Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισό... με ποιόν παίξατε σήμερα; Δεν ειρωνεύομαι.

Ponferradina όπως είπε και ο Wael. Ομάδα - έκπληξη φέτος στην Ισπανία :P

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16491&subid=2&pubid=128894550

Τι να τον κανετε τον Bale ??

Ειλικρινά δε γνωρίζω τι μπορούμε να τον κάνουμε με το παρόν ρόστερ και σύστημα.

Δημοσ.

Επειδή έγραψες ότι έδωσε απάντηση ο Ρονάλντο στο ότι είναι άφαντος στα μεγάλα ματς. Και λέω τί διάολο, είχε ντέρμπυ σήμερα;

• Like 1
Δημοσ.

€35M + Bale για Kaka; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, να κλείσει από χθες το θέμα. Χωρίς 2η σκέψη. Αλλά ναι, δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ο Bale. Και για τα λεφτά μόνο, δεν με πειράζει και πάλι. Πιστεύω όμως πως είναι απλά φήμες και παραμύθια.

Δημοσ.

€35M + Bale για Kaka; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, να κλείσει από χθες το θέμα. Χωρίς 2η σκέψη. Αλλά ναι, δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ο Bale. Και για τα λεφτά μόνο, δεν με πειράζει και πάλι. Πιστεύω όμως πως είναι απλά φήμες και παραμύθια.

Τα 35εκ ισως ειναι πολλα ....

Με 25εκ ( το πολυ πολυ 30 ) καλα ειναι ...

Αλλα και παλι τι να τον κανετε ?

Να παιξει που ?

Δημοσ.

Τα 35εκ ισως ειναι πολλα ....

Με 25εκ ( το πολυ πολυ 30 ) καλα ειναι ...

Αλλα και παλι τι να τον κανετε ?

Να παιξει που ?

Μα γι' αυτό λέω πως και τα λεφτά μόνο θα ήταν πολύ καλό deal.. £30Μ (=€35Μ) λέει στο άρθρο. Από ότι φαίνεται όμως καμιά Αγγλική εφημερίδα θα 'ναι μόνο που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να είναι αναξιόπιστες. Ο Bale δεν θα χωρούσε στην ομάδα πάντως όπως και να το κάνουμε.

Δημοσ.

Ας φτάσω τα 32 τον Μάη και ας χάσω 2 φορές από την Barcelona.

Εγώ θέλω πρώτα να τους καρφώσουμε.. Δεν ξέρω αλλά κάθε χρόνο το χάνουμε επειδή δεν τους νικάμε, ας τους κερδίσουμε μια φορά κι ας το σηκώσουμε στα σίγουρα.. Υπάρχει και το Champions League.. Να δούμε κι εκεί τι θα γίνει με τις κληρώσεις πάλι.

Δημοσ.

CSKA Moscow λοιπόν..Το ψιλοφοβόμουν γιατί δεν ήθελα να τρέχουμε Μόσχα μέσα στο καταχείμωνο.

Λογικά περνάμε στους 8 και φέτος. :P

Δημοσ.

Σκίζει η ομάδα πάντως.. Καθόλου επηρεασμένοι από το clasico. Ο Callejon πάλι γκολ, ο Di Maria πάλι assists (2) και ο Cristiano 2 γκολ (το 2ο του ίσως το πιο ωραίο που 'χει βάλει φέτος.. Βολίδα έξω από την περιοχή.. Θα το 'βαζα 2ο μόνο μετά την αντεπίθεση με τον Ajax.)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...