Cygnus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Eμενα αυτη η αφανα και το στυλ στο τρεξιμο του ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ... Δε μπορω να τον βλεπω , δε ξερω γιατι μου εχει κολησει ... Έλα ρε κρίμα ο Marcelάκος Πάλι με την Milan θα πέσουμε.. Εύκολα!
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ο Εβρά ειρωνεύεται τον Ράμος (video) Επισης κι αυτο εχει πλακα : http://www.youtube.com/watch?v=Evk_qUf-HNU
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είναι σε καλή ηλικία,έκανε φοβερή σεζόν από ότι διάβασα(καλύτερος από Κόουλ και Εβρά ακόμα φέτος)και είναι ταλέντο.Ίσως είναι επιρρεπής αμυντικά αλλά μπορεί να το βελτιώσει και αυτό.
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εντάξει έκανα λάθος δεν διάβασα όλα τα posts(δεν τον είδα και ποτέ αλλά από ότι διάβασα,που δνε τα διάβασα τελείως).Παικταράς ο Coentrao,ο Queiroz τον έκανε τόσο γνωστό τώρα.
Cygnus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον για Neymar ενώ φαίνεται ότι η υπόθεση Coentrao έχει ψωμί ακόμα.
Wael90 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον για Neymar ενώ φαίνεται ότι η υπόθεση Coentrao έχει ψωμί ακόμα. Προσωπικά, θεωρώ τον Neymar ως Βραζιλιάνο Μήτρογλου.. Κυρίως λόγω εμφάνισης! Όσο για τον Coentrao, κλαίγεται η Benfica, λίγο επειδή κλαίγεται αυτός πως θέλει να φύγει, λίγο επειδή το 'να, λίγο τ' άλλο.. Εγώ πιστεύω πως ο λόγος που "θύμωσαν" είναι επειδή ο Coentrao είπε πως θα φύγει μόνο για την Μαδρίτη. Στοίχημα πως ήλπιζαν να πάρουν κανά ψιλό παραπάνω από άλλες ομάδες-χουβαρντάδες.. Η μεταγραφή θα γίνει και σίγουρα για λιγότερα από €30Μ που ζητάνε.. Όπως θέλανε €40Μ για Di Maria και βολεύτηκαν με €25Μ.
Cygnus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Real Madrid's youth system wins eight league titles out of a possible thirteen Οι ακαδημίες μας κέρδισαν τους 8 από τους 13 τίτλους στις κατηγορίες U-19, U-18, U-17, U-16, U-15, U-14, U-10 και U-9. Πολύ ενθαρρυντικό αυτό. Ούτε Κακά, ούτε Ροναλντίνιο… Marcelo ???
Wael90 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν πάμε καλά.. Αν δεν το σηκώσει θα πάρει πόδι μάλλον.. Καλύτερα για εμάς πάντως.. Ικανό τον είχα να έκοβε το πόδι του στο γήπεδο και να ξαναβγεί κανά χρόνο έξω.. Όσο για το ότι δεν πήρε Marcelo, πραγματικά ντροπή του.
gnsX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Όσο για το ότι δεν πήρε Marcelo, πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ του fixed Η Βαλένθια θα έπρεπε να είναι το ταβάνι για τον Βραζιλιάνο Βύντρα
Wael90 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 fixed Η Βαλένθια θα έπρεπε να είναι το ταβάνι για τον Βραζιλιάνο Βύντρα Τόσα ξέρεις μου φαίνεται..
Wael90 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ε όχι και ΒΥΝΤΡΑ fixed κι εγώ οπότε να τελειώνουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα