Sir Pretender Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ρε τη Λιόν... Είχε δεν είχε, της τη φόρεσε της Ρεάλ. Και δεν το κρύβω πως ήμουν κι εγώ ένας απ' αυτούς που τη θεωρούσα μέσα στα δυο-τρία (μαζί με Μπάρτσα και Γιουνάιτεντ) φαβορί για την κατάκτηση της κούπας -γιατί ειδικά η Ρεάλ, τώρα τελευταία έπαιζε φοβερή μπάλα. Τελικά η Λιόν του γάτου του Ολάς (aka πρόεδρος) της έδειξε για άλλη μια φορά (και όχι μόνο στη Ρεάλ αλλά και σε ολόκληρη τη νεόπλουτη Ευρώπη) πως γίνεται η δουλειά... off-topic: Προσωπικά τον Ολάς τον θεωρώ τον πιο "γάτο" πρόεδρο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πήρε τη Λιόν από λιώμα που ήταν, τη νοικοκύρεψε οικονομικά και την κατέστησε πρώτη δύναμη στη χώρα (δεν είναι τυχαίο που από 'κει που στη Γαλλία το πρωτάθλημα κάθε χρόνο άλλαζε χέρια, επί πόσα χρόνια κατέληγε στην Ολυμπίκ). Τα deals που έχει κλείσει (αγοράζοντας τσάμπα και πουλώντας χρυσάφι) δεν λέγονται. Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν είχε για προπονητή στην ομάδα του κανέναν τύπου Βενγκέρ...
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κόστισε η απουσία του Τσάμπι Αλόνσο και η μαλακία των παιχτών.Θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι 3,4-0 αν αυτού προτίμησαν να μαλακιστούν και να το έχουν στο εύθραυστο 1-0.Ο Ιγκουάιν σήμερα πρέπει να φάει όσο κράξιμο δεν έχει φάει σε όλη του τη ζωή δηλαδή.Δεν μπορεί να παίζεις Ρεάλ και εθνική αργεντινής,να περνας τον τερματοφύλακα να είσαι με άδειο τέρμα και να μην μπαίνει η μπάλα σίγουρα μέσα.Προχωράς λίγο ακόμη.Δεν πας για το θεαματικό σουτ έξω από την περιοχή που λέει ο λόγος.
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Στο goal της Lyon ο Pelegrini θα άνοιξε το iphone του και στο mail του θα είχε σίγουρα πρώτο μήνυμα : You have been fired from Florentino Perez. Φόρτσα Inter τώρα
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο Pellegrini θα μείνει..Το καλό που τους θέλω. Sent from my iPhone using Insomnia.app
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μόλις λήξει το συμβόλαιο του Μουρίνιου στην Ιντερ , θα σκάσει μύτη στην Μαδρίτη Είναι επιβεβλημένο. Εμένα μάρεσε και η εποχή Del bosque. Ηταν φοβερός προπονητής
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φοβερός μπορεί να ήταν, προπονητής δεν ήταν πάντως. Απλά κρατούσε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και είχε και τόσους παιχταράδες στην ομάδα. Και η αλήθεια είναι ότι όταν άρχισε η κατηφόρα εκείνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Για Μουρίνιο δεν ξέρω..Έχουμε ήδη τον Ronaldo να μας μισούν οι γραφικοί, με Μουρίνιο θα έχουμε ακόμα ένα λόγο. Κοινώς : Όχι αλλαγές το καλοκαίρι, ας το δοκιμάσουμε.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Humphrey Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κόστισε η απουσία του Τσάμπι Αλόνσο και η μαλακία των παιχτών.Θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι 3,4-0 αν αυτού προτίμησαν να μαλακιστούν και να το έχουν στο εύθραυστο 1-0.Ο Ιγκουάιν σήμερα πρέπει να φάει όσο κράξιμο δεν έχει φάει σε όλη του τη ζωή δηλαδή.Δεν μπορεί να παίζεις Ρεάλ και εθνική αργεντινής,να περνας τον τερματοφύλακα να είσαι με άδειο τέρμα και να μην μπαίνει η μπάλα σίγουρα μέσα.Προχωράς λίγο ακόμη.Δεν πας για το θεαματικό σουτ έξω από την περιοχή που λέει ο λόγος. Εγω νομίζω πάλι ότι το θέμα έχει και ψυχολογικές διαστάσεις: 5 χρονια η ίδια ιστορία... και όσον αφορά τον προπονητή θα συμφωνήσω με τους αποπάνω και θα πω ότι εαν δεν πάρει CL φέτος, ο Μουρμουρίνιο πετάει για Μαδρίτη...νομοτελειακά (.....και τοτε η Ρεαλ θα αποκτήσει για σπόνσορα τις L'Oreal, Estee Lauder και Vichy, ενω τα αποδυτήρια αποκτούν πλέον και ειδικό section για περιποίηση δέρματος και μαλλιών.....)
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Θα παρετε πρωταθλημα φετος ... Το πιστευω αυτο ... Φετος δεν ειναι για παρα πολλα η Μπαρτσα ... Κατι μου λεει πως θα χασουμε και στο Μπερναμπεου ...
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτό έλλειπε να μην πάρουν και πρωτάθλημα με τέτοια ομάδα. Αλλά από τη στιγμή που αποχαιτέρησαν το ch l τόσο νωρίς η σεζόν είναι αποτυχημένη.
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το ντέρμπι, και κατ' επέκταση το πρωτάθλημα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρώτος από όλους η ψυχολογία πλέον της ομάδας και των Kaka, Ronaldo. Ήθελα το CL, σκύλιαζαν για αυτό χθες σε σημείο που να πάνε να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Έπειτα οι απουσίες των ομάδων. Δεν είμαι φαν του Xabi Alonso, όμως χθες φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του. Δεν υπήρχε παίχτης να μεταφέρει το παιχνίδι από τους αμυντικούς προς την επίθεση. Και δεν είναι ο Guti για αυτή τη θέση. Αλλά και οι απουσίες της ομάδας σου. Πες ότι έρχεσαι χωρίς Messi ή Xavi πχ. Τι γίνεται; Ειδικά φέτος αν δεν ήταν ο Messi τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, όχι μόνο λόγω των γκολ που έχει βάλει. Οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.. ---------- Προσθήκη στις 11:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:35 ---------- Εκεί στην Ισπανία δεν έχουν μυαλό μου φαίνεται..Και πολύ περισσότερο δεν μαθαίνουν από τα λάθη του παρελθόντος. Σημερινό εξώφυλλο Marca:
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Λες να γινει κατι τετοιο ... ?? Ουτε ο Ολυμπιακος δε τα κανει αυτα ....
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Σου είπα εδώ θα φανούν οι Perez και Valdano..Αν και ο τελευταίος είπε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με Pellegrini αλλά αυτά τα έχω ακούσει και για Capello και για Schuster.
chill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τελικά όσο θρύλος είναι ο Ολυμπιακός άλλο τόσο βασίλισσα είναι και η Real Εντάξει τα...."αξιώματα" στο όνομα τα παίρνεις αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει και να τα χάνεις όταν η πορεία σου είναι της πλάκας για πολλά συνεχόμενα έτη?
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τελικά όσο θρύλος είναι ο Ολυμπιακός άλλο τόσο βασίλισσα είναι και η Real Εντάξει τα...."αξιώματα" στο όνομα τα παίρνεις αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει και να τα χάνεις όταν η πορεία σου είναι της πλάκας για πολλά συνεχόμενα έτη? Θα συμφωνούσα, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει Θρύλος, καθώς είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα. Οπότε τα αεκάκια, μπορείτε να βγάζετε χολή για καμιά 40αριά χρόνια ακόμα που ίσως να μας φτάσετε (πιο πιθανό είναι να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου Τσου Λου, παρά αυτό βέβαια) Της Ρεάλ δεν της φταίει ο προπονητής, οι αμυντικοί της που είναι για κλάμματα της φταίνε. Όταν δίνεις 200 μύρια για την επίθεση και πίσω είσαι μπάτε σκύλοι αλέστε, θελές τα και παθές τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα