john1987 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδες αυτα στην Ελλαδα μονο δινονται,πεναλτι για μενα δεν ειναι με τιποτα.
Wael90 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αφού το κέρδισε μπράβο του το παιδί. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να μην δοθεί είναι επειδή χάνει την πρώτη προσπάθεια για σουτ, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως χάνει και την μπάλα.. Κατά τα άλλα μια χαρά πέναλτι είναι, ο Dabo κάνει κίνηση και πέφτει πάνω στον Cristiano δεν είναι πως έπεσε αυτός πάνω στον Dabo. Και μην ξεχνάμε ένα χεράκι που δεν δόθηκε από ένα κόρνερ.. Μια ή άλλη..
Wael90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τι εγινε αγγλια το καναμε και κει? Δεν ξέρω την τύχη μου μέσα! Ξενύχτησα όλο το βράδυ παίζοντας Football Manager με τον κολλητό και κοιμήθηκα κανά μισάωρο το πολύ! Κατά τα άλλα πολύ καλά πάει η ομάδα.. 3 assists ο Di Maria στο ημίχρονο.
alexis333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6P4_pJxIGRM
Wael90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6P4_pJxIGRM Ωραίος. Επίσης μεγάλη κίνηση στην αρχή, φορούσαν όλοι μπλούζες με τυπωμένο επάνω το "Forza Cassano" και το νούμερο 19 από πίσω (δεν γνωρίζω προς τι ο αριθμός ακόμα), ως ένδειξη συμπαράστασης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του..
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος. Επίσης μεγάλη κίνηση στην αρχή, φορούσαν όλοι μπλούζες με τυπωμένο επάνω το "Forza Cassano" και το νούμερο 19 από πίσω (δεν γνωρίζω προς τι ο αριθμός ακόμα), ως ένδειξη συμπαράστασης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του..
Wael90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Gracias, δεν πήγε το μυαλό μου. Είμαι και με μισή ώρα ύπνο από χθες το μεσημέρι. :Ρ
Cygnus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έμαθα ντεμπουτάρισε ο Sahin. Πείτε εντυπώσεις.
Wael90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έμαθα ντεμπουτάρισε ο Sahin. Πείτε εντυπώσεις. Δεν είχε πολύ χρόνο να δείξει κάτι αλλά είχε καλά πατήματα.. Το 'χει. Προπόνηση θέλει.
flik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν πήρε πρωτοβουλίες. Βασικά ήταν και έτσι το ματς, ήδη με μεγάλο σκορ, με 10 οι άλλοι... Αλλά φαίνεται οτι μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, και να την κρατήσει επίσης, επειδή είναι ευέλικτος. Και κόβει και μπαλιές. Στα μαρκαρίσματα δεν ξέρω. Γενικά θα δούμε. Παρεμπιπτόντως, ο Αλόνσο είναι πολύ παιχτούρα..
Wael90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν πήρε πρωτοβουλίες. Βασικά ήταν και έτσι το ματς, ήδη με μεγάλο σκορ, με 10 οι άλλοι... Αλλά φαίνεται οτι μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, και να την κρατήσει επίσης, επειδή είναι ευέλικτος. Και κόβει και μπαλιές. Στα μαρκαρίσματα δεν ξέρω. Γενικά θα δούμε. Παρεμπιπτόντως, ο Αλόνσο είναι πολύ παιχτούρα.. Ο Alonso είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μόνος του.. Πραγματικά άξιζε τα €30Μ..
imperium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 φοβερη η ομαδα σημερα επιτελους κανει ενακαλο σερι και αφηνει την Μπαρτσα δευτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα