Wael90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 2-6 και με γκολΑΡΑ Άλτιντοπ παρακαλώ... Διασυρμός γενικώς, δίκαιες οι κόκκινες που δόθηκαν, το σημαντικό είναι πως τώρα είμαστε πάλι στο +3 και έχει ξεκούραση ως τις 7/8 Γενάρη που παίζουμε με Granada.
Cygnus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ρε Hamit! Τι γκολάρα το 0-3 του Ronaldo, τι απόκρουση έκανε ο Casillas! Γενικά χορταστικό ματς με την ομάδα να μην πιάνει τοπ απόδοση. H Sevilla ανήμπορη να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημά της ενώ έχασα το μέτρημα στις σέντρες του Jesus Navas.
vlachaquito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 οντως γκολαρα του ροναλντο. σηκωνει το κεφαλι και σημαδευει ακριβως εκει που παει η μπαλα. γενικα δεν μου αρεσουν τα σουτ με βολιδες, γιατι στο 90% απο αυτα εχουν μια γερη δοση τυχης, αλλα το συγκεκριμενο ηθελε και το πηγε ακριβως εκει. di maria πολυ καλος, 2 ασσιστ παρτο βαλτο. και casillas θεος. κατα την γνωμη μου, στην πορεια του σαν παικτης, ξεκινησε πολλα βηματα πισω απο τον αλλον κορυφαιο της γενιας μας, τον μπουφον, αλλα οσο παιρνανε τα χρονια τον εχει περασει χαλαρα.. μπραβο στον μουρινιο, που οταν εμεινε με 10 παικτες αντι να βγαλει τον μπενζεμα (που ειναι και η πιο λογικη κινηση, βαρυς επιθετικος κλπκλπ) βγαζει τον 18χρονο callejon με πολυ καλο παιχνιδι, αλλο ενα γκολ, και οτι πρεπει για μια ομαδα που μενει με 10 παικτες. μπραβο υπερπροπονηταρα μου, ετσι φτιαχνουν ηθικο στους νεαρους παικτες (μου φανηκε οτι δεν το πηρε και πολυ ζεστα ο μικρος οταν κατευθυνθηκε στον παγκο). περα απο αυτα, οπως το εχω ξαναπει. Η ρεαλ δεν ξαναχανει μεχρι το τελος. τουλαχιστον μεχρι να εχει στον λαιμο της την μπαρτσα. το πρωταθλημα φετος ειναι δικο της.
Wael90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ρε Hamit! Τι γκολάρα το 0-3 του Ronaldo, τι απόκρουση έκανε ο Casillas! Γενικά χορταστικό ματς με την ομάδα να μην πιάνει τοπ απόδοση. H Sevilla ανήμπορη να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημά της ενώ έχασα το μέτρημα στις σέντρες του Jesus Navas. Όντως έκανε τρομερή απόκρουση και συνέχιζε να κάνει καλές αποκρούσεις όλο τον αγώνα.. Στο 1ο ημίχρονο ήταν μισή ομάδα μόνος του πάντως. Ο Navas έκανε πάρτι με τον Marcelo από τα αριστερά μας.. Εξού και το πρώτο γκολ που φάγαμε. οντως γκολαρα του ροναλντο. σηκωνει το κεφαλι και σημαδευει ακριβως εκει που παει η μπαλα. γενικα δεν μου αρεσουν τα σουτ με βολιδες, γιατι στο 90% απο αυτα εχουν μια γερη δοση τυχης, αλλα το συγκεκριμενο ηθελε και το πηγε ακριβως εκει. di maria πολυ καλος, 2 ασσιστ παρτο βαλτο. και casillas θεος. κατα την γνωμη μου, στην πορεια του σαν παικτης, ξεκινησε πολλα βηματα πισω απο τον αλλον κορυφαιο της γενιας μας, τον μπουφον, αλλα οσο παιρνανε τα χρονια τον εχει περασει χαλαρα.. μπραβο στον μουρινιο, που οταν εμεινε με 10 παικτες αντι να βγαλει τον μπενζεμα (που ειναι και η πιο λογικη κινηση, βαρυς επιθετικος κλπκλπ) βγαζει τον 18χρονο callejon με πολυ καλο παιχνιδι, αλλο ενα γκολ, και οτι πρεπει για μια ομαδα που μενει με 10 παικτες. μπραβο υπερπροπονηταρα μου, ετσι φτιαχνουν ηθικο στους νεαρους παικτες (μου φανηκε οτι δεν το πηρε και πολυ ζεστα ο μικρος οταν κατευθυνθηκε στον παγκο). περα απο αυτα, οπως το εχω ξαναπει. Η ρεαλ δεν ξαναχανει μεχρι το τελος. τουλαχιστον μεχρι να εχει στον λαιμο της την μπαρτσα. το πρωταθλημα φετος ειναι δικο της. Τον Callejón περίμενα να βγάλει. Δε βγάζεις εκεί τον καθαρόαιμο επιθετικό σου με τίποτα, εκτός κι αν έχεις κι άλλον μέσα. Παρεπιμπτόντως, 24 είναι ο Callejón. Την δουλειά του την έκανε και σήμερα, εμφάνιση και γκολ! Και εγώ τον είδα κάπως αλλά εντάξει, φυσικό είναι, παίρνει θέση βασικού, βάζει γκολ και αναγκάζεται να βγει λόγω τις κόκκινης. Κι εγώ θα ξενέρωνα. Σε γενικό βαθμό, πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα και το πως αντέδρασε. Αυτός είναι χαρακτήρας πρωταθλήτριας.
