Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλουν ακόμη ένα όμως γιατί τον παίξαμε στο -1,5 τον άσσο και ήδη μας έχουν κάψει τις προηγούμενες αγωνιστικές B)

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Anaksimandros4 αν είδες καλά η 2η κίτρινη του Di Maria είναι για χέρι. Βρήκαμε το παραμύθι για τσεκούρια και το αναμασάμε συνέχεια.

Και τον Di Maria τον κράζω από το ματς με τη Levante. Και σήμερα χάλασε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Για το πεναλτι του Ροναλντο στο τελος τι εχεις να πεις ?

Εμενα παντως απο το streaming μου φανηκε θεατρινισμος ...:-D

Αλλα εκανε ωραιο πεσιμο ...

Κατευθειαν πανω στη μπαλα με το στηθος..Πρεπει να πονεσε ...

^_^

Δημοσ.

Το άφησα στο 4-2 γιατί είχα να ασχοληθώ με αρνάκι και κοτόπουλο! Πολύ πιο σοβαρά πράγματα! :P

Φερε κανα κοψιδι κι απο δω ...

Χαχαχαχα...^_^

Οκ...Οταν το δεις ...

Ισως να κανω και λαθος γιατι και στο streaming δε τα βλεπεις ολα πεντακαθαρα ...

Δημοσ.

Δεν φαίνεται από όλες τις κάμερες αλλά του βρίσκει το πόδι.. Είναι πέναλτι.. Παραξενεύτηκα βασικά που του έβγαλε κίτρινη κι όχι κόκκινη..

Ευχαριστημένος πάντως από την ομάδα δεν είμαι.. Κάτι Ramos, Di Maria ήταν για κλωτσιές και οι 2.. Κι όχι μόνο ήμερα..

Δημοσ.

Εδωσε την ευκαιρια στον Ροναλντο να βαλει γκολ ομως ...:P :P

Τα μετραμε και αυτα γιατι εχουμε κι αλλη κοντρα εκτος απο αυτη του πινακα της βαθμολογιας του πρωταθληματος ...

Ο νοων νοειτω ....:-D

ΥΓ

Ισως και να ηταν πεναλτι αλλα εγω δε θα το δινα ..

Εντελως της πλακας ...

Αν ηθελε εμενε ορθιος ..

Αυτο που εκανε μου θυμησε καποιους αλλους που εχουμε εδω στην Ελλαδα...:-D

Δημοσ.

Δεν είναι πέναλτι ρε συ. Είναι ελληνικό πέναλτι.

Αν είναι να παραπονεθώ και εγώ για τον Μανθάνο που έκανε 7 αλλαγές και σκόραρε τρις ο Messi :P

Δημοσ.

Ισχύει το ότι αν ήθελε έμενε όρθιος. Αντικειμενικά πιστεύω είναι 50-50 το θέμα, από την μια κάμερα φαίνεται να τον ακουμπάει, από την άλλη όχι. Δόθηκε κι αυτό μένει στο τέλος.. Τώρα η πιθανότητα του να υπάρχει κάποιο είδος συνομωσίας για να μας δίνουν "εύκολα" πέναλτι είναι μηδαμινή καθώς έτσι εύκολα θα 'χαμε πάρει εκείνο με την Levante που ήταν καραμπινάτο και το άλλο με την Santander. :rolleyes:

Δημοσ.

Τρις μέγιστη βουτιά. Εχει βουήξει ο τόπος. Απορώ τι το θέλε...

Οπως είπατε,προφανώς για τον πίνακα των 1ων σκόρερ. Εάν συνεχίζει να παίρνει τέτοια πέναλτυ, τότε και τα κανονικά οι διαιτητές θα σκέφτονται 2 φορές να τα δώσουν. Και μετά θα βγαίνει και θα κλαίει ο μουρίνιο για σφαγές της ρεάλ.

Οταν εχει ηθοποιούς ποδοσφαιριστές, και δίκιο να χουν αντιμετωπίζονται ως...ηθοποιοί.

Δημοσ.

Να έβλεπα ανάλογη ευαισθητοποίηση σε βουτιές του Messi τι ωραία που θα ήταν. Αλλά όταν πχ. κάνει χέρι είναι απλά στο δρόμο του Maradona.

Δημοσ.

Να έβλεπα ανάλογη ευαισθητοποίηση σε βουτιές του Messi τι ωραία που θα ήταν. Αλλά όταν πχ. κάνει χέρι είναι απλά στο δρόμο του Maradona.

Ξεφτίλα λέμε..

Ο άλλος το έδεσε, ναι λέει δίκιο έχετε, για τον πρώτο σκόρερ γίνονται όλα.. Λες και η La Liga είναι κανά κ*λοχανείο σαν το Ελληνικό πρωτάθλημα που ακόμα και το πλάγιο άουτ το κάνουν θέμα.. Όταν παρατάσσονται οι φιλοξενούμενοι με μισές ομάδες στο Camp Nou όμως και τρώνε 5, φταίει το διαστημικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Μα είπαμε δεν ήταν πέναλτι. Αμέσως να χαρακτηρίσουμε τον Ronaldo ηθοποιό και τον Mourinho γραφικό που μιλάει για διαιτησία. Λες και πάντα μιλάει άνευ αιτίας και αφορμής.

Επίσης στο ματς με τη Levante δεν κάναμε σημαία για την ήττα μας το πέναλτι που δε μας δόθηκε. Δεν παίξαμε και δε νικήσαμε. Πού ήταν τότε οι ηθοποιοί και οι γραφικοί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...