Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Higuain.

Έχει βελτιωθεί, και βασικά κάθε χρόνο βελτιώνονταν. Φοβερά τελειώματα έχει..

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δουμε.αν θα συνεχισει κ σημερα ο ιγκουαιν!!

Προσωπικα θα θελα να βαλει κανα ωραιο κι ο Κακα.. Ειναι οκ ετσι? Γιατι δεν εχω διαβασει νεα της ομαδας τελευταια

android.png

Δημοσ.

Για να δουμε.αν θα συνεχισει κ σημερα ο ιγκουαιν!!

Προσωπικα θα θελα να βαλει κανα ωραιο κι ο Κακα.. Ειναι οκ ετσι? Γιατι δεν εχω διαβασει νεα της ομαδας τελευταια

android.png

Έβαλε ωραίο γκολ με τον Ajax και πάλι ωραίο γκολ με την Betis.. Γουστάρει πολύ λέει να παίζει δίπλα από τον Özil.. Γενικώς φαίνεται να 'χει βρει μέρος του καλού του εαυτού και είναι αρκετά υπολογίσιμος.

Δημοσ.

με την Betis το ειδα, πλα δεν εχω διαβασει καθολου νεα απο χθες το απογευμα κι ειπα μη τυχον ειχαμε κανα αποροοπτο σε καμια προπονηση (φτου φτου)

μακαρι να συνεχισει ετσι, κι ακομα καλυτερα

Δημοσ.

με την Betis το ειδα, πλα δεν εχω διαβασει καθολου νεα απο χθες το απογευμα κι ειπα μη τυχον ειχαμε κανα αποροοπτο σε καμια προπονηση (φτου φτου)

μακαρι να συνεχισει ετσι, κι ακομα καλυτερα

Όχι, εντάξει.. Για τον Lass πως μπορεί να μην είναι εντελώς έτοιμος γιατί έφαγε κάτι κλωτσιές αλλά οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, μαζί και ο Sahin.

Δημοσ.

Λες να τον δουμε σημερα τελικα?

Βασικό δεν νομίζω αλλά αν κυλίσει καλά το παιχνίδι λογικά θα μπει αλλαγή. :)

Δημοσ.

ε ναι γι αλλαγη τον εκοβα κι εγω, καπου στο δευτερο.. :) Να μπει σε ρυθμους να δουμε πως θα τα παει στην ομαδα :-)

εντιτ τελικα δε θα τον δουμε

Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Sami Khedira, Di María, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Benzema.

SUPLENTES | BENCH: Adán, Ricardo Kakà, Esteban Granero, Fábio Coentrão, Rafael Varane, Gonzalo Higuaín & José Callejón.

Hala Madrid!!

Δημοσ.

Φετος η Ρεαλ ειναι σοβαρη και πιστευω οτι θα αρχισει σιγα σιγα να φαινεται η δουλεια του Μουρινιο.

Δημοσ.

Όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Ο Πέπε αμύνθηκε καλά, πλην 2-3 λάθος τοποθετήσεων.

Ο Κεντίρα έπαιξε πολύ καλά, γενικά στο Τσ.Λ. παίζει πάντα καλά αυτός ο παίχτης. Καλό αυτό, γιατί είχα αρχίσει να έχω αμφιβολίες για αυτόν τον παίχτη.

Ο Μπενζεμά έδειξε, με την γενικότερη παρουσία του, πως η επιλογή του επιθετικού είναι δύσκολη απόφαση. Και οι δύο επιθετικοί μας παίζουν πολύ καλά αυτή τη περίοδο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Τα εύσημα στον Μουρίνιο και στον Ζιντάν ενδεχομένως (για τον Μπενζεμά).

Δεν υπάρχει σύγκριση της ομάδας με πέρυσι, φυσικά αιώνες μπροστά με πρόπερσι.

Νομίζω η σταθερότητα μας λείπει.

Δημοσ.

Πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενα. Η Lyon κάθε πέρσι και καλύτερη.

Σημασία έχει ότι απειληθήκαμε ελάχιστα και βγήκαν μερικές πολύ ωραίες ενέργειες. Πράγμα φυσιολογικό από τη στιγμή που παίχτες τεχνίτες παίζουν μαζί για 2η και 3η χρονιά.

Ο Khedira έκανε πολύ καλή εμφάνιση με παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Στο κέντρο δίνει τη δύναμη που χρειάζεται ο Alonso δίπλα του.

Αλήθεια γνωρίζει κανείς πότε επιστρέφει ο Sahin;

Δημοσ.

Η λυον απτην ωρα που εφυγε ο Ζουνινιο και 2-3 ακομα παιχτακια απλα ακολουθει την πορεια καθε αλλης Γαλλικης ομαδας.

Βεβαια, ας μη ξεχναμε οτι εχει σημαντικες απουσιες απο τραυματισμους, ενω ακομα και ο Γκουρκουφ το μεγαλο της αστερι δεν ειναι σε καλη κατασταση απτην ωρα που επανηλθε μετα τον τραυματισμο του.

Ε τα μαυρακια της ειναι η μετρια η για κλαματα. Θυμαμαι τη μοναδικη ισως φαση στο 2ο ημιχρονο της Λυον, που παει ο Γκουργκουφ να πλασαρει, τον κοβει ο Μπαστος (!) και στη συνεχεια παει η μπαλα παλι προς τον Γκουρκουφ για να ξαναπλασαρει και του τραβαει τακλιν ο Μπαστος (!!). Και γυρναει ο Γκουρκουφ και τον κοιταει σαν να θελει να τον σκοτωσει.

Αυτο που αναγωνριζω στη Ρεαλ ειναι οτι κυνηγουσε το παιχνιδι ως το 90 και δεν επαναπαυτηκε παροτι θα μπορουσε να το κανει απτο 60. Εχει δρομο ομως μεχρι να φτασει το βασικο της στοχο, κι αυτος δεν ειναι αλλος απο το να χτυπησει στα ισα και αγωνιστικα την Μπαρτσελονα.

Δημοσ.

Αλήθεια γνωρίζει κανείς πότε επιστρέφει ο Sahin;

Έχει επιστρέψει εδώ και 10 μέρες περίπου στις προπονήσεις.. Μάλλον τον προσέχουν ιδιαίτερα, δεν λέει να πάθει καμιά υποτροπή πάλι.. Λογικά θα τον δούμε σύντομα πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...