Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κάτσε, το 3ο γκολ αυτογκόλ του Μαρσέλο δεν ήταν; Και μπορεί να μην ήταν αντεπίθεση, δεν θυμάμαι καλά, όταν βλέπεις κάτι δυσάρεστο δεν το συγκρατάει ο νους, αλλά ήταν η επόμενη φάση μετά την ευκαιρία του Ρονάλντο. Μικρή σημασία έχει, τέλος πάντων. Το 3ο γκολ του αγωνα ηταν η κοντρα στον Μαρσελο στο σουτ του Τσαβι, αρα μπορεις να το πεις και αυτογκολ. Το 3ο γκολ της Μπαρτσελονα απο την αλλη ηταν καθαρο γκολ του Φαμπρεγκας. Ομως αυτο που θελω να μου σχολιασεις εσυ και η Μαργαριτα(επειδη αυτη το ξεκινησε αυτο περι τα 3 απο τα 4 γκολ που μπηκαν ηταν γελοια και εσυ συμφωνησες) το αν θεωρεις και γιατι γελοιο το: •1ο γκολ της Μπαρτσελονα. •Και το 3ο γκολ της Μπαρτσελονα. Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα το γελοιο σε αυτα, ισα ισα τα θεωρω πολυ καλα γκολ βγαλμενα μεσα απο τις ικανοτητες της ομαδας και των παικτων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά χαρείτε την νίκη σας και αφήστε μας στα προβλήματά μας.. Έλεος είστε.. Ο από πάνω λέει πως δεν ήμασταν κομπλαρισμένοι αλλά ο Ronaldo χάρισε το παιχνίδι μόνος του.. Αυτό δεν είναι κόμπλεξ; Από την στιγμή που σκοράρει κατά βούληση και πέφτει σε λήθαργο με εσάς; Όλος ο κόσμος το λέει.. Δεν μετριάζουμε την νίκη σας κάθε άλλο αποδεχόμαστε αλήθειες αλλά σε μερικούς από εσάς δεν αρκεί καν αυτό. flik, το 2ο γκολ ήταν το αυτογκόλ του Marcelo. Το βάλανε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Το 3ο ήταν κεφαλιά του Fabregas αμέσως μετά την χαμένη κεφαλιά του Ronaldo. Η ευκαιρια που χανει να ισοφαρισει 2-2 δεν ειναι θεμα κομπλεξ. Ειναι θεμα οτι θελει να το παρει πανω του, να γινει ο σουπερσταρ του παιχνιδιου, ενω διπλα υπαρχει ο δυστυχος ο Ντι Μαρια ελευθερος σε κενη εστια που μενει απορημενος απο την ενεργεια του Ροναλντο. Στην κεφαλια που χανει παλι ελευθερος δειχνει απλα οτι δεν παιζει με καθαρο μυαλο. Παντως αυτος ο παικτης οση μπαλα και να ξερει, οσο παιχτουρα ατελειωτη και ναναι, στα μεγαλα παιχνιδια χανεται γενικως. Συνεπως τον εχετε υπερεκτιμησει εσεις οι ιδιοι οι οπαδοι της Ρεαλ, τη στιγμη που εχει τοσο τρανταχτη αδυναμια, η οποια να σημειωσουμε οτι στοιχιζει τιτλους. Μηπως τελικα περιμενετε παραπανω πραγματα απο οσα ΜΠΟΡΕΙ να κανει? Μια ζωη και με την εθνικη Πορτογαλιας και με την Μανσεστερ τον θυμαμαι να μετατρεπεται απο απολυτος σταρ σε μαυρο προβατο μετα τη ληξη του εκαστοτε κρισιμου παιχνιδιου.
Tol@K Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 κ το πρωτο κ το δευτερο ηταν γκολαρες.ασιστ κ γκολ,σεντρα κ γκολ τι λετε τωρα...
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά χαρείτε την νίκη σας και αφήστε μας στα προβλήματά μας.. Έλεος είστε.. Ο από πάνω λέει πως δεν ήμασταν κομπλαρισμένοι αλλά ο Ronaldo χάρισε το παιχνίδι μόνος του.. Αυτό δεν είναι κόμπλεξ; Από την στιγμή που σκοράρει κατά βούληση και πέφτει σε λήθαργο με εσάς; Δεν ειναι κομπλεξ. Οι αιτιες πιστευω ειναιτελειως διαφορετικες. Με την Μπαρτσελονα, εχει λιγοτερες ευκαιριες να παρει την μπαλα στα ποδια του σε πλεονεκτικη θεση, εχει γενικα λιγοτερες ευκαιριες να παρει την μπαλα στα ποδια του και η πιεση που ασκει η Μπαρτσελονα οταν εχει την μπαλα ο αντιπαλος ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη απο τις αλλες ομαδες. Ασε που για χθες που πραγματι το γκολ που εχασε ειναι μη χαρακτηριστικο αυτου, ειναι τελειως πιο λογικο να το αποδωσω στην κουραση και αρα στο οχι καθαρο μυαλο, καθως ο Μουρινιο τον(οπως και ολους) εβαλε να τρεχει και να πιεζει απο το 1 δευτερολεπτο και για ΟΛΟ τον αγωνα, πραγμα που ο Ροναλντο δεν εχει συνηθισει επ ουδενι να κανει, οποτε αν ειναι να αποδωσω σε κατι την μεγαλη χαμενη ευκαιρια θα ειναι η κουραση απο το συνεχες πρεσινγκ και το μη καθαρο μυαλο και οχι στην αυθαιρετη εννοια του κομπλεξ για το χασιμο μιας ευκαιριας. Η ευκαιρια που χανει να ισοφαρισει 2-2 δεν ειναι θεμα κομπλεξ. Ειναι θεμα οτι θελει να το παρει πανω του, να γινει ο σουπερσταρ του παιχνιδιου, ενω διπλα υπαρχει ο δυστυχος ο Ντι Μαρια ελευθερος σε κενη εστια που μενει απορημενος απο την ενεργεια του Ροναλντο. Αυτο που λες ηταν για να κανει το 2-1. Η ευκαιρια για το 2-2 ηταν στο 2ο ημιχρονο....
Tilemaxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γενικά αν ο Μουρίνιο έβαζε 3 χάφ στον άξονα και αντί για δύο με τον Οζίλ δεκάρι, ίσως διεκδικούσε κάτι παραπάνω. Όταν πάει να παίξει επιθετικά και αφήνει 3vs2 κατάσταση στο κέντρο, δεν...
vlachaquito Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 το πρωταθλημα ειναι της ρεαλ. η χθεσινη εμφανιση και ηττα, δινει το δικαιωμα στους φιλαθλους της μπαρτσα να λενε οτι δεν θα το παρει η ρεαλ, αλλα θα το δωσει η μπαρτσα. και δυστυχως, καπου μεσα τους οι φιλαθλοι της ρεαλ θα συμφωνουν..
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 το πρωταθλημα ειναι της ρεαλ. Γιατι? η χθεσινη εμφανιση και ηττα, δινει το δικαιωμα στους φιλαθλους της μπαρτσα να λενε οτι δεν θα το παρει η ρεαλ, αλλα θα το δωσει η μπαρτσα. και δυστυχως, καπου μεσα τους οι φιλαθλοι της ρεαλ θα συμφωνουν.. Ποιο το νοημα του "δυστυχως"?
kirileman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι απίθανο να το πάρει η Ρεάλ. Ακόμα και αν χάσει στη Βαρκελώνη. Δεν κατάλαβα, όμως, το σκεπτικό του vlachaquito.
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το 3ο γκολ του αγωνα ηταν η κοντρα στον Μαρσελο στο σουτ του Τσαβι, αρα μπορεις να το πεις και αυτογκολ. Το 3ο γκολ της Μπαρτσελονα απο την αλλη ηταν καθαρο γκολ του Φαμπρεγκας. Ομως αυτο που θελω να μου σχολιασεις εσυ και η Μαργαριτα(επειδη αυτη το ξεκινησε αυτο περι τα 3 απο τα 4 γκολ που μπηκαν ηταν γελοια και εσυ συμφωνησες) το αν θεωρεις και γιατι γελοιο το: •1ο γκολ της Μπαρτσελονα. •Και το 3ο γκολ της Μπαρτσελονα. Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα το γελοιο σε αυτα, ισα ισα τα θεωρω πολυ καλα γκολ βγαλμενα μεσα απο τις ικανοτητες της ομαδας και των παικτων. Ναι, σωστά. Είχα την εντύπωση, επειδή live δεν το είδα καλά (μακριά η οθόνη), και σήμερα διάβασα για αυτογκόλ του Μαρσέλο, νόμιζα πως το 1-3 δεν ήταν απο κεφαλιά του Fabregas αλλά του Μαρσέλο, χωρίς να ξέρω καν αν ο Μαρσέλο τον μάρκαρε κιόλας. Όχι, το 1-3 δεν είναι γελοίο γκολ. Έχεις δίκιο σε αυτό. Τώρα, για τον Ρονάλντο, αν είναι κόμπλεξ κατωτερότητας ή όχι. Εγώ λέω οτι σαφώς έχει το σταριλίκι και κουκούτσι μυαλό. Αλλά παίρνει απίστευτες προσπάθειες, αλλά αν δεις, η εκτελεστική του ικανότητα είναι απίστευτη. Μόνο με τη Μπαρτσελόνα δεν κάνει τα σουτ στο τέρμα. Δε λέω πόσα γκολ βάζει, σαφώς σε πιο δύσκολη ομάδα βάζεις πιο δύσκολα γκολ. Απλά μιλάω για το τελείωμα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Και στα προηγούμενα ματς. Και ο Οζίλ δεν έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν είχε καμία αλαζονία κτλ. Και ο Ντι Μαρία καμιά φορά στη τελική προσπάθεια τα χάλαγε. Γενικά έχω την αίσθηση συνεχώς, οτι μπροστά απο το τέρμα, "κολώνουν" πολύ. Ο vlachaquito λέει πως η Μπαρτσελόνα θα το δώσει, θα χάσει βαθμούς επίτηδες, και εκεί πάει το δυστυχώς για τους οπαδούς της Ρεάλ, οτι θα είναι ψεύτικος τίτλος.
Wael90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω πως έχασαν επίτηδες βαθμούς με Sevilla, Getafe, Bilbao.. Έλεος δηλαδή. Το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει με οποιοδήποτε σκορ, αν μη τι άλλο ήμασταν φαβορί λόγω φόρμας, στατιστικών και έδρας αλλά ξαναλέω, το χάσαμε μόνοι μας όμως. Όταν νικάς 1-0 κάνεις τα πάντα για το 2-0 για να εξασφαλίσεις κατά μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι.. Είχες την ευκαιρία για το 2-0 και δεν την εκμεταλλεύτηκες (όπως και με το 2-2), πληρώνεις οπότε το τίμημα.. Δεν λέω πως δεν παίξανε καλά οι αντίπαλοι αλλά δείτε λίγο πως έπαιζε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και πως μετά το 1-2.. Φτάσαμε σε σημείο να λένε πως παίξαμε καλά και απλά ήταν ανώτεροι αυτοί από το να παραδεχτούν πως πήραν μια χρυσή νίκη την στιγμή που το χάσαμε μόνοι μας.. Αφού έτσι είναι, μάτια έχουμε και βλέπουμε, θα μας αλλάξετε και τις απόψεις; Είμαι σίγουρος πως θα πέσουν κι άλλες απαντήσεις που θα θίγουν το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω όμως καμία όρεξη να ασχοληθώ, αυτή είναι η άποψή μου και την λέω για 2η και τελευταία φορά.. Από εκεί και εμπρός επαναλάβετε τις δικές σας όσες φορές θέλετε αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Εγώ προτιμώ να κοιτάξω προς Sevilla μεριά και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για αντιδράσεις της ομάδας.
vlachaquito Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Οχι οχι παιδια δεν με καταλαβατε. Οταν λεω οτι θα το δωσει, εννοω θα το χασει απο βλακειες της. απο χαμηλη αποδοση σε παιχνιδια θεωρητικα ευκολα. μπορει να ειναι αδιαφορια, κορεσμος, κουραση, ελλειψη συγκεντρωσης, αλλα θα το χασει. Αυτη ειναι φυσικα και η εξηγηση της χθεσινης εμφανισης. οποτε θελει να κερδισει, θα κερδισει. οποτε δεν "θελει" μπορει και να χασει. Η ρεαλ σαφως και ειναι πιο συγκεντρωμενη στο πρωταθλημα. φετος παιζει καλυτερα απο περυσι, και δεν θα αφησει κανεναν βαθμο να χαθει. (ειπαμε, ο μου για να κερδιζει κατι getafe-bilbao κλπ ειναι μανουλα). Εχασε το ντερμπυ, θα χασει και στην μπαρτσα, αλλα στο τελος αυτη θα το παρει.. Εκει παει και το σκεπτικο μου, οτι στο τελος θα το παρει, αλλα ξερει μεσα του ο οπαδος οτι δεν το πηρε γιατι το αξιζε, αλλα γιατι η μπαρτσα φετος την "αφησε" να το παρει.. και πιστευω οτι ολοι οι φιλαθλοι, ρεαλ η μη ρεαλ, (και ειδικα μετα την χθεσινη εμφανιση) το ξερουν μεσα τους..
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ματς Copa del Rey με την Ponferradina απόψε στις 21.00 Είναι από τα ματς που θέλω οπωσδήποτε να βλέπω (πέραν των ντέρμπι και των κρίσιμων νοκ άουτ) για να δω τους παίχτες που δεν παίζουν συχνά. Σήμερα η πιθανή ενδεκάδα είναι Adán, Raúl Albiol, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Sahin, Altintop, Kaká, Cristiano Ronaldo, Higuaín. Το ρεπορτάζ λέει ότι ο ίδιος ο Ronaldo ζήτησε να παίξει απόψε. Θα ήθελα κάτι διαφορετικό στις θέσεις των Albiol, Marcelo, Ramos, Khedira ενώ περίμενα να δω το φετινό πουλέν Callejon.
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα δόθηκαν απαντήσεις. Ο Mourinho έκανε αλλαγή τον Ronaldo απαντώντας σε όσους, και σε εμένα, έλεγαν ότι δεν τον βγάζει ποτέ. O Ronaldo σκόραρε και κλείδωσε την πρόκριση, απαντώντας σε όσους τον λένε άφαντο στα μεγάλα ματς.
kirileman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 O Ronaldo σκόραρε και κλείδωσε την πρόκριση, απαντώντας σε όσους τον λένε άφαντο στα μεγάλα ματς. Μισό... με ποιόν παίξατε σήμερα; Δεν ειρωνεύομαι.
Wael90 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μισό... με ποιόν παίξατε σήμερα; Δεν ειρωνεύομαι. Ponferradina. Copa del Rey.. Με το ζόρι το 'δα, ξύπνησα στις 19:30 και δεν ήξερα τι μου γίνεται.. Ε και ξανακοιμήθηκα στο παιχνίδι. Τουλάχιστον έπαιξε ο Callejon και έβαλε και γκολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα