Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμενα αυτη η αφανα και το στυλ στο τρεξιμο του ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ...grin.png

Δε μπορω να τον βλεπω , δε ξερω γιατι μου εχει κολησει ...

Έλα ρε κρίμα ο Marcelάκος :D

Πάλι με την Milan θα πέσουμε..

Εύκολα!

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι σε καλή ηλικία,έκανε φοβερή σεζόν από ότι διάβασα(καλύτερος από Κόουλ και Εβρά ακόμα φέτος)και είναι ταλέντο.Ίσως είναι επιρρεπής αμυντικά αλλά μπορεί να το βελτιώσει και αυτό.

Δημοσ.

Εντάξει έκανα λάθος δεν διάβασα όλα τα posts(δεν τον είδα και ποτέ αλλά από ότι διάβασα,που δνε τα διάβασα τελείως).Παικταράς ο Coentrao,ο Queiroz τον έκανε τόσο γνωστό τώρα.

Δημοσ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον για Neymar ενώ φαίνεται ότι η υπόθεση Coentrao έχει ψωμί ακόμα.

Προσωπικά, θεωρώ τον Neymar ως Βραζιλιάνο Μήτρογλου.. :rolleyes: Κυρίως λόγω εμφάνισης!

Όσο για τον Coentrao, κλαίγεται η Benfica, λίγο επειδή κλαίγεται αυτός πως θέλει να φύγει, λίγο επειδή το 'να, λίγο τ' άλλο.. Εγώ πιστεύω πως ο λόγος που "θύμωσαν" είναι επειδή ο Coentrao είπε πως θα φύγει μόνο για την Μαδρίτη. Στοίχημα πως ήλπιζαν να πάρουν κανά ψιλό παραπάνω από άλλες ομάδες-χουβαρντάδες.. Η μεταγραφή θα γίνει και σίγουρα για λιγότερα από €30Μ που ζητάνε.. Όπως θέλανε €40Μ για Di Maria και βολεύτηκαν με €25Μ.

Δημοσ.

Δεν πάμε καλά.. Αν δεν το σηκώσει θα πάρει πόδι μάλλον..

Καλύτερα για εμάς πάντως.. Ικανό τον είχα να έκοβε το πόδι του στο γήπεδο και να ξαναβγεί κανά χρόνο έξω..

Όσο για το ότι δεν πήρε Marcelo, πραγματικά ντροπή του.

Δημοσ.

Όσο για το ότι δεν πήρε Marcelo, πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ του

fixed :P

Η Βαλένθια θα έπρεπε να είναι το ταβάνι για τον Βραζιλιάνο Βύντρα

Δημοσ.

fixed :P

Η Βαλένθια θα έπρεπε να είναι το ταβάνι για τον Βραζιλιάνο Βύντρα

Τόσα ξέρεις μου φαίνεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...