Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αυτός είναι και πικραμένος, μην το ξεχνάμε.. Την μια μέρα αποχαιρετάει τους οπαδούς και την άλλη λέει πως θέλει να μείνει.. Ε του δείχνει και ο José την πόρτα μιας και δεν τον είχε στα πλάνα και τέλος. Εδώ είπε πως δεν του αρέσει και η δουλειά του Mourinho. Αντικειμενικότητα.

Δημοσ.

Καλά ο Γκούτι πρέπει να πόνεσε πολύ που έφυγε.

Αλλά εδώ μάλωνε με τον Πελεγκρίνι, με τον Μουρίνιο θα τα πήγαινε καλά;

Δεν έδινε το 100% πάντα ο Γκούτι, όποτε του κάπνιζε έπαιζε, και όποτε βαριόταν όχι. Κυρίως δεν έπαιζε όταν ήταν βασικός. Όταν έμπαινε αλλαγή συνήθως έπαιζε πολύ καλύτερα. Καθόλου τυχαίο.

Ποτέ δεν τον συμπάθησα, ακόμα και νέος όταν ήταν, ποτέ δεν μου έκανε κλικ.

Δημοσ.

Ποτέ δεν τον συμπάθησα, ακόμα και νέος όταν ήταν, ποτέ δεν μου έκανε κλικ.

Ακριβώς ίδια αισθήματα. Έφτασε 30+ και ήταν ακόμα αυτό το "ταλέντο" της Ρεάλ που λέγαμε.. Καλός παίκτης κι ότι έκανε έκανε και τον ευχαριστούμε.. Ως εκεί.

Δημοσ.

Αντίθετα τα δικά μου συναισθήματα. Ήταν ο παίχτης υποστήριζα ανέκαθεν στη Real.

Γνωρίζοντας προφανώς αυτά που λέει ο flik, ότι έπαιζε μία στα 5 παιχνίδια και ότι είχε μια περίεργη νοοτροπία.

Κυρίως τον πάω γιατί ξέρω ότι είναι φανατικός madridista όπως δε νομίζω ότι είναι κανείς στη παρούσα ομάδα (πλην Casillas).

Αυτά που είπε, αν τα είπε έτσι, δε μου αρέσουν αλλά τον δικαιολογώ γιατί περνάει μια περίεργη φάση στη Besiktas τελευταία.

Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι αυτό, απλά παραπάτησε.. :whistle:

Χωρίς πλάκα πάντως.. Καλός και χρυσός και είχε καλό πόδι.. Αλλά από την στιγμή που έχεις παίξει 15 χρόνια σε έναν σύλλογο και πας να κλείσεις την καριέρα σου αλλού, πιστεύω πως όταν σε ρωτάνε δεν σου 'ναι δύσκολο να πεις 2 καλές κουβέντες.. Αντ' αυτού βάζει από πάνω την πίκρα του και λέει ότι του κατέβει.. Ε του δείχνω κι εγώ το δαχτυλάκι και τελείωσε το θέμα..

Δημοσ.

Απώλεια η Μπαρτσελόνα, κορυφή η Ρεάλ

>Απόσμασμα από το άρθρο:

Στην αναμέτρηση του "Καμπ Νόου" έγινε... χαμός στα τελευταία λεπτά, καθώς στο 93' ο διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με το οποίο δεν συμφώνησε ο επόπτης.

Αφού ο Βάρας απέκρουσε το πέναλτι ο Φερνάντο Ναβάρο αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για φάουλ εκτός περιοχής, για το οποίο επίσης δεν συμφώνησε ο επόπτης!

Περιμένω να δω highlights γιατί με τρώει η περιέργεια τώρα.

Δημοσ.

πολυ ωραιο το γκολ καρατια του Ροναλντο

αντε κορυφη μεχρι τελους

Η Levante είναι πρώτη.. 0-3 μέσα στο Madrigal οι αθεόφοβοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...