Wael90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το να λες πως ο Cristiano Ronaldo καταστρέφει το ποδόσφαιρο δείχνει καθαρό και αγνό κόμπλεξ. Μ' αρέσει που ανέφερες και τον Messi. Ένα δαχτυλάκι σε οπαδούς που βρίζουν την χώρα σου είναι ποινικό αδίκημα, το να κλωτσάς όμως την μπάλα στα μούτρα μερικών οπαδών που έχουν πληρώσει για να δουν παιχνίδι κι όχι για να χειραγωγηθούν είναι πάνω στην ένταση της στιγμής και απλά ξεχνιέται. Προπαγανδισμός σε όλο το μεγαλείο του.
Steven Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καθόλου κόμπεξ, είναι η πραγματικότητα. Εξαρτάται βέβαια πως το βλέπεις. Άμα είσαι Real, βουτάει ο Ronaldo και κερδίζεις αγώνες χαίρεσαι. Άμα είσαι με τους αντιπάλους της Real θες να του σπάσεις τα μούτρα και άμα απλά βλέπεις μπάλα ένα βράδυ σπίτι σου εκνευρίζεσαι πολύ. Κανείς δε μίλησε για ποινικό αδίκημα. Βάζουμε λέξεις? Μιλάμε καθαρά και μόνο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενός προτύπου (γιατί είναι είτε μου αρέσει είτε όχι) του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ούτε καν ανέφερα την ενέργεια αυτή του Messi, αλλά εσύ υποθέτεις ότι τη ξεχνάμε. Τον αγώνα εκείνο λοιπόν τον έβλεπα και όταν το έκανε (που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ με βάση τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ήταν δικαιωμά του γιατί η μπάλα ήταν ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου) είπα ότι κάνει μαλακίες. Όπως και το λεω όταν ο θεατρίνος της Barcelona, Pedro κάνει μακροβούτια. Βέβαια για τον Messi και τον κάθε Messi μπορείς να βρεις 2-3-4 περιστατικά στη καριέρα τους. Όλοι κάποια στιγμή σπάνε. Και ο Zidane έριξε τη κεφαλιά και ο Totti είχε φτύσει τότε τον αντίπαλο, κανείς δεν τους αντιμετωπίζει έτσι. Ο Ronaldo έχει 2-3-4 περιστατικά το μήνα και εκεί έγκειται η διαφορά. Οπότε καμία απολύτως προπαγάνδα, μάλλον εσύ φοράς γυαλιά CR7..
Wael90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καθόλου κόμπεξ, είναι η πραγματικότητα. Εξαρτάται βέβαια πως το βλέπεις. Άμα είσαι Real, βουτάει ο Ronaldo και κερδίζεις αγώνες χαίρεσαι. Άμα είσαι με τους αντιπάλους της Real θες να του σπάσεις τα μούτρα και άμα απλά βλέπεις μπάλα ένα βράδυ σπίτι σου εκνευρίζεσαι πολύ. Αν τον δω και κάνει βλακείες οι οποίες επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας τότε θα αντιδράσω. Από την στιγμή που βάζει 50 γκολ όμως τι να κάνω; Αυτός είναι ο χαρακτήρας του.. Και περί των 20 πέναλτι που ανέφερες.. Ποιά 20; 7 χτύπησε πέρυσι και δεν τα κέρδισε όλα αυτός.. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημά σου. Κανείς δε μίλησε για ποινικό αδίκημα. Βάζουμε λέξεις? Μιλάμε καθαρά και μόνο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενός προτύπου (γιατί είναι είτε μου αρέσει είτε όχι) του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Παρομοιάζω την κατάσταση, δεν βάζω λέξεις σε κανέναν. Σίγουρα δεν είναι πρότυπο για τους Βόσνιους.. Ο άνθρωπος έχει δεκάδες και ίσως εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς παντού οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς, δεν νομίζω πως μερικά τέτοια περιστατικά θα του κοστίσουν τόσο. Είναι ποδοσφαιριστής και από τους καλύτερους που έχουν περάσει ποτέ, αυτό μετράει. Όταν προσλαμβάνεις έναν προπονητή, δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο από το να ελέγχει σωστά την ομάδα και να σηκώνει κούπες. Το πως το κάνει είναι δικό του θέμα και σε όποιον αρέσει. Αν εσένα σπάνε τα νεύρα σου να τον βλέπεις, είναι δικό σου θέμα. Άλλοι νιώθουν το ίδιο με εσένα, άλλοι νιώθουν δέος, θαυμασμός, αδιαφορία.. Γούστα είναι αυτά. Δεν μπορείς να λες όμως πως καταστρέφει και το ποδόσφαιρο.. Ο τζόγος καταστρέφει το ποδόσφαιρο.. Η βία το καταστρέφει.. Ο Cristiano ΟΧΙ. Έλεος. Ούτε καν ανέφερα την ενέργεια αυτή του Messi, αλλά εσύ υποθέτεις ότι τη ξεχνάμε. Τον αγώνα εκείνο λοιπόν τον έβλεπα και όταν το έκανε (που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ με βάση τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ήταν δικαιωμά του γιατί η μπάλα ήταν ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου) είπα ότι κάνει μαλακίες. Όπως και το λεω όταν ο θεατρίνος της Barcelona, Pedro κάνει μακροβούτια. Θεωρητικά λοιπόν και με βάση τους κανονισμούς, οι Βόσνιοι παρενοχλούσαν τον παίκτη ενώ ήταν εντός αγωνιστικού χώρου και έκανε την δουλειά του. Δεν στέκει αυτό που λέμε, ακόμα κι έτσι παραμένει άσεμνο το όλο θέμα αλλά τι είναι χειρότερο; Να ασκείς έμμεσα βία πάνω στους οπαδούς (γιατί καταλάθος ΔΕΝ το έκανε) ή να ανταποδώσεις την αγένεια και το θράσος μερικών με τον ίδιο και ίσως πιό επιεικες τρόπο; Βέβαια για τον Messi και τον κάθε Messi μπορείς να βρεις 2-3-4 περιστατικά στη καριέρα τους. Όλοι κάποια στιγμή σπάνε. Και ο Zidane έριξε τη κεφαλιά και ο Totti είχε φτύσει τότε τον αντίπαλο, κανείς δεν τους αντιμετωπίζει έτσι. Ο Ronaldo έχει 2-3-4 περιστατικά το μήνα και εκεί έγκειται η διαφορά. Οπότε καμία απολύτως προπαγάνδα, μάλλον εσύ φοράς γυαλιά CR7.. Για πες μου αυτά τα 2-3-4 περιστατικά τον μήνα.. Για τους 3 προηγούμενους μήνες ας πούμε, μιας και είσαι τόσο σίγουρος.
demessakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Όλος ο πλανήτης; Δηλαδή οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας της Ρεάλ ή της Πορτογαλίας στα παιχνίδια; Νομίζω πως τα 36.000.000 άτομα της σελίδας του στο facebook μόνο, και εγώ, διαφωνούμε μαζί σου. Και η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει κιόλας η άποψή σου, αναφέρεσαι στην προσωπική σου δυσαρέσκεια κι όχι στο τι συμβαίνει αντικειμενικά.. Αν αξιωθείς να δεις αυτόν τον "άμυαλο" να παίζει μπάλα ή να περνάει από μπροστά σου, να τον γιουχάρεις, να φωνάξεις "Messi" μέχρι να κοκκινήσεις ολόκληρος και να τον στοχεύσεις με laser. Και που 'σαι, αν ήσουν στην θέση του και σου έβριζαν οικογένεια, ομάδα, χώρα και σου λέγανε και να πεθάνεις επί 7 χρόνια, ας έλεγες ευχαριστώ. Αυτός δεν είναι έτσι. Η μόνη βλακεία του ήταν που δεν σήκωσε και το άλλο χέρι να 'ναι 2 τα δάχτυλα. Μην κρατάς, μόνο ότι σε συμφέρει!!! Έγραψα όλος ο κόσμος, ΕΚΤΟΣ από αυτούς που νομίζουν, πως παίρνουν ποσοστά από τα εκατομμύρια που βάζει ο C.Ronaldo στην τσέπη. Το "όλος ο κόσμος", είναι τρόπος του λέγειν. Εφ΄ όσον όμως είσαι λάτρης των αριθμών, ας το ξεκαθαρίσω: Όλος ο κόσμος εκτός από: - Τους φανατικούς οπαδούς της Real Madrid (αυτοί που πιστεύουν πως ο δικτάτορας Franco, ήταν με το μέρος των Καταλανών ). - Τους Πορτογάλους οπαδούς της Sporting Lisbon (γιατί δεν νομίζω να τον υποστηρίζει κάποιος που υποστηρίζει άλλη ομάδα, π.χ. Porto ) - Όλους τους άμυαλους, που δεν ξέρουν καθόλου ιστορία, και θεωρούν πως η Barcelona είναι ομάδα διετίας ή τριετίας ή τετραετίας. - Όσοι ξέρουν, απλά προσπαθούν να ξεχάσουν την ιστορία . - Όσοι δεν πιστεύουν σε αυτό που βλέπουν, αλλά πιστεύουν, αυτό που βλέπει ο Γεωργίου, ο Θεοφιλόπουλος και ο Σωτηρακόπουλος (3 τυχαία ονόματα μιας απέραντης λίστας). - Όσοι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. - Και τελευταίο και καλύτερο όσοι βγάζουν περισσότερα φράγκα από τον ίδιο τον C.Ronaldo. Όλοι αυτοί πόσοι να 'ναι; Εσύ είπες 36.000.001 άτομα, εγώ θα σου πω 3.000.000.000 . Ικανοποιημένος; Όχι; Να πω 5.000.000.000; Καλύτερα τώρα; Να το κάνω 6.000.000.000 ; Να κάνω μήπως 7 δις; Δηλαδή όλος ο κόσμος τον αγαπάει, και ότι όλα αυτά είναι στημένα; Ή έστω πως αυτοί που τον βρίζουν είναι η συντριπτική μειοψηφία; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά εσύ τι κέρδος έχεις από αυτό; Μήπως παίρνεις ποσοστά από τα εκατομμύρια που βάζει ο ίδιος στην τσέπη του; Αν ναι, πες μου να μπω κι εγώ στο κλάμπ... Όταν οποιοσδήποτε, δεν σέβεται τον αντίπαλο, μην περιμένεις από τον λαό, να τον ακολουθεί. Να σου θυμίσω την κόντρα που είχε με τον Παντιάνι (πάνω σε αυτό στηρίχτηκα και έγραψα το τελευταίο και καλύτερο της προηγούμενης παραγράφου); Μάλον θα την έχεις ακουστά. Αν όχι, ψάξε στο google. Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ενός, και τι θα έκανες, αν ήσουν στην θέση του άλλου; Ήσουν με το μέρος του Παντιάνι, ή με του C. Ronaldo; Θέλω απάντηση σε αυτό, γιατί έχει ψωμί εδώ πέρα. Αν δεν με συνέφερε, θα έγραφα κι εγώ με την σειρά μου, πως δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου, για να σε μειώσω, αλλά δεν θα το κάνω... Αν ερχόταν ο C.Ropnaldo στον πατέρα σου, και έλεγε τα ίδια, πως θα αντιδρούσες; Μήπως θα τον έπαιρνες στο κυνήγι, για να... πάρεις αυτόγραφο; Θέλω απάντηση και σε αυτό. Το παραπάνω, δεν είναι προσωπική μου άποψη, ούτε και προσωπική μου κόντρα με έναν ανώριμο ποδοσφαιριστή. Αλλά του Παντιάνι. Και απ' ότι βλέπω αρκετοί ενστερνίζονται... την άποψη του Παντιάνι. Αν τύχαινε και περνούσε από μπροστά μου, οποιοσδήποτε ανώριμος, θα τον έπαιρνα στο ψιλό. Ξέρεις τώρα. Θα του έλεγα τι ωραία μπάλα παίζει στην Μάντσεστερ κι έτσι. Αν μου έλεγε πως έφυγε από κει, θα του έλεγα, αν επέστρεψε πίσω στην Βραζιλία. Ή αν σταμάτησε γενικά το μπάσκετ. Ξέρεις τώρα.... Τέλος, αν είσαι διατεθειμένος, να με πληρώνεις με τα εκατομμύρια που πληρώνεται ο ίδιος, τότε κι εγώ θα έιμαι πρόθυμος... να με πεθάνεις στα λόγια . Ακόμα και να φωνάζεις "Messi" ή "C.Ronaldo", ή ότι άλλο θες, μέχρι να κοκκινήσεις, πρασινίσεις, κιτρινίσεις, ή ότι άλλο θες. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα . ΥΓ. Για την φάση που ο Messi, βάρεσε την μπάλα, πάνω στους θεατές, να σου θυμίσω πως στον αγώνα εκείνον, αλλά και σε όσους προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν είναι απολύτως φυσιολογικό, να υπάρχουν και πάσες, σέντρες ή σουτ, που βγαίνουν και εκτός περιοχής. Αν θυμάμαι καλά, πριν την φάση με τον Messi, είχε προηγηθεί σουτ κανονικό, δικού σας παίχτη ο οποίος σημάδεψε τον γάμο του καραγκιόζη (κοινώς, πέτυχε άτομα που παρευρίσκοντο στο γήπεδο). Γιατι δεν το αναλύεις αυτό; Ας μην αναφερθώ στα εκτός εστίας φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα σου λέει κάτι το όνομα αυτό.
Cygnus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καταρχήν δεν μπορείς να κράζεις τον Ronaldo και να δικαιολογείς τον Messi. Και οι δύο πράξεις είναι κατακριτέες και δε θα μπω σε λογική σύγκρισης ούτε στη λογική να δικαιολογήσω τον δικό μου που μπαίνετε όλοι . Κατακριτέος ο Ronaldo για το χθεσινό μεσαίο δάχτυλο καθώς είναι επαγγελματίας και δε θα πρέπει να απαντά σε προκλήσεις. Στην τελική ας απαντήσει σήμερα (ή αύριο, όποτε είναι) στο γήπεδο να το βουλώσουν μια και καλή οι Βόσνιοι. Τώρα η πραγματική συζήτηση είναι κατά πόσο γουστάρεις έναν ποδοσφαιριστή σαν ποδοσφαιριστή ή σαν μίγμα ποδοσφαιριστή-ανθρώπου.
Wael90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Έχετε μου φαίνεται σοβαρό πρόβλημα με τον παίκτη. Δεν απαίτησα να τον σεβαστείτε, ξέρω πως δεν πρόκειται να γίνει γιατί αν εγώ φοράω γυαλιά CR7, εσείς με την σειρά σας φοράτε μπλουζάκια "we hate CR". Τι θες να σου πω για τον Pandiani; Πως δεν ήταν σωστή η κίνηση του Cristiano; Δεν ήταν σωστή.. Δεν ασχολίθηκα όμως, δεν ξέρω τι μπορεί να είπαν μεταξύ τους.. Που ξέρουμε τι τον ρώτησε και τι του είπε; Γιατί δηλαδή οι περισσότεροι παίρνουνε το μέρος του Pandiani; Επειδή έχει λιγότερους "haters" από τον Ronaldo; Γιατί όποιος συνεργάζεται με τον Ronaldo έχει τα καλύτερα λόγια να πει όπως το τι καλός φίλος, άνθρωπος και "εργάτης" αυτού που κάνει είναι; Εκεί φαίνεται ο επαγγελματίας για εμένα, στο τι έχουν να πουν για εσένα οι συνεργάτες σου, το πόσο συνετός είσαι στην δουλειά σου κι όχι τι κράζουν οι οπαδοί και δημοσιογράφοι. Δεν υπάρχει ομάδα αυτήν την στιγμή που δεν θα ήθελε τον Cristiano στο ρόστερ της κι όποιος διαφωνεί τότε μάλλον θα 'ναι για προσωπικούς λόγους κι όχι για κάτι δηλώσεις και κάτι χειρονομίες που ασκεί ο Ronaldo απέναντι στους άμυαλους που πάνε γήπεδο να βρίσουν και να κράξουν παρά να δουν μπάλα.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή εσύ δεν κατακρίνεις το "παίρνω πιο πολλά λεφτά απο εσένα" που είπε στον Παντιάνι; Αν όχι, στρουθοκαμηλίζεις απλά. Και μου αρέσει που αναρωτιέστε γιατί ο μισός ποδοσφαιρικός πλανήτης κάνει εμετό στο άκουσμα του Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια. Και επίσης μιλάς για την πράξη του Μέσι σαν να είναι πρωτότυπη σε ποδοσφαρικά γήπεδα. Να κλωτσήσει την μπάλα κάποιος σε εξέδρα. Όταν μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι είχε φάει εκείνη μέχρι εκείνη την στιγμή 143375 κλωτσιές απο τα δρεπάνια...
Wael90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή εσύ δεν κατακρίνεις το "παίρνω πιο πολλά λεφτά απο εσένα" που είπε στον Παντιάνι; Αν όχι, στρουθοκαμηλίζεις απλά. Και μου αρέσει που αναρωτιέστε γιατί ο μισός ποδοσφαιρικός πλανήτης κάνει εμετό στο άκουσμα του Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια. Και επίσης μιλάς για την πράξη του Μέσι σαν να είναι πρωτότυπη σε ποδοσφαρικά γήπεδα. Να κλωτσήσει την μπάλα κάποιος σε εξέδρα. Όταν μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι είχε φάει εκείνη μέχρι εκείνη την στιγμή 143375 κλωτσιές απο τα δρεπάνια... Και ξαναρωτώ, που ξέρεις πως του είπε αυτό το πράγμα ακριβώς; Στο είπε ο Pandiani; Διάβασες μήπως τα χείλη του; Δεν διάβασες τι έγραψα; Είπα πως ΑΝ είπε κάτι τέτοιο, δεν ήταν σωστό.. ΑΝ το είπε. Απλά είναι εύκολο όταν μισείς κάτι ή κάποιον να πιστέψεις οτιδήποτε λέγεται εναντίον του χωρίς να το ψάξεις. Κανείς δεν αναρωτιέται, ξέρουμε πως δεν αρέσει σε πολλούς, αυτό είναι το στυλ του και αυτός είναι ο χαρακτήρας του.. Αυτοί λοιπόν που κάνουν εμετό στο άκουσμά του (ο μισός ποδοσφαιρικός πλανήτης για εσένα), θα έπρεπε να θαμπώνονται όταν βάζει κάνει τρίπλες με την πλάτη, βάζει φάουλ από τα 35 μέτρα, βάζει γκολ με τακουνάκια κλπ κλπ.. Όσοι δεν το αναγνωρίζουν αυτό είναι υποκριτές για εμένα. Και φυσικά και είναι πρωτοφανέστατη η ενέργεια του κοντού, βρες μου άλλη φάση όπου παίκτης σουτάρει σκόπιμα την μπάλα στα μούτρα των οπαδών και όποιον πάρει ο Χάρος.. Η καραμέλα με τα δρεπάνια που κολλάει πάλι; Άλλη φορά τότε αν έχει νευράκια να πετάξει και τα παπούτσια του στον κόσμο και καμιά πέτρα μαζί να εκτονωθεί.. Και μετά είχε και το θράσος να ζητήσει και τα ρέστα..
Cygnus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 "Κάνει εμετό στο όνομά του ο μισός πλανήτης", "143375 κλωτσιές", "δρεπάνια". Μου αρέσει που πάτε να μας το παίξετε αντικειμενικοί οι φέροντες γυαλιά άλλου χρώματος. Και που να χτυπάτε τον κwλο σας, η πράξη του Messi δεν είναι συνηθισμένη. Ήμαρτον πια κολλημένοι.
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και οι δύο ξεφεύγουν. Και είναι λογικό. Είναι μικροί, έχουν πάρει απίστευτα λεφτά, έχουν κάνει απίστευτες επιτυχίες. Αλλά να πάνε στην προπόνηση να τον βρίζουν; Εντάξει. Μεγαλύτερη σημασία έχει που και οι δύο δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είναι σωστοί στη δουλειά τους, και το σημαντικότερο οι συμπαίχτες τους δεν λένε άσχημα λόγια. Απο κει και πέρα, αξία παραπάνω του δίνουν οι haters του Ρονάλντο και του Μέσι.
demessakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καταρχήν δεν μπορείς να κράζεις τον Ronaldo και να δικαιολογείς τον Messi. Και οι δύο πράξεις είναι κατακριτέες και δε θα μπω σε λογική σύγκρισης ούτε στη λογική να δικαιολογήσω τον δικό μου που μπαίνετε όλοι . Κατακριτέος ο Ronaldo για το χθεσινό μεσαίο δάχτυλο καθώς είναι επαγγελματίας και δε θα πρέπει να απαντά σε προκλήσεις. Στην τελική ας απαντήσει σήμερα (ή αύριο, όποτε είναι) στο γήπεδο να το βουλώσουν μια και καλή οι Βόσνιοι. Τώρα η πραγματική συζήτηση είναι κατά πόσο γουστάρεις έναν ποδοσφαιριστή σαν ποδοσφαιριστή ή σαν μίγμα ποδοσφαιριστή-ανθρώπου. Μα αν πουλούσε ειρωνία και ο Messi στον οποιονδήποτε καταξιωμένο και αγαπητό ποδοσφαιριστή, όπως είναι και ο συμπαθής εδώ και πολλά χρόνια Παντιάνι (από εποχές Ντέπορ), τότε σαφώς και θα τον κατέκρινα. Αλλά να λες πως είναι κατακριτέα η συμπεριφορά του, όταν έβγαλε την μπάλα πλάγιο, και η μπάλα πήγε με δύναμη στους θεατές, τότε, πως θα χαρακτήριζες ένα άστοχα εκτελεσμένο φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος ή ακόμη και του C. Ronaldo; Τα θεωρείς επίσης κατακριτέα; Θέλω απαντήσεις, για να καταλάβω, γιατί ακριβώς σε ενοχλεί το ένα από το άλλο, ενώ και οι 2 φάσεις, είναι ακριβώς ολόιδιες. Έχετε μου φαίνεται σοβαρό πρόβλημα με τον παίκτη. Δεν απαίτησα να τον σεβαστείτε, ξέρω πως δεν πρόκειται να γίνει γιατί αν εγώ φοράω γυαλιά CR7, εσείς με την σειρά σας φοράτε μπλουζάκια "we hate CR". Τι θες να σου πω για τον Pandiani; Πως δεν ήταν σωστή η κίνηση του Cristiano; Δεν ήταν σωστή.. Δεν ασχολίθηκα όμως, δεν ξέρω τι μπορεί να είπαν μεταξύ τους.. Που ξέρουμε τι τον ρώτησε και τι του είπε; Γιατί δηλαδή οι περισσότεροι παίρνουνε το μέρος του Pandiani; Επειδή έχει λιγότερους "haters" από τον Ronaldo; Γιατί όποιος συνεργάζεται με τον Ronaldo έχει τα καλύτερα λόγια να πει όπως το τι καλός φίλος, άνθρωπος και "εργάτης" αυτού που κάνει είναι; Εκεί φαίνεται ο επαγγελματίας για εμένα, στο τι έχουν να πουν για εσένα οι συνεργάτες σου, το πόσο συνετός είσαι στην δουλειά σου κι όχι τι κράζουν οι οπαδοί και δημοσιογράφοι. Δεν υπάρχει ομάδα αυτήν την στιγμή που δεν θα ήθελε τον Cristiano στο ρόστερ της κι όποιος διαφωνεί τότε μάλλον θα 'ναι για προσωπικούς λόγους κι όχι για κάτι δηλώσεις και κάτι χειρονομίες που ασκεί ο Ronaldo απέναντι στους άμυαλους που πάνε γήπεδο να βρίσουν και να κράξουν παρά να δουν μπάλα. Επειδή δεν ξέρεις κάποια πράγματα, να σου πω κάτι στα πολύ γρήγορα. Από άρθρο δημοσιογράφου πριν 2 χρόνια. Το ξεκαθαρίζω, γιατί ήταν από εποχή που δεν είχατε για προπονητή... το νούμερο. Δεν ξέρω τι κάνει αυτήν την στιγμή -υποψιάζομαι πως οι βοηθοί του παραπάνω νούμερου, θα έχουν αρχίσει τις χημείες... κυριολεκτικά. Ήδη κάποια σημάδια, έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν... - και ούτε ξέρω τι θα κάνει αύριο. Λοιπόν, ο δημοσιογράφος, πήγε και είδε τις προπονήσεις των 2 αιωνίων. Λοιπόν, από αυτά που έγραφε, εντύπωση του έκανε η πειθαρχία που επικρατούσε στην προπόνηση των Καταλανών (με μόνη εξαίρεση τον Ντάνι Αλβες, που έκανε τα δικά του), ενώ στην προπόνηση της Ρεάλ, επικρατούσε ΤΟ ΧΑΟΣ. Από αυτό βγάζεις εύκολα το συμπέρασμα... το αυτονόητο συμπέρασμα (συνέπεια, εργατικότητα, κλπ κλπ). Όσο για τα άλλα που αναφέρεις (μη bold), είναι λόγια που ίσως να πήγαιναν σε κάποιον άλλον. Αν αποδέκτης τους, ήμουν εγώ, τότε να ξεκαθαρίσω πως τα θεωρώ λόγια κομπλεξισμού και φτηνών δικαιολογιών, και τα οποία είναι ανάξια σχολιασμού. Με συγχωρείς, αλλά το κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι, είναι κατά πολύ ανώτερο από την αντικειμενική άποψη ορισμένων. Με αποτέλεσμα, να προσπαθούν να διαστρεβλώνουν τα πάντα, σε σημείο, που αν τα μμε, γράψουν κάτι καλό, ως προς το συμφέρον αυτών, το "θεωρούν" αντικειμενικό ρεπορτάζ, ενώ στην αντιθετη περίπτωση, απλά μεταμορφώνεται σε "δεν ξέρω τι μπορεί να είπαν μεταξύ τους.. Που ξέρουμε τι τον ρώτησε και τι του είπε;"... ΥΓ. Για να δεις, πόσο μακριά πάει το κόμπλεξ μου και πόσο μπλε-κόκκινα είναι τα γυαλιά που φοράω, να σου πω, πως ο C. Ronaldo, μαζί με τον Κασίγιας, ήταν από τους ελάχιστους από την ομάδα σου, που κράτησαν ένα κάποιο επίπεδο στα μεταξύ μας παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά. Που σημαίνει, πως και ο C. Ronaldo, προτιμάει το ποδόσφαιρο από το κικμπόξινγκ των περισσοτέρων.(Εντάξει, για τον Κασίγιας, λέω εδώ και χρόνια, πως παίζει σε λάθος ομάδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)
Cygnus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μα αν πουλούσε ειρωνία και ο Messi στον οποιονδήποτε καταξιωμένο και αγαπητό ποδοσφαιριστή, όπως είναι και ο συμπαθής εδώ και πολλά χρόνια Παντιάνι (από εποχές Ντέπορ), τότε σαφώς και θα τον κατέκρινα. Αλλά να λες πως είναι κατακριτέα η συμπεριφορά του, όταν έβγαλε την μπάλα πλάγιο, και η μπάλα πήγε με δύναμη στους θεατές, τότε, πως θα χαρακτήριζες ένα άστοχα εκτελεσμένο φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος ή ακόμη και του C. Ronaldo; Τα θεωρείς επίσης κατακριτέα; Θέλω απαντήσεις, για να καταλάβω, γιατί ακριβώς σε ενοχλεί το ένα από το άλλο, ενώ και οι 2 φάσεις, είναι ακριβώς ολόιδιες. Μάλλον άδικα προσπαθώ να συνεννοηθώ με μερικούς εδώ μέσα. Και επειδή διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα κατά πως σας συμφέρει ιδού το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=BnesOQTbWeQ Η μπάλα κυλάει γρήγορα προς το πλάγιο, ο Messi κάνει σπριντ να την προλάβει (ουδέν κατακριτέο) και, ενώ πιθανόν η μπάλα να έχει ήδη βγει, την κλωτσάει επιδεικτικά προς τους οπαδούς. Τώρα αν εσύ και μερικοί άλλοι Καταλανοί θέλετε να με πείσετε ότι αυτό είναι το ίδιο με ένα άστοχο φάουλ του Ronaldo ή του οποιοδήποτε συγγνώμη αλλά κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Εξάλλου έχω ήδη κατακρίνει την ενέργεια του Ronaldo σε αντίθεση με εσάς που ό,τι κάνουν οι παιχταράδες σας είναι αγγελικά πλασμένο. Και εδώ σταματώ κάθε περαιτέρω προσπάθεια να συνεννοηθώ με κολλημένα μυαλά.
Wael90 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μα αν πουλούσε ειρωνία και ο Messi στον οποιονδήποτε καταξιωμένο και αγαπητό ποδοσφαιριστή, όπως είναι και ο συμπαθής εδώ και πολλά χρόνια Παντιάνι (από εποχές Ντέπορ), τότε σαφώς και θα τον κατέκρινα. Αλλά να λες πως είναι κατακριτέα η συμπεριφορά του, όταν έβγαλε την μπάλα πλάγιο, και η μπάλα πήγε με δύναμη στους θεατές, τότε, πως θα χαρακτήριζες ένα άστοχα εκτελεσμένο φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος ή ακόμη και του C. Ronaldo; Τα θεωρείς επίσης κατακριτέα; Θέλω απαντήσεις, για να καταλάβω, γιατί ακριβώς σε ενοχλεί το ένα από το άλλο, ενώ και οι 2 φάσεις, είναι ακριβώς ολόιδιες. Καταξιωμένος και αγαπητός και συμπαθής; Στους οπαδούς της ομάδας του να φανταστώ.. Τι δεν καταλαβαίνεις από την "σύγκρισή" σου..; Άλλο όταν γίνεται κατά λάθος και είναι μέσα στο παιχνίδι κι άλλο να το κάνεις επίτηδες και να μην σε νοιάζει στην τελική, να γυρνάς την πλάτη σου και να φεύγεις.. Πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος; Ακόμα και στα κατά λάθος, υπάρχουν περιπτώσεις παίκτη που ζητάνε συγνώμη από τον κόσμο.. http://www.youtube.com/watch?v=ub842qIfVZQ Και βίντεο ΣΟΚ!!! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=qdJU9q8eiA0 Επειδή δεν ξέρεις κάποια πράγματα, να σου πω κάτι στα πολύ γρήγορα. Από άρθρο δημοσιογράφου πριν 2 χρόνια. Το ξεκαθαρίζω, γιατί ήταν από εποχή που δεν είχατε για προπονητή... το νούμερο. Δεν ξέρω τι κάνει αυτήν την στιγμή -υποψιάζομαι πως οι βοηθοί του παραπάνω νούμερου, θα έχουν αρχίσει τις χημείες... κυριολεκτικά. Ήδη κάποια σημάδια, έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν... - και ούτε ξέρω τι θα κάνει αύριο. Λοιπόν, ο δημοσιογράφος, πήγε και είδε τις προπονήσεις των 2 αιωνίων. Λοιπόν, από αυτά που έγραφε, εντύπωση του έκανε η πειθαρχία που επικρατούσε στην προπόνηση των Καταλανών (με μόνη εξαίρεση τον Ντάνι Αλβες, που έκανε τα δικά του), ενώ στην προπόνηση της Ρεάλ, επικρατούσε ΤΟ ΧΑΟΣ. Από αυτό βγάζεις εύκολα το συμπέρασμα... το αυτονόητο συμπέρασμα (συνέπεια, εργατικότητα, κλπ κλπ). Που.. ΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ το πως έκανα προπόνηση ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ; Είμαστε σοβαροί τώρα; Σαν να μαλώνουμε για τα αυτοκίνητά μας και εσύ να μου λες "Ναι αλλά εμένα έχει περισσότερο αέρα στα λάστιχα"! Για να σου απαντήσω όμως, με Pellegrini ήμουν ένα τσίρκο και το ξέρω, αυτόν τον προπονητή δεν τον γούσταρα, δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ομάδα.
flik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 @demessakis: Ακριβώς ολόιδιες οι φάσεις; Χάνεις τη βάση σου και για άλλα πράγματα που έχεις δίκιο με αυτό που λες.
demessakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον άδικα προσπαθώ να συνεννοηθώ με μερικούς εδώ μέσα. Και επειδή διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα κατά πως σας συμφέρει ιδού το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=BnesOQTbWeQ Η μπάλα κυλάει γρήγορα προς το πλάγιο, ο Messi κάνει σπριντ να την προλάβει (ουδέν κατακριτέο) και, ενώ πιθανόν η μπάλα να έχει ήδη βγει, την κλωτσάει επιδεικτικά προς τους οπαδούς. Τώρα αν εσύ και μερικοί άλλοι Καταλανοί θέλετε να με πείσετε ότι αυτό είναι το ίδιο με ένα άστοχο φάουλ του Ronaldo ή του οποιοδήποτε συγγνώμη αλλά κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Εξάλλου έχω ήδη κατακρίνει την ενέργεια του Ronaldo σε αντίθεση με εσάς που ό,τι κάνουν οι παιχταράδες σας είναι αγγελικά πλασμένο. Και εδώ σταματώ κάθε περαιτέρω προσπάθεια να συνεννοηθώ με κολλημένα μυαλά. Εφόσον ο συνομιλητής σου, σου έκανε μια διπλή ερώτηση, που απέφυγες να απαντήσεις, τότε, με συγχωρείς, αλλά δεν νομίζεις πως πρέπει να κάνεις προσπάθεια, ώστε να κάνουμε διάλογο; Αν έχουμε 2 πράξεις όπου το αποτέλεσμα, είναι το ίδιο και το αυτό, τί είναι αυτό που τα διαχωρίζει; Το χρώμα που είχε η κάλτσα, αυτού που κλώτσησε την μπάλα; Εγώ, δυστυχώς για σένα, δεν έχω μάθει να ξεχωρίζω τα ίδια. Αν είναι να συνεχίσεις να διαχωρίζεις τα ίδια, τότε καλύτερα μην απαντάς. (Για την ιστορία, ο Ρομπέρτο Κάρλος, δεν είναι ο οποιοσδήποτε, αλλά το καλύτερο αριστερό μπακ, που έχω δει ποτέ μου, ο οποίος είχε ίσως το πιο δυνατό αριστερό πόδι, και ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα που υποστηρίζεις τώρα. Επειδή δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, δεν θα ήθελα να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου...) Καταξιωμένος και αγαπητός και συμπαθής; Στους οπαδούς της ομάδας του να φανταστώ.. Τι δεν καταλαβαίνεις από την "σύγκρισή" σου..; Άλλο όταν γίνεται κατά λάθος και είναι μέσα στο παιχνίδι κι άλλο να το κάνεις επίτηδες και να μην σε νοιάζει στην τελική, να γυρνάς την πλάτη σου και να φεύγεις.. Πραγματικά είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος; Ακόμα και στα κατά λάθος, υπάρχουν περιπτώσεις παίκτη που ζητάνε συγνώμη από τον κόσμο.. http://www.youtube.com/watch?v=ub842qIfVZQ Και βίντεο ΣΟΚ!!! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=qdJU9q8eiA0 Που.. ΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ το πως έκανα προπόνηση ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ; Είμαστε σοβαροί τώρα; Σαν να μαλώνουμε για τα αυτοκίνητά μας και εσύ να μου λες "Ναι αλλά εμένα έχει περισσότερο αέρα στα λάστιχα"! Για να σου απαντήσω όμως, με Pellegrini ήμουν ένα τσίρκο και το ξέρω, αυτόν τον προπονητή δεν τον γούσταρα, δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ομάδα. Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Συνεχίζοντας να διαβάζεις επιλεκτικά, θα με αναγκάσεις να επαναληφθώ, και δεν θέλω... Λοιπόν, Από άρθρο δημοσιογράφου πριν 2 χρόνια. Το ξεκαθαρίζω, γιατί ήταν από εποχή που δεν είχατε για προπονητή... το νούμερο. Δεν ξέρω τι κάνει αυτήν την στιγμή και ούτε ξέρω τι θα κάνει αύριο. Έστω τώρα ελπίζω να το διαβάσεις, και να το συγκρατήσεις. Για την πρώτη φράση, θα σου πω, την διαφορά ενός φιλάθλου κι ενός οπαδού. Ο φίλαθλος, αγαπάει το άθλημα. Ενώ ο οπαδός, είναι κολλημένος με την ομάδα του, και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο, σε σχέση με το άθλημα. Πολλές φορές, όταν η αγαπημένη του ομάδα παίξει αντιποδόσφαιρο, δεν θα την κριτικάρει, αλλά θα ψάξει εις βάθος, για να βρει τις πιο αστείες δικαιολογίες, για να μην την κράξει. Συνήθως ο πρώτος, έναν αδιάφορο (που μόνο αδιάφορος ποδοσφαιριστής, δεν ήταν ο Παντιάνι), δεν θα τον απασχολεί. Αντιθέτως μάλιστα, αν επάνω του στηρίζεται μια ολόκληρη ομάδα (όπως ο Παντιάνι), θα τον συμπαθεί. Όσον αφορά τον οπαδό, όποιος δεν φοράει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, τότε απλά όχι μόνο δεν θα έχουν λόγο για να τον θαυμάσουν, αλλά όλοι ξεκινούν από το "μισητός" στην κλίμακα του κάθε οπαδού. @demessakis: Ακριβώς ολόιδιες οι φάσεις; Χάνεις τη βάση σου και για άλλα πράγματα που έχεις δίκιο με αυτό που λες. Μα νομίζω πως η πιθανότητα τραυματισμού κάποιου που κάθετε στις κερκίδες, είναι η ίδια και στις 2 περιπτώσεις. Εκτός αν νομίζεις, πως η κάλτσα του ποδιού που θα κλοτσήσει την μπάλα, παίζει ρόλο και στον προκαλούμενο πόνο. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει, πως δεν παίζει ρόλο. Εσύ που ακριβώς διαφωνείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα