kirileman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και επίσημα για να γουστάρουμε.. Και Ρεάλ και pro; Δεν υπάρχει σωτηρία!
Wael90 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και Ρεάλ και pro; Δεν υπάρχει σωτηρία! Τουλάχιστον βάλανε κάποιον που ΓΕΜΙΖΕΙ το εξώφυλλο πλέον και όχι κάποιον που έπρεπε να τον μεγεθύνουν για να φαίνεται ολοκληρωμένο. Επίσημο μήνυμα του José μέσω της ιστοσελίδας: Only those who don't know me can dream, make up or believe I may leave Real Madrid at this stage... I believe many people were surprised by the quality football showcased by Real Madrid during the preseason and it would be surprising news to them if I left the club now. Impossible! I have a fantastic President who is very intelligent and with whom I have a great friendship. I also have a Director General who works for the club 24 hours a day, so my motivation is enormous and my Madridismo is even greater than that of some pseudo-Madridistas... There is no way I'm leaving. No way! I also wish to apologise to Madridistas, and only to them, for my attitude in our last game. Some people are better adapted to the hypocrisy in football than I am, and they hide their faces and speak in whispers deep inside tunnels. I'm not learning to be a hypocrite, and I don't want to. Best wishes to all. We'll see each other tomorrow at the Santiago Bernabeu Stadium. Love him or hate him, ο τύπος είναι επιστήμονας. (haters will be ignored) Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε όποια ομάδα κι αν πάει, οι οπαδοί τον λατρεύουν και είναι ίσως ο μόνος αν όχι από τους μόνους που το καταφέρνει αυτό. Και κάτι άλλο που θα 'θελα να μοιραστώ.. http://www.youtube.com/watch?v=BOX6NnkNvcU En el mundo solo es Real!
kirileman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τουλάχιστον βάλανε κάποιον που ΓΕΜΙΖΕΙ το εξώφυλλο πλέον και όχι κάποιον που έπρεπε να τον μεγεθύνουν για να φαίνεται ολοκληρωμένο. Πώς το είπες αυτό για τους haters; Haters will be ignored?
Wael90 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πώς το είπες αυτό για τους haters; Haters will be ignored? Έτσι ακριβώς.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Κάτι είναι και αυτό.
kirileman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Κάτι είναι και αυτό. Σε ποιούς;;;
hashashin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Καλα τις λοστρε οπαδος ειναι αυτος που εβαλες?Φαντασου αν γινοταν στα ελληνικα γηπεδα αυτο,δν παιζει να ζουσε ο τυπος μετα.
Wael90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Καλα τις λοστρε οπαδος ειναι αυτος που εβαλες?Φαντασου αν γινοταν στα ελληνικα γηπεδα αυτο,δν παιζει να ζουσε ο τυπος μετα. Είναι και λίγο χέστες εκεί στην Βαρκελώνη από ότι έχω ακούσει.. Πήγε ένας φίλος μου Έλληνας έξω από το γήπεδό τους με διακριτικά και μόλις τον πήρε πρέφα ένας ντόπιος πως είναι ξένος, το 'βαλε στα πόδια.. Όσον αφορά το άλλο κομμάτι.. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το ξύλο είναι σχεδόν σίγουρο, είτε είναι οπαδοί vs οπαδοί ή οπαδοί vs αστυνομία. Επίσης αρκετές φορές όταν κουβαλάνε τα χόρτα και τα ούζα και γίνονται τύφλα, πλακώνονται και μόνοι τους.
QQTilt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είναι και λίγο χέστες εκεί στην Βαρκελώνη από ότι έχω ακούσει.. Πήγε ένας φίλος μου Έλληνας έξω από το γήπεδό τους με διακριτικά και μόλις τον πήρε πρέφα ένας ντόπιος πως είναι ξένος, το 'βαλε στα πόδια.. Όσον αφορά το άλλο κομμάτι.. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το ξύλο είναι σχεδόν σίγουρο, είτε είναι οπαδοί vs οπαδοί ή οπαδοί vs αστυνομία. Επίσης αρκετές φορές όταν κουβαλάνε τα χόρτα και τα ούζα και γίνονται τύφλα, πλακώνονται και μόνοι τους. Για το πρώτο που λες παίζει βιντεάκι στο youtube που σκάει οπαδός της Barca στο μουσείου της Ρεάλ και βγάζει τρομπέτα και παίζει τον ύμνο της Barca, άρα δεν έχει να λέει, η Ισπανία είναι η πιο φλωροχώρα σε σχέση με οργανωμένους, χουλιγκανισμό κλπ Για το δεύτερο δε βρίσκω κάτι κακό σε όλα αυτά
demessakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είναι και λίγο χέστες εκεί στην Βαρκελώνη από ότι έχω ακούσει.. Το αφήνω ασχολίαστο. Ώρες ώρες σκέφτομαι, ποιος κάνει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα του; Ένας τυχαίος προπονητής, που απλά πήρε ένα champions league απέναντι στον Deschamps, και έγινε πρώτη φίρμα, χωρίς καν να έχει προπονητικές γνώσεις (αποδεδειγμένα); Ή η πλειοψηφία των οπαδών, που στην εντύπωσή τους πως αυτός ο προπονητής, έχει το αλάθητο, προσπαθούν να πάνε με το μέρος του (αν και ο ίδιος, κάνει τα αδύνατα, για να τον διώξουν); Ειλικρινά, δεν ξέρω σε ποιο να κατασταλάξω. Πήγε ένας φίλος μου Έλληνας έξω από το γήπεδό τους με διακριτικά και μόλις τον πήρε πρέφα ένας ντόπιος πως είναι ξένος, το 'βαλε στα πόδια.. Το video με τον Ισπανό, μέσα στο Camp Nou, που πόσταρες πιο πάνω, δεν το είδες; Μια ερώτηση, πως θα έπρεπε να αντιδράσουν και στις 2 περιπτώσεις, σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω; Και κάτι σχετικό από τον Yao Ming: Λοιπόν, ας θυμηθούμε κάτι σχετικά πρόσφατο: Καλά κάνεις, κι εγώ αδιαφορώ για τα εγχώρια. Απλά, με το ποστ υπ' αριθμόν 1723 (και ελπίζω να είναι το μόνο), νομίζω πως αν και απαλλάχτηκες από το ελληνικό οπαδιλίκι, πλέον έχει "μεταμορφωθεί" σε ισπανικό οπαδιλίκι. Καλό για σένα δεν θα ήταν, να απαλλασσόσουν μια και καλή από το οπαδιλίκι γενικότερα; Η διαγράμμιση είναι επειδή ήλπιζα. Για το πρώτο που λες παίζει βιντεάκι στο youtube που σκάει οπαδός της Barca στο μουσείου της Ρεάλ και βγάζει τρομπέτα και παίζει τον ύμνο της Barca, άρα δεν έχει να λέει, η Ισπανία είναι η πιο φλωροχώρα σε σχέση με οργανωμένους, χουλιγκανισμό κλπ Γνωρίζεις αν το βίντεο είναι από εποχή προ ή μετά Μουρίνιο; Γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά (και στην νοοτροπία των οπαδών). Και κάτι ακόμη, εγώ δεν θα την έλεγα φλωροχώρα, αλλά πολιτισμένη. Ας κρατήσουμε εντός των συνόρων τους χαρακτηρισμούς αυτούς.
SlimData Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Πήγε ένας φίλος και του είπε και του είπα αλλά εμείς μετά δεν θέλαμε γιατί όμως πριν αυτοί θέλανε αλλά όμως ναι μεν πως δεν γιατί μετά ηρθαμε και ξέρεις τότε πίσω πάλι αλλά μετά και χέστες μπάρτσα σπάρτα ξέρξης όμως που πριν αλλά μετά δεν θέλαμε και είπαμε μην συν πλην αλλά αυτοί όμως τότε θέλανε και δεν θέλανε γιατί........... Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.. Απορώ που προσπαθείτε να κάνετε σοβαρή κουβέντα ακόμα...
vlachaquito Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οταν ειχα παει να δω τον ολυμπιακο με την ρομα, ο αδερφος μου φορουσε διακριτικα του ολυμπιακου. καναμε λαθος δρομο και περασαμε εξω απο την εισοδο των φανατικων. ε λοιπον οχι μονο δεν μας την πεσανε αλλα δεν μας πλησιαζε κανεις σε αποσταση 10 μετρων (η απλησια βλεπεις).. φλωροι της ρομα...
Adon1s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 είμαι πεπεισμένος οτι αυτα που λέτε περι φλωριάς που δεν πλακώσαν τον τυπά της Μπαρτσελόνα στο μουσείο της Ρεάλ , οτι είναι και γαμώ η φάση που πλακώνονται οι οπαδοί και οτι όλα αυτα δείχνουν το πόσο αγαπάς την ομάδα σου , πρόκεινται περι κακόγουστου αστείου. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να τρομάξω και να στεναχωρεθώ τόσο για τις απόψεις και τα μυαλά που υπάρχουν εκει έξω όσο και για την ζωή μου και την κοινωνία μας.
Cygnus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλή κλήρωση σε γενικές γραμμές. Ήθελα Ολυμπιακό όμως, όχι τόσο για την αντιπαλότητα αλλά για να πάμε γήπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα