Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι εχασε ο Lisandro!!!!!!!!!!

Ναι ρε γαμωτο....

Τι εχασε ο αλητης.... :-D

Ηθελα πολυ να το βαλει γιατι δε τη συμπαθω καθολου τη Ρεαλ αφου ειμαι με τη Μπαρτσα βεβαιως βεβαιως ...

Δημοσ.

:lol:

Με άκουσε όλη η πολυκατοικία στο γκολ του Πιάνιτς. Με ρωτούσε η δικιά μου, αν παίζει ο Ολυμπιακός. Vamos Barca ;)

Δημοσ.

Είναι η ιδέα μου ή η άμυνα της βασίλισσας παίζει να είναι χειρότερη από του Παναθηναϊκού; Ο Γιόσου Βυντριέγκι πάντως θα είχε αποτρέψει αυτό το γκολ. :-D

Δημοσ.
Και εγώ φώναξα πολύ στου Πιάνιτς. Θα πάθει εγκεφαλικό ο Φλωρεντίνος απόψε.

Eγω περισσοτερο φωναξα γι αυτο που εχασε ο Λοπεζ... :lol:

Δημοσ.

Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα..

Αφήνοντας ασχολίαστο τον κομπλεξισμό όλων αυτών που πανηγυρίζουν απόψε θα πω ότι για άλλη μία χρονιά φάνηκε θεότρανα ότι οι σπασμωδικές κινήσεις κάθε καλοκαίρι δεν οδηγούν πουθενά. Και δεν θα οδηγήσουν πουθενά αν και αυτό το καλοκαίρι γίνουν σαρωτικές αλλαγές με μετακινήσεις προπονητών και παιχτών. Αφήστε επιτέλους την ομάδα να δέσει, τους παίχτες να μάθει ο ένας τον άλλον, τους αμυντικούς να παίξουν πάνω από μία σεζόν μαζί γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να συνεννοηθεί κανένας με κανέναν ποτέ.

Αφήστε κυρίως έναν προπονητή να δουλέψει με την ομάδα, και μην περιμένετε αποτελέσματα σε παράλογα χρονικά διαστήματα. Είναι παράλογο να ζητάμε Champions League από την περσινή ομάδα (του αποκλεισμού από τη Liverpool, του 2-6) μέσα σε 8 μήνες μόνο και μόνο επειδή ήρθε ο Kaka και o Ronaldo. Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία τους, πλην των γραφικών, αλλά θέλουν χρόνο να δέσουν. Μιλάμε για μία ενδεκάδα αλλαγμένη κατά τα 6/11 περίπου.

Εδώ θα δείξει ο Florentino το ποιόν του, στα δύσκολα που του ήρθαν νωρίτερα από ότι - παράλογα - περίμενε..

Δημοσ.

Εμενα με συγχωρεις για τον κομπλεξισμο μου ...

Απλα χαρηκα γιατι τα ελεγα πριν πολυ καιρο αυτα που εγιναν τωρα και ολοι με κραζανε τοτε ...

Ξερεις τι λεω εγω τωρα σε ολους αυτους ε ...

Και εσυ τουλαχιστον οταν τα λεγαμε καταλαβαινες τι γινοταν και ειναι υπερ σου αυτο ... :-)

Δημοσ.

Φίλε alexis δεν ήμουν ποτέ παράλογος προς τις απαιτήσεις από την ομάδα..Πολύ περισσότερο όταν αλλάζεις ομάδα κάθε καλοκαίρι. Αν τα διαλύεις όλα σε κάθε θερινή μεταγραφική περίοδο και τα ξαναχτίζεις από την αρχή τα ίδια θα πετυχαίνεις κάθε χρονιά.

Αυτή τη φορά όμως ήρθαν παίχτες ικανότατοι και το μόνο που μένει είναι να έχουμε υπομονή..Το ξέρω ότι στην κορυφαία ομάδα δεν υπάρχει χρόνος για υπομονή αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται.

Δημοσ.
Φίλε alexis δεν ήμουν ποτέ παράλογος προς τις απαιτήσεις από την ομάδα..Πολύ περισσότερο όταν αλλάζεις ομάδα κάθε καλοκαίρι. Αν τα διαλύεις όλα σε κάθε θερινή μεταγραφική περίοδο και τα ξαναχτίζεις από την αρχή τα ίδια θα πετυχαίνεις κάθε χρονιά.

Αυτή τη φορά όμως ήρθαν παίχτες ικανότατοι και το μόνο που μένει είναι να έχουμε υπομονή..Το ξέρω ότι στην κορυφαία ομάδα δεν υπάρχει χρόνος για υπομονή αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται.

Συμφωνω ...

Επισης οι κορυφαιοι παιχτες μπορει να μη ειναι στη μερα τους σε καθε ματς ...

Μπορει να ειναι ντεφορμε σε ενα ματς ή ο αντπαλος να κλεισει τους διαδρομους καλα και να μη σαφησει χωρους..

Και αν δε μπορεις να το αντεξεις αυτο το πραγμα , λογω της αμυντικης λειτουργιας θα φας ενα γκολ και θα το πληρωσεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...