Wael90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό παιχνίδι από Ντι Μαρία.. Μέχρι και δοκάρι από κόρνερ.. Ευχάριστα πράγματα!
Rabican Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εβαλε και ενα γκολακι μουρλια ο κουν.. πολυ ευχαριστο ΣΚ μεχρι στιγμης! αντε να κανει και ενα χατ τρικ ο μεσσαρος να δεσει το γλυκο! (οχι δε μου αρεσει η αργεντινη!χαχαχ)
Wael90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εβαλε και ενα γκολακι μουρλια ο κουν.. πολυ ευχαριστο ΣΚ μεχρι στιγμης! αντε να κανει και ενα χατ τρικ ο μεσσαρος να δεσει το γλυκο! (οχι δε μου αρεσει η αργεντινη!χαχαχ) Τίποτ' άλλο..;
Wael90 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ο ronaldo παιζει το σαββατο? Γιατί να μην παίζει;
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κατι διαβασα για τραυματισμο δεν θυμαμαι δεν ειμαι σιγουρος
Wael90 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κατι διαβασα για τραυματισμο δεν θυμαμαι δεν ειμαι σιγουρος Τελευταία φορά που άκουσα κάτι ήταν για πριν την Χιχόν επειδή της Πελάτικο έπεφταν συνέχεια στα πόδια του..
Wael90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δάκτυλος Πλατινί μήπως και περάσει η Λυών Ακριβώς. Δεν φταίμε εμείς. Ίσα ίσα κράτησα και ενός λεπτού σιγή.
Cygnus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Να χαίρεται ο Platini το CL που έχει κάνει. Όσα έχουν γίνει σήμερα και χθες δεν τα έχω ξαναδει.
vlachaquito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ευγε στην Ρεαλ που σταθηκε στο υψος της και δεν εκανε το τσιρακι κανενος. εδειξε οτι ειναι υπερανω απο τετοια παιχνιδια. μπραβο. Υ.Γ. καλη ηττα στο el classico
Wael90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ευγε στην Ρεαλ που σταθηκε στο υψος της και δεν εκανε το τσιρακι κανενος. εδειξε οτι ειναι υπερανω απο τετοια παιχνιδια. μπραβο. Υ.Γ. καλη ηττα στο el classico Η φωτογραφία σου θέλει λίγο φτιάξιμο, είναι κάπως παραμορφωμένη.
vlachaquito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δεν σηκωνουμε πλακιτσα ετσι?? το πρωτο κομματι δεν το ειπα ειρωνικα. απεναντιας, μονο η ρεαλ σταθηκε στο υψος της. μπορουσε καλλιστα να μπει και να κοιταει ο ενας τον αλλον, οπως εκαναν πολλοι αυτο το διημερο. ειλικρινα δεν το ειπα ειρωνικα. οσο για το δευτερο, αδιαφορο τελειως. απλα δεν παω τον μουρινιο. πως εχουμε αντιολυμπιακους?? ε, εγω ειμαι αντιμουρινιο
Wael90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 δεν σηκωνουμε πλακιτσα ετσι?? το πρωτο κομματι δεν το ειπα ειρωνικα. απεναντιας, μονο η ρεαλ σταθηκε στο υψος της. μπορουσε καλλιστα να μπει και να κοιταει ο ενας τον αλλον, οπως εκαναν πολλοι αυτο το διημερο. ειλικρινα δεν το ειπα ειρωνικα. οσο για το δευτερο, αδιαφορο τελειως. απλα δεν παω τον μουρινιο. πως εχουμε αντιολυμπιακους?? ε, εγω ειμαι αντιμουρινιο Ε για το 2ο απάντησα κι εγώ έτσι.. No offence και ευχαριστούμε για την θετική σου επισήμανση. Αλλά όταν λες του άλλου "καλή ήττα" δεν μπορείς να περιμένεις να το πάρουν όλοι στην πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα