Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ντεμπουτο?

Τον πήραμε τραυματισμένο τον Sahin.. Υποτίθεται πως θα συνέχιζε ανάρρωση σε εμάς και θα έκανε προετοιμασία κανονικά.. Πάθαινε όμως υποτροπή στην υποτροπή.. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ, το να ξαναβλέπεις το #5 στο γήπεδο δίνει έναν ωραίο τόνο.. ^_^

Δημοσ.

Ναι. 4 εβδομάδες εκτός. Για να δούμε..

Το κακό είναι οτι ήταν σε φοβερή φόρμα.

Το καλό είναι οτι γενικά επειδή είναι νέος και πολύ αθλητικός, νομίζω θα επανέρθει εντός χρονικού ορίου στην σωματική κατάσταση που ήταν.

Τουλάχιστον ας επιστρέψει ο Κακά...έναν απο τους δύο τον χρειαζόμαστε.

Δημοσ.

Ναι. 4 εβδομάδες εκτός. Για να δούμε..

Το κακό είναι οτι ήταν σε φοβερή φόρμα.

Το καλό είναι οτι γενικά επειδή είναι νέος και πολύ αθλητικός, νομίζω θα επανέρθει εντός χρονικού ορίου στην σωματική κατάσταση που ήταν.

Τουλάχιστον ας επιστρέψει ο Κακά...έναν απο τους δύο τον χρειαζόμαστε.

Ο Kaka μάλλον θα κλαίγεται περισσότερο που θα χάσει τα φιλικά της Βραζιλίας παρά το ότι δεν μπορεί να παίξει αυτήν την στιγμή γενικώς.. Ούτε αυτός ξέρει τι ενοχλήσεις έχει.. Είδα την φάση που τραυματίστηκε ο Di Maria.. Πραγματικά από το πουθενά αλλά τι να κάνεις.. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα γιατί πέφτουν όλα τα δύσκολα παιχνίδια.

Δημοσ.

Στους Βόσνιους τι έκανε πάλι; Τους πειράζει το ότι έχει πιο ηλιοκαμμένο δέρμα από αυτούς; Απολίτιστα όντα, δεν φτάνει που τον βλέπουν στα 5 μέτρα και θα τον δουν και στο γήπεδο..

Δημοσ.

O Ronaldo το έχει συνηθίσει σίγουρα. Τουλάχιστον το γιουχάρισμα. Τώρα αν μέσα στον αγώνα γίνει υπερβολικό σίγουρα τον επηρεάζει.

Αλλά αυτό είναι τόσο συχνό φαινόμενο που νομίζω οτι όχι μόνο δεν τον επηρεάζει στην επίδοση του, αλλά τον βοηθάει κιόλας. Είναι τέτοιος τύπος παίχτη.

Αλλά φυσικά διαφωνώ με τη στάση των οπαδών. Λες και τους έχει βρίσει τη μάνα δηλαδή.

Δημοσ.

Καλά τους έκανε. Πόσο να αντέξει κι αυτός.

Σοβαρά; Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν επαγγελματίας...

Αλλά ακόμη και ως ερασιτέχνης (που θα διαφωνήσω μαζί σου, πάνω σε αυτό, μιας και τον θεωρώ, ακόμη, ανώριμο μεν, επαγγελματία δε), με την αντίδρασή του αυτή, πλέον τον κατατάσσω στους άμυαλους του ποδοσφαίρου. Αν αυτοί οι άμυαλοι, έκαναν ομάδα, θα είχαν... σπέσιαλ προπονητή ;) .

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θεωρώ ποιο σύντομα να σταματήσει να είναι ποδοσφαιριστής, παρά ανώριμος.

Αν έχεις το m@il του, πες του, πως όσο θα υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση. Και από την στιγμή, που ο ίδιος το συνεχίζει (βιτσίοζος), τότε θα συνεχίσει και όλος ο πλανήτης να τον πικάρει. Εκτός, βέβαια, από αυτούς, που νομίζουν πως παίρνουν ποσοστά από τα εκατομμύρια που βάζει στην τσέπη του...

Δημοσ.

Σοβαρά; Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν επαγγελματίας...

Αλλά ακόμη και ως ερασιτέχνης (που θα διαφωνήσω μαζί σου, πάνω σε αυτό, μιας και τον θεωρώ, ακόμη, ανώριμο μεν, επαγγελματία δε), με την αντίδρασή του αυτή, πλέον τον κατατάσσω στους άμυαλους του ποδοσφαίρου. Αν αυτοί οι άμυαλοι, έκαναν ομάδα, θα είχαν... σπέσιαλ προπονητή ;) .

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θεωρώ ποιο σύντομα να σταματήσει να είναι ποδοσφαιριστής, παρά ανώριμος.

Αν έχεις το m@il του, πες του, πως όσο θα υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση. Και από την στιγμή, που ο ίδιος το συνεχίζει (βιτσίοζος), τότε θα συνεχίσει και όλος ο πλανήτης να τον πικάρει. Εκτός, βέβαια, από αυτούς, που νομίζουν πως παίρνουν ποσοστά από τα εκατομμύρια που βάζει στην τσέπη του...

Όλος ο πλανήτης; Δηλαδή οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας της Ρεάλ ή της Πορτογαλίας στα παιχνίδια; Νομίζω πως τα 36.000.000 άτομα της σελίδας του στο facebook μόνο, και εγώ, διαφωνούμε μαζί σου. Και η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει κιόλας η άποψή σου, αναφέρεσαι στην προσωπική σου δυσαρέσκεια κι όχι στο τι συμβαίνει αντικειμενικά.. Αν αξιωθείς να δεις αυτόν τον "άμυαλο" να παίζει μπάλα ή να περνάει από μπροστά σου, να τον γιουχάρεις, να φωνάξεις "Messi" μέχρι να κοκκινήσεις ολόκληρος και να τον στοχεύσεις με laser. Και που 'σαι, αν ήσουν στην θέση του και σου έβριζαν οικογένεια, ομάδα, χώρα και σου λέγανε και να πεθάνεις επί 7 χρόνια, ας έλεγες ευχαριστώ. Αυτός δεν είναι έτσι. Η μόνη βλακεία του ήταν που δεν σήκωσε και το άλλο χέρι να 'ναι 2 τα δάχτυλα.

Δημοσ.

Δεν αναφέρεται στη προσωπική του δυσαρέσκεια (υποθέτω :P), αναφέρεται σε έναν από τους πιο αλαζόνες παίχτες που υπήρξαν ποτέ, από την προσωπική του ζωή και τις δηλώσεις που κάνει, μέχρι τον τρόπο που παίζει μπάλα. Ποδοσφαιρικά, παίχτης που ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο με ατελείωτο θέατρο που προσωπικά με ενκευρίζει όσο τίποτα άλλο, ειδικά όταν την πατάνε οι διαιτητές. Προπονείται από έναν όμοιο του και σε πολλά πράγματα χίλιες φορές χειρότερο ο οποίος κάνει ό,τι λαμογία και πουστιά μπορεί να φανταστεί κανείς για να πετύχει το σκοπό του. Δεν έχει σαν παίχτης καμία ιδιαίτερη σύνδεση με τις ομάδες που παίζει, όπου πέσει περισσότερο χρήμα πάει. (δε λεω πως είναι κακό για αυτόν, αλλά στους περισσότερους φίλαθλους καλώς ή κακώς δεν αρέσει).

Γιατί είναι λοιπόν παράξενο και γιατί πρέπει να αντιδράει ακόμα μια φορά έτσι για αυτά που του κάνουν και λένε; Γιατί προφανώς αυτός είναι. Είσαι σε ένα χώρο με φοβερό οπαδισμό και πολλές φορές μίσος και το μόνο που κάνεις είναι να προκαλείς ξανά και ξανά και ξανά. Σε λίγο θα φορέσει και φανελίτσα ballotelli. why always me?

Επίσης είναι τυχαίο που αυτά δεν ΄΄συμβαίνουν΄΄ σε άλλους παίχτες παγκοσμίας κλάσης όπως Messi, Zidane, Del Piero, Inzaghi, Totti για να αναφέρω μερικούς από τους κορυφαίους?

Το έχεις καταλάβει ότι ουσιαστικά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιρόφιλων και ΟΧΙ μόνο οι οπαδοί της Barcelona, ο καθένας για το λόγο του, αντιπαθούν το Ronaldo ε? και πίστεψε με δεν είναι φθόνος. Όπως είπες και εσύ μάλλον του αρέσει να τον βρίζουν, αλλά μη τον βγάλουμε και το καλύτερο αδικημένο παιδί. Με τη λογική τη δική σου άνθρωποι στους οποίους γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα από το να τους φωνάζουν Messi, Messi και λίγο πράσινο laser τι θα έπρεπε να κάνουν, να μοιράζουν μπουκέτα?

Επίκαιρο παράδειγμα οι πολιτικοί της χώρας μας στους οποίους όχι μόνο βρίζουν μάνες και ότι άλλο υπάρχει, τους έχουν εκτελέσει 2.000.000 φορές αλλά γίνεται και κανονικός προπυλακισμός όπου βρεθούνε. Τι θα έλεγες άμα αντιδρούσε κάποιος όπως ο Ronaldo ή και χειρότερα? Καλά έκανε?

Αν ήμουν στη θέση του λοιπόν θα είχα 2 επιλογές: Η θα σταμάταγα να είμαι κωλοπαιδαράς και να καταστρέφω το ποδόσφαιρο για να βαρέσω 20 πέναλτυ τη χρονιά και να βγω πρώτος σκόρερ ή θα λάμβανα τα 15-20 εκατομμύρια που βγάζω το χρόνο σαν ηθική αποζημίωση και θα τελείωνε εκεί το θέμα και θα αποδεχόμουν τις κρίσεις μίσους του καθενός. Άμα δεν αντέχεις τη πίεση του επαγγέλματος παράτα τα, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν δουλεύεις και τσάμπα δε για να πεις ότι όλα αυτά δεν αξίζουν τα λεφτά που παίρνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...