Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τι potential ρε παιδιά ο Τοροσίδης; 26 είναι ήδη, και κάνει ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που πρέπει να κάνει ένα δεξί μπάκ (πόσο μάλλον παγκόσμιας κλάσης). Εδώ εμείς οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί αγανακτούμε ώρες-ώρες με την απόδοση του. Θα διαφωνήσω.. Πιστεύω πως είναι από τις ψυχές της ομάδας του και πρέπει να 'ναι μόνιμος αρχηγός.. Δεν τον λες σούπερ παιχταρά αλλά κάνει την δουλειά του και είναι πολυεργαλείο.. Αγγλία που τον θέλουν, μπορεί άνετα να παίξει..
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ο Aguero δήλωσε και επισήμως πως θέλει να φύγει από την Atletico και να αναζητήσει μια νέα πρόκληση αλλού. Υπάρχει μια ρήτρα €45Μ στο συμβόλαιό του η οποία είναι ενεργή μόνο για συλλόγους ΕΝΤΟΣ Ισπανίας. Το τι θα γίνει θα το δούμε στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες. Ο συμπαίκτης του Ujfalusi είπε πως θα είναι δύσκολα για τον παίκτη όταν θα κλείσει στην Ρεάλ.. (!!)
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ποιος Aguero ? Ντρογμπα να παρετε ...Ταιριαζει στο ποδοσφαιρο του Μουρινιο .. Ο,τι πρεπει θα ηταν γι αυτον αν ερχοταν. Θέλει Ντρογκμπά η Ρεάλ
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ποιος Aguero ? Ντρογμπα να παρετε ...Ταιριαζει στο ποδοσφαιρο του Μουρινιο .. Ο,τι πρεπει θα ηταν γι αυτον αν ερχοταν. Θέλει Ντρογκμπά η Ρεάλ Αν δεν μας πάει ακριβά δεν βλέπω γιατί όχι.. Αν και θα προτιμούσα μια πιο μόνιμη λύση.. Εντάξει, είναι ήδη 33 ο Didier.. Πόσο να κρατήσει..
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Drogba είναι σχεδόν σχολασμένος. Μια χρονιά να βγάλει.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Drogba είναι σχεδόν σχολασμένος. Μια χρονιά να βγάλει. Γιατι ο Μουρινιο θα κατσει παραπανω ? Περα απ την πλακα παντως με μια καλη προταση ευνοικη για σας θα ηταν καλη επιλογη ... Ανετα θα επαιρνε σπιτι του τη φανελα για ενα χρονο τουλαχιστον και μη σου πω και δυο ..
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γιατι ο Μουρινιο θα κατσει παραπανω ? Περα απ την πλακα παντως με μια καλη προταση ευνοικη για σας θα ηταν καλη επιλογη ... Ανετα θα επαιρνε σπιτι του τη φανελα για ενα χρονο τουλαχιστον και μη σου πω και δυο .. Θα επιμείνω πάντως, δεν θα 'θελα τον Drogba αυτήν την στιγμή.. Αυτός θα ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο τώρα, να τα οικονομήσει και να αποσυρθεί.. Στο κάτω κάτω Ρεάλ είμαστε, με πρόχειρες λύσεις θα την βγάζουμε..; Όσο για τον Mourinho, ένα έχω να πω.. Αν θέλει κάτι ο Perez το παίρνει/κρατάει.. Ο José έτσι κι αλλιώς ευχαριστημένος είναι στην ομάδα. Αν θελήσει να φύγει πριν την λήξη του συμβολαίου του ας πληρώσει τουλάχιστον €10Μ (αν κάτσει 3 χρόνια και θέλει να φύγει τον 4ο).. Πέρα από αυτό, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί συλλόγοι που μπορούν να τον αγοράσουν.. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να κάτσει και τα 4 χρόνια και να κερδίσει πολλές κούπες και βλέπουμε.. Για αυτό τον φέραμε στο κάτω κάτω..
Rabican Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ο Higuain δεν τραβαει μετα τον τραυματισμο;;; ΟΚ ο μανωλης δεν επιασε και πλεον υπαρχουν μονο ο Μπενζεμας και ο ιγκουαιν...
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ο Higuain δεν τραβαει μετα τον τραυματισμο;;; ΟΚ ο μανωλης δεν επιασε και πλεον υπαρχουν μονο ο Μπενζεμας και ο ιγκουαιν... Μια χαρά θα τραβήξει ο Gonzalo.. Αν το έχεις, δεν το χάνεις έτσι εύκολα.. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Παρελθόν πλέον από την Βασίλισσα ο Valdano, αδειάζοντας έτσι τον δρόμο στον Mourinho για να είναι το απόλυτο αφεντικό. Λογικά θα φέρουμε Hierro για να καλύψει την θέση, ο οποίος είναι καλοδεχούμενος και από τον προπονητή.
Rabican Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ειμαι φανατιλας αργεντινος και τον γουσταρω.. προπερσυ ειχε ξεσκιστει να βαζει γκολ... τον προτιμω απο τον Μπενζεμα, ασχετα αν ο γαλλος ειναι σε φορμα φετος.
Wael90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ειμαι φανατιλας αργεντινος και τον γουσταρω.. προπερσυ ειχε ξεσκιστει να βαζει γκολ... τον προτιμω απο τον Μπενζεμα, ασχετα αν ο γαλλος ειναι σε φορμα φετος. Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο των Αργεντίνων.. Υπάρχουν μερικοί άπαιχτοι αλλά και κάτι άλλοι που είναι εντελώς χαζοί ή γίνονται ονόματα και μετά παίρνουν μια κατηφόρα και καταλήγουν σε μέτρια καριέρα.. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουν πέσει οι Λατίνοι στα μάτια μου..
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ο σημερινός Mateos ούτε για ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνει.
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ο σημερινός Mateos ούτε για ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνει. Στο ματς με τον Ολυμπιακο ( 6-0 ) ηταν πολυ χειροτερος απο σημερα παντως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα