Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Οζίλ έχει τρομακτικές δυνατότητες εξέλιξης.

Αυτό που λες, ίσως το rotation δεν τον βοήθησε. Ούτε τον Κακά ούτε τον Οζίλ.

Όσο ήταν ο Ντι Μαρία εκτός, που έπαιζαν μαζί ήταν καλύτερα απο το να βάζει μια τον έναν μία τον άλλον.

Κρίμα, γιατί πρέπει να στηριχτεί η ομάδα πάνω του. Είναι ένας απο τους παίχτες κλειδιά. Στον Ρονάλντο, το έχουμε δει το έργο, δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο του.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η συνεργασία Özil - Cristiano είναι όλα τα λεφτά.. Πέρυσι σπείρανε τον πανικό.. Και γενικώς πρέπει να παίζει και να του δίνεται και βασικός ρόλος.. Η εθνική Γερμανίας περιτριγυρίζεται από αυτόν ας πούμε.. Δεν αξίζει για εμένα να πέφτει η απόδοσή του για να ανεβαίνει η ψυχολογία του Kaka. Και υπάρχει και ο Granero που στην ουσία παριστάνει τον κομπάρσο στην όλη υπόθεση. Με λίγα λόγια, πώληση Kaka όσο πιο γρήγορα γίνεται μπας και αποσβέσουμε τουλάχιστον το 1/3 από αυτά που δώσαμε και μια καλύτερη ισορροπία στο roster. Τέλος πάντων, θα δείξει, το σημαντικό είναι να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί ως το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε πως πάει.

Δημοσ.

Όταν τα σηκώσει όλα μπορεί να φύγει. Έχει ακόμα 2.5 χρόνια συμβόλαιο και σίγουρα δεν φεύγει πριν λήξει εκτός κι αν δίνει ομάδα τόσα λεφτά να τον πάρει.

Δημοσ.

Όταν τα σηκώσει όλα μπορεί να φύγει. Έχει ακόμα 2.5 χρόνια συμβόλαιο και σίγουρα δεν φεύγει πριν λήξει εκτός κι αν δίνει ομάδα τόσα λεφτά να τον πάρει.

Aμα περιμενετε να τα σηκωσει ολα μαλον δε θα φυγει ποτε ...

Οσο παιζει στο Ισπανικο πρωταθλημα και εχει αντιπαλο τη Μπαρτσελονα ...

Δημοσ.

Aμα περιμενετε να τα σηκωσει ολα μαλον δε θα φυγει ποτε ...

Οσο παιζει στο Ισπανικο πρωταθλημα και εχει αντιπαλο τη Μπαρτσελονα ...

??

Ε καλά, δεν είναι απίθανο. Μια ομάδα έχει ουσιαστικά να ξεπεράσει. Για τη Ρεάλ μιλάμε, όχι για τον Α.Π.Σ. Ζακύνθου.

Ακριβώς.. Μια ομάδα έμεινε. Και στο μόνο που 'χει μείνει πίσω είναι στην σύγκριση χαρακτήρα και ιδεολογίας με αυτήν την ομάδα. Αγωνιστικά πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα να ζηλέψουμε από Βαρκελώνη μεριά.

Δημοσ.

Ακριβώς.. Μια ομάδα έμεινε. Και στο μόνο που 'χει μείνει πίσω είναι στην σύγκριση χαρακτήρα και ιδεολογίας με αυτήν την ομάδα. Αγωνστικά πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα να ζηλέψουμε από Βαρκελώνη μεριά.

Διαβαζω καλα ??

WTF ??

Δημοσ.

Διαβαζω καλα ??

WTF ??

Welcome To Facebook;

Είδες το τελευταίο clasico; Την πολιορκία που είχατε υποστεί όλο το ημίχρονο μέχρι που φάγαμε το γκολ και χεστήκανε οι δικοί μας; Θέμα ψυχολογίας είναι εκεί.. Και στην τελική δες τα στατιστικά, δεν τα λέω εγώ. Όταν περνάω με 6 νίκες από τους ομίλους CL, είμαι πρώτος στην κατηγορία και με περισσότερα γκολ, έχω top scorer/assister και μια νεαρή φορμαρισμένη ομάδα, τι έχω να ζηλέψω σε αγωνιστικό επίπεδο από εσένα; Εκτός από τον χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει η ομάδα σου τα τελευταία χρόνια;

Μην τρελαθούμε και τελείως, για την Ρεάλ Μαδρίτης μιλάμε.. Τον κορυφαίο σύλλογο της ιστορίας.. Ή κι εδώ μπαίνει WTF;

Δημοσ.

Welcome To Facebook;

Είδες το τελευταίο clasico; Την πολιορκία που είχατε υποστεί όλο το ημίχρονο μέχρι που φάγαμε το γκολ και χεστήκανε οι δικοί μας; Θέμα ψυχολογίας είναι εκεί.. Και στην τελική δες τα στατιστικά, δεν τα λέω εγώ. Όταν περνάω με 6 νίκες από τους ομίλους CL, είμαι πρώτος στην κατηγορία και με περισσότερα γκολ, έχω top scorer/assister και μια νεαρή φορμαρισμένη ομάδα, τι έχω να ζηλέψω σε αγωνιστικό επίπεδο από εσένα; Εκτός από τον χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει η ομάδα σου τα τελευταία χρόνια;

Μην τρελαθούμε και τελείως, για την Ρεάλ Μαδρίτης μιλάμε.. Τον κορυφαίο σύλλογο της ιστορίας.. Ή κι εδώ μπαίνει WTF;

Ειναι αργα να μπουμε σε κοντρα αλλα το τι κανεις με τις Χεταφες και τις Μαγιορκες δε μετραει οπως ξερεις οταν μιλαμε για τις δυο καλυτερες ομαδες του κοσμου ...

Οταν ερχομαι και σε παιρνω για πλακα σπιτι σου ενω ειμαι σε χαλια κατασταση τι αλλο θες ...

Και ενω εσυ εισαι στα ΤOP σου ...

Το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα ειναι απλα διαστημικο...

Θελετε πολλα ψωμια ακομα για να πειτε οτι δε ζηλευετε τπτ απο το ποδοσφαιρο μας ...

Φιλικα παντα ....

Καλο βραδυ ...:-)

Δημοσ.

Welcome To Facebook;

Είδες το τελευταίο clasico; Την πολιορκία που είχατε υποστεί όλο το ημίχρονο μέχρι που φάγαμε το γκολ και χεστήκανε οι δικοί μας;

Tην ποια????l2.gifla7.gif

happyy.gifhappyy.gif

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...