Wael90 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οταν πηγαν ρεαλ κακα και ροναλντο πιστευα πιο πολυ τον πρωτο να πω την αμαρτια μου. Κριμα που τραβηξε ολα αυτα που τραβηξε. Τι συμβολαιο εχει? Εγώ ήμουν τόσο σίγουρος για Cristiano που ούτε τα €94Μ που δώσαμε δεν με ένοιαζαν.. Και για τον Kaka έλεγα μεγάλα πράγματα αλλά την πρώτη χρονιά έτσι κι αλλιώς δεν έπαιξε τόσο καλά.. Την 2η απλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς αν και φταίει κι αυτός.. Κοντά στα €10Μ φτάνει το συμβόλαιό του.. Αν δεν τα ξεπερνάει.
imperium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ο Μουρινιο ειπε οτι δεν υπηρχε πεναλντι μετα απο 3 χρονια κορυφη http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/
stekont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 αυτή είναι η βασίλισσα!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=WezHqOT56dA
Cygnus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς σας φάνηκε η κόκκινη φάνελα; Με τις εκπτώσεις αν έχει κοντά στα 40€ θα την πάρω. Κατά τα άλλα κρατάμε τους 3 πόντους από σήμερα.
alexis333 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις φωτο Ροναλντο με κοκκινη φανελα ? Για βαλε αν εχεις ...
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η φανέλα πολύ ωραία. Ματς καλό, πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως, αυτό δεν μου άρεσε. Ο Μαρσέλο τελευταία αρχίζει να ξεφεύγει; Πήρε αέρα απο τις καλές εμφανίσεις και τα σχόλια του Μουρίνιο;
Cygnus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μια πρόχειρη που βρήκα στο fb link. Και από το contra link Πολλές χαμένες ευκαιρίες και, το πιο ανησυχητικό, επιπολαίοτητες και υπερβολές στην τελική προσπάθεια. Δε δίνουμε πάσα στον αμαρκάριστο συμπαίχτη, κάνουμε την παραπάνω τρίπλα κλπ. Να μην πω για την εκτέλεση των στημένων φάσεων.
kanesaxo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 «Πιστεύω επειδή είμαι πλούσιος, πανέμορφος και μεγάλος παίκτης και γι αυτό οι άνθρωποι με ζηλεύουν. Δεν έχω άλλη εξήγηση να δώσω» Τελικά είναι και μεγάλος μλκς. Υ.Γ. οσοι δεν καταλάβατε,τάδε έφη κριστιάνο ρονάλντο.
kanesaxo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εμ, τι θα λεγες και σύ για τον ολυμπιακο της ευρώπης!!!
alexis333 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη ειναι αλλα δε μπορω να φανταστω τη Ρεαλ σε σοβαρο ματς με αυτα τα χρωματα...
alexis333 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Cristiano Ronaldo unhappy at referee and Croatian crowd - 'Fans whistle me because I'm good-looking, rich and a great footballer'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα