Wael90 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πουλάει τον Κακά όσο-όσο Δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.. €11Μ; woop.gr; Ότι να 'ναι.. Να τον δώσουμε οκ, αλλά μπορούμε άνετα να πάρουμε πάνω από €20Μ για αυτόν.
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πουλάει τον Κακά όσο-όσο Θα κανει την υπερβαση ο Ολυμπιακος ...
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θα κανει την υπερβαση ο Ολυμπιακος ... αμα κανει τοσο βλεπω να τον παιρνει η Chelsea... χτες!
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αμα κανει τοσο βλεπω να τον παιρνει η Chelsea... χτες! Και 20εκ να κανει παλι τον παιρνατε αρα μου φαινεται μουφα ειδηση. Πολυ μουφα
Cygnus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έκανε €3Μ ο μεγάλος Rodrigo Souza και θα δώσουμε €11Μ τον Kaka. Σοβαροί να 'μαστε.
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Mourinho και παιχτες μαλακιζονται http://www.youtube.com/watch?v=mbgi8NghXkY&feature=player_embedded
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Νεϊμάρ: «Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα» Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και έχει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αλλά εμείς θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε». Ακομα τον θελετε αυτον ? Mourinho και παιχτες μαλακιζονται :lol: http://www.youtube.c...player_embedded Χαχαχαχα... Ελεος. :lol: Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2011 από alexis333
Wael90 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν μας μαμάς ρε κάγκουρα Neymar, μην πω κάτι και για την Βραζιλία σου και τον Pele μαζί; Ηλίθια diva είσαι και μόνο αυτό, δεν ξέρεις τι θες και μιλάς από πάνω. Εμένα μια χαρά μου κάνουν Morata και Joselu για 3η λύση ενώ ήδη έχουμε Callejon που δεν τα πήγε άσχημα στα φιλικά.. €45Μ για τον Neymar; ΔΕΝ το νομίζω.
Cygnus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τα έλεγα από την αρχή ότι δεν τον θέλω και δεν έχει να κάνει με τις δηλώσεις του. Το παιδί είναι ασόβαρο και προφανώς δεν κάνει €45Μ. Αφήσαμε και τον Aguero να είναι πάλι δεύτερος στην πόλη που πήγε. Για τον Morata και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.
kosmasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 2η χρονιά με τον Special One , η ομάδα φαβορί για το CL.
Wael90 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Άνετα το είχαμε και πέρυσι με την πεθαμένη United στον τελικό αλλά βλέπεις άλλοι είχαν άλλα σχέδια..
demessakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Άνετα το είχαμε και πέρυσι με την πεθαμένη United στον τελικό αλλά βλέπεις άλλοι είχαν άλλα σχέδια.. Μα η Manchester United, έφτασε στον τελικό. Οπότε δεν είχανε άλλα σχέδια οι Νεφελίμ . Όσο για το champions league, μιας και δεν γίνεται να το πάρει η ίδια ομάδα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δε μπα να την παραδέχονται οι πάντες ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου (είτε με λόγια, είτε με το εμφανές φόβο των παιχτών, όταν παίζουν αντίπαλοι), πιο πολλές πιθανότητες έχει να το πάρει ο Ολυμπιακός, παρά η Barcelona. Και ναι, η Madrid, έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ολυμπιακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα