε η φάση θα τον προλάβαινε ο άλλος, έπρεπε να διανύσει το μισό γήπεδο πιο γρήγορα και με τη μπάλα στα πόδια, και μετά να νικήσει και τον Κασίγιας.

Ο Κακά έπαιξε καλούτσικα, αλλά πιο πολύ μου α΄ρεσε ο Higuain και μετά ο Οζίλ.

Ο Καγεχόν έτρωγε μέγα κράξιμο μέχρι που έβαλε το γκολ, που δεν ήταν και πολύ εύκολο βέβαια.

Μαρσέλο, Αρμπελόα κακοί. Και ο Ντιαρά. Οι αλλαγές του Μουρίνιο ήταν οι καλύτερες νομίζω.

Γενικά ο Ντιαρά κάνει περισσότερο για δεξί μπακ. Ο Μαρσέλο έχει αυτά τα προβλήματα στην άμυνα ακόμα δυστυχώς.

Δημοσ.

Για ένα offside όλο αυτό το δράμα; Αυτές οι μονόπλευρες ευαισθησίες..

Irony failed, εντελώς όμως. Και δεν είναι... ένα οφσάιντ. Ένα οφσάιντ σήμερα, ένα χέρι που δε σφυρίχτηκε προχθές, ένα πέναλτυ πριν λίγες μέρες και περνάνε οι μέρες, οι βδομάδες, οι μήνες, και με τα ψέματα κρατιέται η ψαλίδα, ο μύθος και το ηθικό των οπαδών ψηλά! Εντάξει, τα έχουμε ξαναδεί... Αυτά, δεν το συνεχίζω, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Over and out.

Δημοσ.

Ότι να 'ναι όμως, που έχουν και παράπονο οι αθεόφοβοι.. Κλάψα και ειρωνία λες και τους έσπασες κανένα παιχνίδι.. Εγώ δεν έκανα έτσι ούτε σε -10..

¡HALA MADRID!

Δημοσ.

Απαισιόδοξος εγώ λόγω συνήθειας αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Ρομπέρτο Κάρλος: «Δεν δίνουμε στοιχήματα με τον Ετό, επειδή είναι και εκείνος με πλευρό της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει παίξει και για τις δύο ομάδες, είναι φίλος μου και πάντα υποστηρίζει τη Ρεάλ»

Link

Δημοσ.

Κι εγώ λόγω συνήθειας.

Θα εξαρτηθεί. Θέλω να δω πως θα παίξει ο Ρονάλντο, εννοώ τις κινήσεις του, αν θα παίρνει πρωτοβουλίες, πως θα υποστηριχτεί απο τον κόσμο κτλ.

Τώρα στη θέση του Ντι Μαρία λογικά θα έχει τον Κακά αν όντως δε παίξει ο Ντι Μαρία.

Άμυνα αν δε παίξει ο Πέπε, χίλιες φορές Βαράνε, αλλά πραγματικά ελπίζω να παίξει.

Αν δε νικήσουμε, ή αν δεν έρθει ένα 0-0, δύσκολα..

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα παίξουν και οι δύο. O Pepe βασικός και ο Di Maria αλλαγή.

Δε μου φαίνεται άσχημη μια τέτοια ενδεκάδα: Casillas; Lass, Varane, Ramos, Marcelo; Xabi, Pepe; Ozil; Di Maria, Benzema, Cristiano Ronaldo. (δεν είναι η επίσημη, τη δανείστηκα από έναν στο twitter).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...