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος αν ο Callejon βρισκει την μπαλα στην φαση του γκολ
flik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε εγώ είμαι καθόλου σίγουρος.. Αλλά είναι πολύ τίμιος παίχτης ο Callejon. Είναι νέος, αλλά για τα δεδομένα της Ελλάδος. Ίσως αν ερχόταν νωρίτερα να μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ καλό παίχτη. Πάντως πολύ καλή μεταγραφή. Γενικά πάρα πολύ σημαντική νίκη πραγματικά. Και η εμφάνιση του Ρονάλντο, έτσι πρέπει να είναι. Έδινε πάσες. Πρέπει να παίζει με καθαρό μυαλό, αυτό είναι το θέμα. Di Maria θεούλης, και ο Ντιαρά τα πήγε καλά για ένα ακόμα ματς, πιέζοντας πολύ τον αντίπαλο, λίγα λάθη, και κέρδισε και πολλες μονομαχίες.
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αν ηταν τοσο καλος δεν θα εφευγε απο τη Real...
Wael90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αν ηταν τοσο καλος δεν θα εφευγε απο τη Real... Δεν πιστεύω πως στέκει τόσο αυτό.. Απλά σκέψουν ποιοί παίζανε στην Real όταν έφυγε.. Robinho, Robben, Saviola 3 ονόματα στο χαλαρό.. Όπως και Ruud, Raúl, Higuain.. Που να χωρέσουν Callejón, Soldado, ειδικά την στιγμή που δεν υπήρχε και προπονητής που να δίνει βάσει στις ακαδημίες όσο ο José τώρα.. Ευτυχώς αυτό αλλάζει σιγά σιγά..
Cygnus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Σωστά δεν έβγαλε τον Benzema κατ' εμέ γιατί είναι ο μόνος από τους επιθετικούς που δεν περιορίζεται στο ρόλο του. Και χθες γυρνούσε κέντρο να πιέσει ή να πάρει μπάλα, κρατούσε μπάλα ώστε να κάνουν κίνηση οι υπόλοιποι και συχνά έβγαινε στα πλάγια. Για εμένα θα μπορούσε να βγάλει Ronaldo αντί του Callejon για να δείξει ότι τον εμπιστεύεται.
kazak-hool Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 αρχιζει http://www.youtube.com/watch?v=BCWoFHI8mqc&feature=context&context=G2763ef5RVAAAAAAAACw και τελειωνει καπως αδοξα http://www.youtube.com/watch?v=mADXuLPj-YY&feature=related
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εορταστικό τρολάρισμα; Μάλλον. Καλές γιορτές!
Wael90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εκτός αποστολής απόψε ο Cristiano. Θέλω Callejon, Granero οπωσδήποτε. Λογικά θα παίξει το περισσότερο αν όχι όλο το παιχνίδι και ο Özil.
Cygnus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Callejon on fire και άνετη επικράτηση. Για πρώτη φορά μου άρεσε ο Granero ενώ ο Sahin ανεβαίνει συνεχώς. Επίσης γιατί ο Jose δεν δοκιμάζει τον Varane δίπλα στον Ramos αντί των Pepe/Albiol;
Wael90 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Benzema. Πραγματικά δηλαδή, τι κορυφή επίθεσης κλπ, σαν 2ος οργανωτής έπαιζε στην επίθεση και άξιζε σίγουρα γκολ ή τουλάχιστον assist. Είχε και γεννέθλια προχθές, να τον χαιρόμαστε. Varane επίσης πολύ καλός με εξαίρεση την φάση στο 2ο όπου βρήκε τον παίκτη και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Τον Özil θέλω να βλέπω περισσότερο και πιο δραστήριο, γιατί με όλα αυτά και το rotation με τον Kaka, νομίζω πως έχει μείνει λίγο πίσω.. Ακόμα κι έτσι, 2 assists χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα