Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλά μην τσιμπάτε..Το γνωστό troll επέστρεψε και εδώ. Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Για εμένα οι εμφανίσεις σε Camp Nou και San Siro ήταν ενθαρρυντικές.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τι να σημαίνει trolling άραγε? Όπως το βλέπει ο καθένας είπες, και εγώ αυτό που είδα είπα. Με Μίλαν, Μπάρτσα, Σεβίλλη τι έκανες?
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Με Σεβίλλη έχασα, όπως χάνω συνήθως σε αυτή τη δύσκολη έδρα (ακόμα και πρόπερσι που πήρα το πρωτάθλημα δια περιπάτου). Με Barca έχασα αλλά με την εμφάνιση που έκανε η ομάδα αισθάνομαι αδικημένος από το αποτέλεσμα. Με Μίλαν έχασα εντός σε ένα αλλοπρόσαλλο ματς και στο Μιλάνο με ώριμη εμφάνιση πήρα άνετα το Χ.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τέλοσπάντων προσπερνάω τον άτοπο χαρακτηρισμό, και προσθέτω οτι απο την φετινή Ρεάλ μέχρι στιγμής το μόνο που έχω δει είναι έναν εξωπραγματικό Ιγκουαίν, καλή κυκλοφορία και τίποτα άλλο. Ο Κακά είναι έξω απο τα νερά του, και ο Ρονάλντο δεν βοηθάει όσο θα 'πρεπε.
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ για αυτούς τους δύο ότι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και ακόμα περιμένουμε περισσότερα. Δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι αποβολές-τιμωρίες δεν τους έχουν αφήσει να πάρουν συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Κακά τώρα αρχίζει και ανεβάζει στροφές όπως και η "συμπάθειά" μου [ειρωνικά] Xabi Alonso.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ο Κακά είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στον κόσμο για μένα, και λογικά θα βρεί τον δρόμο του. Τον Αλόνσο τον θεωρώ λίγο για τη Ρεάλ, όπως και τον Λασσανά.
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Για Lassana διαφωνώ, πρόκειται για καλή λύση στο ρόλο του κόφτη-τρεχαλατζή. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη διαθεσιμότητα και το κόστος των κορυφαίων λύσεων για τη θέση αυτή. Xabi Alonso φαίνεται κολλημένος στο αγγλικό παιχνίδι με το αργό τέμπο και τις βαθιές μπαλιές, αν και όπως είπα τελευταία είναι ανεβασμένος.
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τον έχω δει τελευταία να σου πω την αλήθεια..Εννοώ, να τον δω για κάποια ματς συνεχόμενα ώστε να βγάλω άποψη. Ακούω όμως ότι είναι ανεβασμένος από παλιότερες εποχές. Πιστεύεις ότι θα άντεχε την αλλαγή περιβάλλοντος και πρωταθλήματος;
Andreas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 εννοώ στη θέση του lassana ναι βελτιώθηκε πολύ αν και πάντα τον θεωρούσα υποτιμημένο και πάντα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με μεγάλες ομάδες απλά τώρα που γέρασε ο σκόουλς και είναι έξω ο χάργκριβς έδειξε την υποτιμημένη αξία του και όχι μόνο αυτό αλλά βελτίωσε και κάποια στοιχεία του παιχνιδιού του ξέρω το ότι μπορεί να σας φανεί γελοίο να θέλετε κάποιον φλέτσερ και όχι κάποιον φλετσερίνιο ή φλετσεράνο αλλά πιστεύω είναι μια χαρά παίκτης άμα ο φλάμινι πήγε μίλαν γιατί όχι ο φλέτσερ σε μια άλλη μεγάλη ομάδα;;;
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ο Φλαμινί όμως τρώει πάγκο. Κατα πόσο ο Φλέτσερ θα καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ισπανία?
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό λέω και εγώ..Γιατί η προσαρμογή από αγγλικό σε ισπανικό φαίνεται δύσκολη σε όλες τις περιπτώσεις. Το αντίθετο φαίνεται να πηγαίνει πολύ άνετα.
Andreas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 η τραγική ειρωνία είναι ότι ο λασσάνα ήταν μπακαπ του φλαμινί στην άρσεναλ και ήθελε να φύγει και πήγε πόρτσμουθ,ο φλαμινί πήγε ελεύθερος μίλαν,τον έπιασε και είναι πάγκο και η ρεάλ αγόρασε τον λασσάνα από την πόρτσμουθ και είναι βασικός...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ο Φλαμινί όμως τρώει πάγκο. Κατα πόσο ο Φλέτσερ θα καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ισπανία? Aυτο παλι με το φλαμινι?Εφυγε στα ντουζενια του απο την αρσεναλ κ τωρα στην μιλαν εχει καταντησει να ειναι 5ο χαφ...
Cygnus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παίκτης της ομάδας και επίσημα ο Sergio Canales από την 1η Ιουλίου. Καλορίζικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα