Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν παρατάσσονται οι φιλοξενούμενοι με μισές ομάδες στο Camp Nou όμως και τρώνε 5, φταίει το διαστημικό ποδόσφαιρο.

Αυτό είχε γίνει μια φορά πρόπερσυ, όπως αντίστοιχα έχει γίνει και στο Όλτ Τράφορντ, Μπερναμπέου απ' όσο θυμάμαι απο μικρότερους αντιπάλους. Έλεος...

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν παρατάσσονται οι φιλοξενούμενοι με μισές ομάδες στο Camp Nou όμως και τρώνε 5, φταίει το διαστημικό ποδόσφαιρο.

lol..

:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Μα είπαμε δεν ήταν πέναλτι. Αμέσως να χαρακτηρίσουμε τον Ronaldo ηθοποιό και τον Mourinho γραφικό που μιλάει για διαιτησία. Λες και πάντα μιλάει άνευ αιτίας και αφορμής.

Επίσης στο ματς με τη Levante δεν κάναμε σημαία για την ήττα μας το πέναλτι που δε μας δόθηκε. Δεν παίξαμε και δε νικήσαμε. Πού ήταν τότε οι ηθοποιοί και οι γραφικοί;

Τι στο καλό; Μόνο εγώ το βλέπω πέναλτι; Αφού τον βρίσκει στο καλάμι στο τέλος και παραπατάει. Και σιγά μην πέσει ο άλλος όταν βρίσκεται πια σε κενή εστία, δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

^ Κι εγώ αυτό βλέπω.

Αυτό είχε γίνει μια φορά πρόπερσυ, όπως αντίστοιχα έχει γίνει και στο Όλτ Τράφορντ, Μπερναμπέου απ' όσο θυμάμαι απο μικρότερους αντιπάλους. Έλεος...

Σαν παράδειγμα το έθεσα για τους άμπαλους οι οποίοι πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίες πρώτων σκόρερ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ισχύει κι αυτό που είπα, δεν βλέπω που σκαλώνετε.

Εδώ ο άλλος έλεγε για τσεκούρια επειδή πήραμε κόκκινη χωρίς να δει πως η κόκκινη ήταν για χέρι. Ότι να είναι.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με Cygnus. Το 1ο γκολ ήταν ποίημα..

Πιστεύω πάντως πως δεν είδαμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας απόψε.

Δημοσ.

Για Κακά είχα γράψει παλαιότερα, όταν παίζαμε Σουπερ Καπ, να μπει στη θέση του ταλαντούχου αλλά ανώριμου Ντι Μαρία. Μακάρι να παίζει πάντα έτσι. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ασσίστ και γκολ. Μπράβο, πάντα τέτοια.

Και ο Βαράνε πολύ καλός, να τον κρατήσουμε να έχουμε. Αθλητικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλό τάκλιν, και όλα αυτά στα 18.

Το καλύτερο το άφησα τελευταίο: Ποίημα το πρώτο γκολ, δεν χορταίνω να το βλέπω ρε σεις.

Δημοσ.

Και εγώ στο Pro αυτό κάνω, βάζω Kaka αντί του Di Maria :-)

Θα συμφωνήσω για Varane, με λίγη δουλειά θα μιλάμε για κορυφαίο αμυντικό.

Δημοσ.

Στο φετινο προ που θα τον εχει πεσμενο ( ετσι υποθετω ) ισως να μην τον βαζεις.... :P

Βγηκε το full προ 2012 btw ...

Ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι βουρ για κατεβασμα.

Εγω ηδη ξεκινησα σημερα.

Δημοσ.

Στο φετινο προ που θα τον εχει πεσμενο ( ετσι υποθετω ) ισως να μην τον βαζεις.... :P

Βγηκε το full προ 2012 btw ...

Ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι βουρ για κατεβασμα.

Εγω ηδη ξεκινησα σημερα.

Έτσι κι αλλιώς δεν θα τον βάζαμε, δεν θα περιμέναμε στατιστικά.. :-D Άντε και το FM τώρα για να ξεχάσουμε και το περπάτημα..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...