flik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλά. Ήταν σίγουρο οτι θα τους νικούσαμε. Αντιδράσαμε πολύ καλά στο γκολ, με πολύ ωραία συνεργασία έφτασε η μπάλα στον Μπενζεμά, και θα προτιμούσα να το άφηνε να το βάλει να παίζαμε στα ίσια. Μετά ήταν φανερό οτι θα έτρωγαν πάνω απο 3 γκολ, με παίχτη λιγότερο. O Di Maria επέστρεψε εκεί που είχε μείνει. Και επέστρεψε και ταχύτατα. Μπράβο. Ο Οζίλ δεν φάνηκε πολύ, όχι κακός αλλά δεν πιάνει πάντα τα στάνταρ του. Κεντίρα πολύ καλός, Αλόνσο άριστος. MVP φυσικά ο Ρονάλντο. Πάμε πολύ καλά...Πήραμε μια καλή διαφορά σήμερα, ελπίζω να τη κρατήσουμε για πολύ καιρό.
Cygnus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ ήθελα να το βάλει ο Benzema κυρίως για να γίνει γκολ ένας πολύ ωραίος συνδυασμός. Και ήθελα νίκη με 11 παίχτες. Το +6 δεν λέει τίποτα από Νοέμβριο ούτε μειώνει το κίνητρο για νίκη στις 10/12.
Wael90 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτό το παιχνίδι δεν γινόταν να τελειώσει 11 vs 11.. Από την αρχή μπήκαν για ξύλο, καλά που τους λυπήθηκε και δεν τους άφησε με 8.. Σε μια φάση στο 2ο ειδικά που ο Filipe πάει με τα 2 πόδια στον δικό μας (δεν θυμάμαι καλά ποιόν), ήταν για σύλληψη.. Συνεχίζουμε τώρα με σοβαρότητα.. Μ' αρέσει η νοοτροπία που πέρασε ο Mourinho, τελειώνει το ένα παιχνίδι και σκεφτόμαστε αμέσως το άλλο.. Ούτε σερί ούτε βλακείες.
Cygnus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Στον σκύλο (Lass) ήταν το τάκλιν, ο οποίος τα πάει μια χαρά ως δεξί μπακ τελευταία.
Wael90 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Στον σκύλο (Lass) ήταν το τάκλιν, ο οποίος τα πάει μια χαρά ως δεξί μπακ τελευταία. Ναι όντως. Εκτός από 2 φάσεις που χάνει την μπάλα μόνος του στο κέντρο, τρέχει ασταμάτητα και γίνεται τσιμπούρι σε όλους.. Χαίρομαι που προτιμάει να παίξει Lass δεξιά από Ramos και Albiol stopper..
Sred Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 η ποια? Χε... Εμεις ειμαστε Μαδριτη οι αλλοι εχθες ηταν Ατλετικο. Δωστε μας την κουπα να τελειωνουμε!!!
Wael90 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Χε... Εμεις ειμαστε Μαδριτη οι αλλοι εχθες ηταν Ατλετικο. Δωστε μας την κουπα να τελειωνουμε!!! Ή Pathético ή ακόμα και Pelático για Ελληνόφωνους..
flik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ο Lass παίζει όντως καλά στα δεξιά. Στα επίπεδα Αρμπελόα νομίζω. Πάντως ο Ράμος στο κέντρο της άμυνας κεντάει.. Πότε επιστρέφει επιτέλους ο Καρβάλιο να δούμε πως θα πάει το σχήμα;
Wael90 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ο Lass παίζει όντως καλά στα δεξιά. Στα επίπεδα Αρμπελόα νομίζω. Πάντως ο Ράμος στο κέντρο της άμυνας κεντάει.. Πότε επιστρέφει επιτέλους ο Καρβάλιο να δούμε πως θα πάει το σχήμα; Έχει επιστρέψει ο Carvalho στις προπονήσεις από όσο ξέρω.. Αλλά κατά την γνώμη μου το σύστημα έχει δέσει πολύ καλά με τον Ramos stopper.. Δεν ξέρω αν θέλω ή πρέπει να αλλάξει.. Δεξιά αυτός ο παίκτης είναι ότι να 'ναι..
Sred Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Έχει επιστρέψει ο Carvalho στις προπονήσεις από όσο ξέρω.. Αλλά κατά την γνώμη μου το σύστημα έχει δέσει πολύ καλά με τον Ramos stopper.. Δεν ξέρω αν θέλω ή πρέπει να αλλάξει.. Δεξιά αυτός ο παίκτης είναι ότι να 'ναι.. Και με Καρβαλιο μεσα δεν θα εχει καμια τρελη διαφορα το συστημα. Παντω ο Ραμος μου αρεσει και εμενα στην θεση που παιζει.
Cygnus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αν εξαιρέσεις τη χαζομάρα που κάνει στο γκολ της Atletico (που αντί να τρέξει προς τον παίχτη σταματάει και σηκώνει χέρι για offside) είναι καλός στη θέση του σέντρε μπακ.
Rabican Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 o di Maria σκιζει ε; και γκολ τρελλο και ασιστ... μωρε μπραβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα