firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το Γιουβέντους 7 - 0 Ο.Σ.Φ.Π. λέω. Άλλο εννοούσες;
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αφού παίζει με πολλές αλλαγές λογικό να φορτσάρουν τα δεύτερα. Αν δεν έβαζε 4 γκόλ στους ψαράδες σε ποιούς θα έβαζε.
alexis333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπαίνει η παιχτάρα ο Hamit Εισαι κακος .... Το Γιουβέντους 7 - 0 Ο.Σ.Φ.Π. λέω. Άλλο εννοούσες; Και σε ρωταω ποτε εσπασε αυτο .... ? Σορυ τωρα το ειδα ... Δε το χες γραψει στην αρχη... Μετα το εκανες επεξεργασια ....
Wael90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πότε θα κρεμάσουμε τον Albiol άραγε.. Θέλω να πάω να του ρίξω μερικές ροπαλιές..
Cygnus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μεγάλος Albiol για άλλη μία φορά. Απορώ γιατί τον έβαλε. Αν ήθελε να ξεκουράσει Ramos ας έβαζε άλλον και να παίζαμε με 3 στην άμυνα. Μου άρεσε η συνεργασία Benzema-Higuain όπως και ο Callejon. Για Sahin δε μπορώ να πω ότι έβγαλα συμπεράσματα αλλά έδειξε ποιοτικά στοιχεία και ότι Θέλει παιχνίδια. Hamit πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες
Wael90 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μεγάλος Albiol για άλλη μία φορά. Απορώ γιατί τον έβαλε. Αν ήθελε να ξεκουράσει Ramos ας έβαζε άλλον και να παίζαμε με 3 στην άμυνα. Μου άρεσε η συνεργασία Benzema-Higuain όπως και ο Callejon. Για Sahin δε μπορώ να πω ότι έβγαλα συμπεράσματα αλλά έδειξε ποιοτικά στοιχεία και ότι Θέλει παιχνίδια. Hamit πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες Συμφωνώ σε όλα.. :ρ Με κάλυψες. Ενδαφέρον άρθρο από sport-fm.. Τι; Αυτά ήταν τα "δεύτερα";
Cygnus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ σε όλα.. :ρ Με κάλυψες. Τέτοια λες και δίνεις τροφή σε σχόλια.. Τώρα δίνουμε το Χ στον Ajax ώστε να μείνει έξω η Lyon ή δε χρειάζεται ή δεν ασχολούμαστε;
Wael90 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τέτοια λες και δίνεις τροφή σε σχόλια.. Τώρα δίνουμε το Χ στον Ajax ώστε να μείνει έξω η Lyon ή δε χρειάζεται ή δεν ασχολούμαστε; Χαχα όντως.. Θα προσπαθώ να μην συμφωνώ πολύ μαζί σου από εδώ και εμπρός.. Πρέπει να πατήσουμε και τον Ajax.. Ποιός την χ3ζει την Lyon.. Πάμε για 6 στα 6. Απλά μου την δίνουν τα γκολ που φάγαμε σήμερα, θα 'μασταν 14-0 τώρα..
flik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κι εμένα μου την έδωσαν τα γκολ, αλλά ας είναι. Όταν έχεις τέτοια απόδοση, στο ch.l., με οποιαδήποτε ομάδα, ενώ έχεις έξω ronaldo, kaka, di maria, pepe κτλ, είναι απίστευτο δείγμα ομάδας. Καλά Albiol εντάξει, ουδέν σχόλιο. Ο Sahin φαίνεται ρε παιδιά, έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση. Στα αγγίγματα με την μπάλα φαίνεται. Και πιέζει τους αντιπάλους, αλλά κυρίως κόβει εύκολα πάσες. Αυτό έχω παρατηρήσει όταν τον παρακολουθώ. Βέβαια ο ρόλος του απαιτεί να ξέρει πολύ καλά την υπόλοιπη ομάδα, γι' αυτό και θέλει παιχνίδια. Ο Βαράνε είναι πολύ καλύτερος απο τον Αλμπιόλ. Και με τις εμφανίσεις του Ράμος ως σέντερ μπακ, και του πάντα σταθερού και καλού Αρμπελόα στο δεξί άκρο, νομίζω ο Καρβάλιο μπορεί να μένει εύκολα πάγκο. Δηλαδή το δίδυμο Πέπε-Ράμος στην άμυνα, είναι το καλύτερο που έχουμε δει εδώ και χρόνια στη Ρεάλ. Καγεχόν καλός, χρειάζεται τέτοια παιχνίδια για να δείχνει οτι αξίζει, αλλά προφανώς θα μπαίνει βασικός μόνο σε τέτοια παιχνίδια δυστυχώς γι' αυτόν. Hamit <3 <3 (καλός είναι παιδιά, όπως σωστά είπε ο Cygnus για κύπελλο κτλ, μια χαρά). Τέλος, ο Μπενζεμά, στον οποίο πάντα πίστευα, δείχνει οτι έχει γίνει κορυφαίος. Του αξίζουν πολλά μπράβο. Και η σχέση που έχει με τον Higuain, δεδομένου οτι ανταγωνίζονται για την ίδια θέση, είναι φανταστική και αξιοζήλευτη. Τα εύσημα και εδώ πηγαίνουν στον Μουρίνιο. Ακόμα μερικοί αμφισβητούν την αξία του και τον λένε τσαρλατάνο κτλ. Οκ, δεκτό. Edit: Αα, ozil. Τι άλλο να πούμε για αυτόν τον παίχτη. Μου θυμίζει Ζιντάν ρε παιδιά. Μπορεί μέσα στο γήπεδο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει βήματα καν, να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις. Απίστευτη τεχνική, ξέρει όλο το γήπεδο απ' έξω, ευφυής. Όταν πιάνει απόδοση είναι χάρμα οφθαλμών. Πολλές φορές δυστυχώς χαραμίζεται στο δεξί άκρο.
Wael90 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αναπολώ τα ποστ που έβγαζαν το επιθετικό μας δίδυμο χαμηλότερα κι από top40 αυτήν την στιγμή. Λατρεύω και τους 2 και όντως όταν έχεις τέτοιους παίκτες που σε άλλες συνθήκες θα ήταν στα μαχαίρια, να συνεργάζονται και να 'ναι τόσο δεμένοι, αυτό λέει πολλά από μόνο του.
Sred Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Xαλαρα το πηγε η Μαδριτη και κερδισε με 6 γκολακια.. Ο Ιγκουαιν εβαλε γκολαρα,ο Καχεγιον με τρελανε και ο μΠενζεμα σοβαρος για ακομα ενα ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα